40% rabatt på alt når du handler for over kr 350,- |  

Rabattkode: GAVER

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotokort

Fotokort til enhver anledning

Velg din anledning

Fra bryllup til jul, du kan stole på oss.

Design det slik du vil

Alle anledninger er unike, derfor har vi gjort det mulig for deg å skreddersy dine kort slik du ønsker. Start med et forhåndsdesignet kort, du kan endre det du vil etterpå.

Lag dine egen fotokort

 • image_placeholder

  Legg til egne bilder

  Med våre design gir vi deg en idé om hvordan et personlig kort kan se ut. Resten er opp til deg.

 • heart

  Si det på din måte

  Hvert design gjør det mulig å legge til tekst, og du kan endre, flytte eller fjerne tekstbokser som du ønsker. Du er sjefen.

 • star_outline

  Legg til det lille ekstra

  Vi har tenkt på alt. Endre bakgrunnsfargen. Legg til bilderammer. Velg mellom hundrevis av cliparts.

Kort for enhver anledning

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk, så vi vet at du vil finne det du trenger. Velg din anledning og sett i gang.


Start med blanke ark

Hvis du ikke finner det du trenger blant våre design, kan du velge «Design selv» og lage kortet akkurat slik du ønsker.

Start med blanke ark

To ulike papirkvaliteter

Premium trykk-kvalitet

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

Standard matt papir

Papir med en glatt, halv-matt overflate. 235g/m².

Glanset papir

Glanset standardpapir med en dyp farge og en skinnende glans. 235g/m².

Ekstra matt papir

Gi fargene et mykt uttrykk på klart, hvitt papir. Ubestrøket og ekstra tykt med en matt overflate. 340g/m2

Fotopapir

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

Matt fotopapir

Fotopapir med en matt og finkornet overflate. 225g/m².

Standard glanset fotopapir

Fotopapir med en glatt og glanset overflate. 225g/m².

delivery

Frakt og levering

Vi sender din fotokort senest 3 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg.

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8 basert på 654 vurderinger

slim_arrow_left

Rask levering, brukervennlig nettside med enkelt oppsett for å lage unike bildekort!


Eirin

Jeg er alltid veldig fornøyd med bildeproduktene jeg bestiller hos dere.


Wenche

Fornøyd med produktet. Jeg savner at prosjekter og bilder som blir lastet opp i app også kan synes på pc, og motsatt.


Malene

Fornøyd, som alltid👍


Monica

Flott kvalitet og rask levering. Fotoknudsen kan man alltid stole på👍


Heidi

Rask levering og god kvalitet


Nora Brobakken
slim_arrow_right

Fotokort

Har du et foto du liker veldig godt? Hva med å lage et eget fotokort? Hos fotoknudsen kan du designe kort til anledninger som konfirmasjon, bryllup, dåp, baby, bursdag, nyttår eller jul. Ikke noe er flottere enn personlige invitasjoner og takkekort. Hva med å designe det selv? Det er ikke vanskelig å lage egne fotokort på nettbrett, PC og mobil. Designprogrammet gjør det enkelt å være kreativ. Det er opp til deg om du ønsker å starte med blankt ark, eller benytte en av våre ferdigdesignede kort. Design ditt fotokort med personlig preg!

Les mer Lukk

Lage kort på nett

Det har aldri vært enklere å design egne kort. Du bestemmer først hvilket format kortet skal ha, tilpasset ditt formål og ditt bilde. Velg deretter ønsket design. I designprogrammet starte du nå den morsomme jobben med å lage et hjemmelaget kort. I forhåndsvisningen kan du enkelt se sluttresultatet om det ble slik du ønsket det eller ikke. Når du fornøyd med kortet du har designet, bestiller du så mange eksemplarer fotokort som du ønsker. Å lage kort på nett er morsomt og enkelt!

Velg mellom doble, tosidige og enkle kort. Vi tilbyr kort i foto- og trykkvalitet. Du kan også velge mellom ulike papirtyper av høy kvalitet med glanset, matt eller ekstra matt overflate.

Du kan velge om du ønsker ett stort bilde på kortet eller et utvalg av mindre bilder. Du kan også velge filter til bildet i form av farge eller sort/hvitt.
Klikk deg inn på den anledningen du skal lage kort til, og la den inspirere av alle våre flotte design. Her bør det finnes kort til alle anledninger og uansett foretrukken stil.

Fine kort med egne bilder

Ikke noe er mer koselig enn å få personlige fine kort med egne bilder på. Det som er så fint med "lage kort selv program" er at du får det akkurat slik du vil ha det. Skal du for eksempel invitere til bryllup? Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger.

Postkort mal og ideer

Det å motta et hjemmelaget postkort er litt mer spesielt om du har brukt tid på å lage det. Du kan lage kort etter en kort mal som mottakeren helt sikkert vil like. Du finner mange postkort eksempel hos fotoknudsen, og her får du masse kort ideer og inspirasjon. Enten du velger en ferdig postkort mal eller designer kortet selv helt fra bunnen av kan du sette ditt eget preg på postkortet med ulike cliparts, oppsett og bakgrunner. Resultatet blir et flott og unikt postkort som du stolt kan sende ut til nære og kjente.

Bestille fotokort

Hos fotoknudsen kan du bestille kort i alle varianter. Det er enkelt å lage kort på nett. Når du har designet ferdig kortet og er fornøyd med hvordan det ser ut, da er tiden inne til å bestille og trykke kort. Du bestiller så mange kort som du trenger. Våre kort selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Kortene vil bli produsert på kvalitetspapir og med topp moderne utstyr. Lag ditt fotokort i dag og bestill! Om kun få dager får du de ferdige kortene sammen med hvite konvolutter hjem i postkassen.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!