Det har aldri vært enklere å lage fotobøker

Det har aldri vært enklere å lage fotobøker

Vår Smart Assistent lager vakre fotobøker automatisk på et par minutter.

Start nå Start nå
stars_plus

Smart bildeutvelgelse

Vår unike smart-teknologi velger automatisk ut dine beste bilder. Den fjerner duplikater, uklare bilder og bilder som er ut av fokus. Ingen grunn til å bruke timer på å velge bilder – vi gjør jobben for deg.

guarantee

Lager automatisk fotobøker med vakre sideoppset

Lager utrolig flotte sideoppsett basert på hvilke bilder som passer best sammen. Fyller sideoppsettet med dine beste blinkskudd. Mye smartere enn bare en automatisk utfylling.

Du har fremdeles full kreativ frihet

Ingen grunn til bekymring – alle funksjonene du kjenner og liker i vårt fotobokprogram vil fortsatt være tilgjengelig etter at Smart Assistenten har utført sin magi. Den største forskjellen er at det enda enklere å lage fotoalbum. Du kan fortsatt legge til cliparts, rammer, bakgrunner og ha full frihet når det komme til det kreative. Vår Smart Assistenten gjør det enkelt å lage fotoalbum slik at du istedenfor kan bruke tiden på det som er gøy.

Start nå Start nå

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev