0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på kort |  

Rabattkode: SOL40

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotokort

Ingenting er som å motta et kort med en omtenks om melding fra dine kjære. Og med fotoknudsen kan du få de til å smile ved å sende dem et personlig fotokort.

Velg din anledning

Fra bryllup til jul, du kan stole på oss.

Design det slik du vil

Alle anledninger er unike, derfor har vi gjort det mulig for deg å skreddersy dine kort slik du ønsker. Start med et forhåndsdesignet kort, du kan endre det du vil etterpå.

Lag dine egen fotokort

 • image_placeholder

  Legg til egne bilder

  Med våre design gir vi deg en idé om hvordan et personlig kort kan se ut. Resten er opp til deg.

 • heart

  Si det på din måte

  Hvert design gjør det mulig å legge til tekst, og du kan endre, flytte eller fjerne tekstbokser som du ønsker. Du er sjefen.

 • star_outline

  Legg til det lille ekstra

  Vi har tenkt på alt. Endre bakgrunnsfargen. Legg til bilderammer. Velg mellom hundrevis av cliparts.

Kort for enhver anledning

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk, så vi vet at du vil finne det du trenger. Velg din anledning og sett i gang.


Start med blanke ark

Hvis du ikke finner det du trenger blant våre design, kan du velge «Design selv» og lage kortet akkurat slik du ønsker.

Start med blanke ark

Premium trykk-kvalitet

Standard matt papir

Papir med en glatt, halv-matt overflate. 235g/m².

Glanset papir

Glanset standardpapir med en dyp farge og en skinnende glans. 235g/m².

Ekstra matt papir

Gi fargene et mykt uttrykk på klart, hvitt papir. Ubestrøket og ekstra tykt med en matt overflate. 300g/m2

delivery

Frakt og levering

Vi sender din fotokort senest 3 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg.

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1654 vurderinger

slim_arrow_left

Kjempeflotte dåpskort! Ypperlig kvalitet på bilder og papir.


Marthe

Enkelt å lage kortet ved å bruke et av malene. Enkelt å endre/supplere egen tekst. Kortene ble slik jeg bestilte dem. Kom etter noen dager, i postkassen.


Tone

Fine farger på kortet og rask levering!


Sigrid Elin Hojem

Fine kort!


Anne Berit

Pålitelig og rask


Mona

Kjempe nøgd å


Ann- Lise Mathiesen
slim_arrow_right

Design et fotokort

Gled dine kjære og send dem et personlig fotokort med bilde til jul, bursdag, morsdag eller eller farsdag. Del de fine øyeblikkene dine, hos fotoknudsen kan du gjøre fotokortene dine så personlige du vil. Om det er en invitasjon til barnedåpen, takkekort etter bryllupet eller andre kort – vi har flotte kort for enhver anledning og du har mange kreative muligheter for å designe et personlig kort etter dine ønsker.

Design dine egne fotokort hos fotoknudsen

Personlige hilsener er de beste, så hvorfor ikke designe et personlig kort med bilde hos fotoknudsen for å dele de fine øyeblikkene dine? Du kan lage dine egne invitasjoner, takkekort og hyggelige hilsener, og du designer dem enkelt i vårt designprogram. Alt du trenger er et fint bilde og så kan du lage og bestille dine egne personlige kort. Du har flere alternativer å velge mellom:

 1. Velg mellom ulike størrelser og mellom stående, liggende og kvadratiske formater.

 2. Bestem selv om du vil designe et dobbelt eller tosidig kort.

 3. Velg en finish du liker, som standard matt, glanset eller ekstra matt papir.

Du mottar et sett med ti kort og konvolutter, klare for å bli sendt til familie og venner.

Design fotokort, helt etter din smak

Når du skal lage fotokort kan du velge blant flere temaer og design, enten det er invitasjoner eller takkekort. Alt fra fargerike invitasjoner til barnebursdager og til moderne bryllupsdesign, vi har fotokort for enhver anledning. Når du har bestemt deg for design kan du gjøre kortet personlig og sette ditt eget preg på det. Vet du alt hvordan det skal se ut? Velg et hvitt fotokort og lage det det akkurat som du vil.

Fotokort passer til enhver anledning

Enten du vil designe et konfirmasjonskort, sende en babyshower-invitasjon eller lage ditt eget postkort – hos fotoknudsen kan du gi fotokortene dine et helt personlig preg og sende hyggelige hilsener eller invitasjoner til familie og venner. Dette lar deg lage noe helt unikt for enhver anledning.

Vi har kort for følgende anledninger:

Invitasjoner

Enten du arrangerer en babyshower, et bryllup, en temabursdag eller en konfirmasjon – lag invitasjoner selv til de ulike anledningene.

Fotokort til skolestart

Del den første skoledagen med hele familien eller send ut takkekort. De vil garantert glede seg over et bildekort av den lille med skolesekken på.

Julekort

Lag en personlig invitasjon til julefesten eller send hyggelige hilsener med personlige julekort og legg til et flott vinterbilde. Lek deg med våre cliparts og lage et unikt julekort.

Påskekort

Send søte påskehilsener til familie og venner og lag et kort med vår- eller påskemotiv. Alt fra påskekyllinger, påskeharer og påskeegg – slipp kreativiteten løs.

Morsdagskort

Si takk til moren din og overrask henne med et personlig kort til morsdagen. Bruk et favorittbilde av dere sammen og tilpass kortet slik du ønsker.

Takkekort

Enten etter en dåp, bryllup eller til andre anledninger – si takk med et personlig fotokort.

Fødselskort

Fortell venner og familie om den nyfødtes ankomst og ha et bilde av gullet foran. Alternativt kan du også lage invitasjonskort til dåp.

Konfirmasjonskort

Enten du ønsker å lage tradisjonelle kort til kristen eller borgerlig konfirmasjon, vi har mange vakre design å velge mellom.

Hvordan designe dine egne fotokort

Hvis du vil sende et kort med bilde som postkort, personlige invitasjoner eller individuelle hilsener, du lager det enkelt hos fotoknudsen:

 1. Velg et design: Finn et passende design eller start med et hvitt kort og design det selv fra bunnen.

 2. Velg format: Velg mellom ulike formater og dobbelt eller tosidig kort.

 3. Last opp bildet ditt: Nå kan du velge ett eller flere av favorittbildene dine. Med våre oppsett kan du enkelt lage en fotokollage for kortet ditt – perfekt for stolte foreldre som ønsker å dele de første, søte babybildene sine.

 4. Gjør kortet personlig: Lek deg med våre bakgrunner og cliparts for å gjøre fotokortet ditt unikt. Bruk tekstfeltene for å legge til hyggelige meldinger, og ikke glem å la det være nok plass til signaturen din eller en håndskrevet personlig melding.

Design dine kort online hos fotoknudsen

Enten til bryllupet, barnebursdagen eller til jul, hos fotoknudsen kan du bestille personlige fotokort og overraske dine kjære med personlige hilsener. Du designer dem med bare få klikk og mottar 10 personlige kort inkludert hvite konvolutter. På denne måten kan du også dele alle viktige begivenheter med familie og venner som bor litt lenger unna.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev