1. Hjem
  2. Julegaver

Julegaver

0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på utvalgte produkter |  

Rabattkode: SPAR24

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Viktig informasjon om siste bestillingsfrist for levering til jul

Fristen for bestilling med levering innen julaften er passert og normale leveringstider gjelder.

Klikk her for mer informasjon.

Julegaver til ham og henne

Julen er like rundt hjørnet, og det er tid for å tenke på julegaver til familie og venner. Vi vet hvor vanskelig det kan være å komme på gode julegaveideer. Ikke stress, vi hjelper deg med gode julegavetips. Enten du skal være hemmelig julenisse eller bare finne den perfekte gaven til julestrømpen så trenger du en fin julegave.

stars_plus

Julegaver til henne

Vis henne hvor mye hun betyr for deg ved å lage en personlig julegave. Hva med en fotoplakat av favorittøyeblikket eller en personlig fotokalender slik at hun kan nyte de fine bildene hele året?

guarantee

Julegaver til menn

Hva skal en kjøpe til mannen som har alt? Lag en personlig julegave til ham. Hva med en personlig kopp med en kul tekst eller et bilde? En personlig fotokalender kan også være den perfekte julegaven til ham, med bilder som gjør hver måned litt ekstra spesiell.

clock_check

Unike julegaver

Det finnes vel ikke noen som ikke blir glad for en julegave som er et unikt fotoprodukt av høy kvalitet og laget spesielt for ham eller henne. Dette er perfekte julegaver både til menn og kvinner, enten det handler om hobby, et favorittsted eller familielivets mange gleder.

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

4.3 basert på 5145 vurderinger

slim_arrow_left
Pålitelig

Rask og ryddig, bra kvalitet


Mona
God service

God service, flott produkt og rask levering😊


Anne Okan
Familie

Jeg er veldig fornøyd👍


HJØRDIS STANDAL FJEL
Veldig fornøyd.

Brukervennlige funksjoner, det var lett å laste opp bilder og redigere utsnitt. Enkel betaling med Vipps, og rask levering. God kvalitet på bildene og rammene virker solide.


Steffen
RASK.

Veldig rask levering.


Magne Haugland
Bra bilder

Bra bilder, fint tilbud, rask levering😊


Bodil Tandberg
Veldig god service

Veldig god service. Noen sider falt ut av albumet, og vi fikk tilsendt ny med en gang. Aldri opplevd så god service før.


Linn Maria Børve
Bra kvalitet och rask leverering.

Bra kvalitet och rask leverering.


Anna
Enkel å bruke!

Enkel å bruke!


Solveig
Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, betale og motta bildene.


Henning
Enkel å bruke.Ett ønske er at eg kan…

Enkel å bruke.Ett ønske er at eg kan bestemme hvilken skrifttype eg skal bruke for hele boken. Nå må eg skifte for hver tekst...


Kari
Bildene er fine med gode farger.

Bildene er fine med gode farger.


Brit
slim_arrow_right

Julegaver

Du har sikkert mye på agendaen – tiden opp mot jul kan være hektisk – og det kan være vanskelig å finne den perfekte julegaven i tide. Og her kommer vi inn i bildet.

Vi vet at personlige julegaver alltid gleder. Når du lager en personlig gave, viser du både mor, far eller kjæreste hvor mye du bryr deg – lag noe som er typisk deg og som er laget kun for dem. Vi vet også at folk flest setter pris på å få litt hjelp til å lage julegavene sine, og her er det vi kommer inn i bildet. Du gir omtanken, vi sørger for produktene og kompetansen.

Hvis du ønsker å lage en julegave som hun vil elske i mange år framover, da skal du utforske våre personlige veggdekor. Du har full kontroll på alle aspekter av det ferdige kunstverket, fra selve bildet til størrelsen på kunstverket, bruken av eventuelle filtre og selvfølgelig materialet som bildet skal på. Dette er julegaver som vil lyse opp ethvert rom i hjemmet og minne henne på hvor mye du bryr deg, hver gang hun ser på dem.

Å velge julegaver til ham kan noen ganger være ekstra vanskelig, og folk har en tendens til å falle tilbake på de gamle favorittene som aftershave, sokker eller kanskje en flaske vin. Velg en personlig julegave til ham i år, og la den bli akkurat som du ønsker. Gi en gave med flotte minner som alltid vil være der.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev