allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Bryllupskort

Inviter gjestene til den store dagen og takk dem gjerne i samme stil

Bryllupskort

Inviter gjestene til den store dagen og takk dem gjerne i samme stil

Bryllupskort

Planlegger dere bryllup? Lag deres egne bryllupskort raskt og enkelt hos fotoknudsen! Dere kan velge mellom et stort antall bryllupskortdesign, og lage både Hold-av-dagen-kort, invitasjonskort til bryllupet og takkekort. Dersom dere har egne ideer, kan dere også designe egne og helt unike bryllupskort fra bunnen av. Som med alle våre kort, kan dere lage bryllupskortene via pc, nettbrett eller mobil ved hjelp av vårt raske og intuitive designprogram. Programmet gir tilgang til en rekke kreative alternativer, som bakgrunner, rammer, clipart og masker, slik at dere kan lage bryllupskortene akkurat slik dere vil ha dem. Våre kort selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Velg det formatet og det designet dere liker best og lag bryllupskort nå.

Hold av dagen-kort til bryllup

Hold av dagen-kort eller Hold av datoen-kort, er smart å sende ut hvis dere ønsker at flest mulig skal få mulighet til å holde av den viktige dagen før andre ting dukker opp i kalenderen. Svært ofte bestemmer brudepar seg for bryllupsdatoen tidlig og har gjestelisten klar, uten at alle detaljer nødvendigvis er på plass. Hold av dagen-kort er derfor perfekte for å varsle familien og vennene deres om når bryllupsfesten skal være. Det er jo veldig kjedelig hvis det viser seg noen av de alle nærmeste og viktigste gjestene har bestilt seg ferie akkurat i den perioden bryllupet deres skal stå. Så lag Hold av dagen-kort så snart datoen er klar. På den måten sørger dere for at alle dere ønsker at skal komme, får muligheten til å holde av dagen og planlegge i god tid i forveien. Det gjelder enten det er et endagsbryllup, et bryllup som skal vare i tre dager til ende eller om dere skal ta med dere hele bryllupsfølget til utlandet. Dersom bryllupet skal holdes utenlands, kan det være smart å sende ut et Hold-av-dagen kort allerede 12-6 måneder før bryllupet. Så snart alle er varslet om bryllupet, kan dere i ro og mak fokusere på planleggingen av den store dagen og sende ut selve invitasjonen litt senere. Et Hold av dagen-kort er derfor nyttig både for dere og gjestene. Dere kan velge mellom ulike formater/størrelser på Hold av dagen-kortet, og om dere ønsker enkle, doble eller tosidige kort. Velg mellom ulike designmaler med ulike tema, eller velg malen for å designe selv og lag et helt unikt Hold av datoen-kort. Å designe selv tar litt mer tid, men det er veldig gøy hvis dere vil ha full kontroll på designet selv. De ferdige designmalene har ulike temaer med ulike farger og dekorer, så her bør det finnes noe for enhver smak. Finn frem et flott bilde av dere to, og la dette bildet pryde kortet. Kanskje dere tok et fint bilde den dagen dere forlovet dere? Eller kanskje dere har en artig selfie lagret på telefonen som kan komme til sin rett på Hold av dagen-kortet? Her er det bare deres egen fantasi som setter grenser for hvor artig, fint og romantisk kortet skal bli.

Invitasjonskort til bryllup

Det anbefales å sende ut bryllupsinvitasjoner 6-4 måneder før bryllupet. Hvor tidlig dere bør være ute, avhenger litt av om dere allerede har sendt et Hold av dagen-kort eller ikke. Dersom gjestene deres må holde av flere dager – ja kanskje en hel uke i forbindelse med bryllupet – kan det være lurt å sende ut bryllupsinvitasjonene så tidlig at de kan planlegge deretter. For mange settes stilen og fargekodene for bryllupet allerede på Hold av dagen-kortet og/eller invitasjonskortet. Et gjennomgående design- og fargetema, på alt fra kort til dekor som blir brukt på selve bryllupsdagen, er svært populært. Dere kan velge mellom mange lekre ferdigdesignede invitasjonskort eller designe kortet helt fra bunnen av. Velg mellom alt fra kort i hvitt og sølv, duse pasteller til mer sterke kontrastfarger. Dere kan velge mellom ulike formater/størrelser, og om dere ønsker enkle, doble eller tosidige kort. Noen designmaler har plass til ett bilde, mens på andre kan dere legge inn to til tre egne bilder. I enkelte designmalene ligger det en standard invitasjonstekst, men denne teksten kan dere enkelt forandre og tilpasse etter egne ønsker. Ofte er det best å si ting med egne ord. Det god plass til tekst på baksiden av invitasjonskortene, så her kan dere gjerne legge til for eksempel et sitat eller et kort dikt. Det er kun deres egen fantasi som setter grensene for hvordan deres bryllupsinvitasjonskort skal bli. I den kreative prosessen kan det være lett å glemme viktige detaljer når det gjelder informasjon som gjestene må få. Dobbeltsjekk at dere har fått med tilstrekkelig informasjon om både vielsen, bryllupsmiddagen og svarfristen. Trengs det informasjon om transport, kan også dette nevnes.Full oversikt over invitasjonskort til bryllup finner dere her.

Rated 7.8 of 10 based on 1959 reviews
 
Bildene var veldig bra kvalitet PG jeg…

Bildene var veldig bra kvalitet PG jeg er fornøyd med alle sammen. Ventetiden var kort og prisen var rimelig.
Les mer.

– Tuva
 
 
Takkekort bryllup

Brukervennlig program. Takkekortene ble kjempefine; bildene ble klare og forhåndsvisningen stemte helt med det ferdige produktet. Tommel opp!.
Les mer.

– Alf og Nina
 
 
Tommel opp!

Bestiller årlig fotobok og kort fra Fotoknudsen. Alltid like fornøyd med produktene! Hatt en reklamasjon pga. en mindre feil, og fikk service i toppklasse. Anbefales på det sterkeste.
Les mer.

– Lisa-Marie
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et doble eller tosidige kort. Designen vil fremkalles på høykvalitetspapir med en profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall design for én side på fotopapir. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver begivenhet.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×