Foto på skumplate

Skumplate er et moderne og trendy alternativ til en rimelig pris. Den matte overflaten egner seg like godt til portrett, som til natur og detaljrike bilder. Den lette platen får frem bildet på en ren måte, uten kanter og ramme. Les mer eller kom i gang nedenfor.

Pris
(eks. frakt)

Du kan dessverre kun lage dette produktet på en WIndows-maskin.

Lag her
Beklager, du kan ikke designe bildeproduktet i denne nettleseren. Vennligst innstaller Google Chrome for å fortsette

Mer informasjon

Hvorfor bestille skumplate hos fotoknudsen?

  • Skarp bildekvalitet
  • Matt overflate
  • Tåler UV-stråling og vann
  • Rimelig alternativ for bilder i storformat
  • Oppheng inkludert i prisen
  • 100 % fornøyd-garanti

Skumplate av høy kvalitet

Bilder på skumplate er moderne og trendy, og gir nytt liv til interøret. Bildet blir trykket på en 5 mm tykk hvit PVC-plate av plast. Ettersom platen er hvit, blir detaljene sterke og fargene klarere og intense. Den matte finishen sørger for at lys ikke reflekteres i bildet, og det superlette materialet tåler både UV-stråling og vann.

Skumplate med oppheng

Oppheng til skumplate

Skumplaten blir levert ferdig montert med oppheng inkludert i prisen. På de største formatene, fra 50x70 cm og oppover, sitter det en rektangulær ramme på baksiden av bildet. Denne sikrer at bildet ditt henger stødig på veggen. Opphenget er ikke synlig fra fremsiden og skader ikke bildet ditt.

100 % fornøyd-garanti

Hos fotoknudsen skal du være 100% fornøyd. Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar bestillingen din i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med produktet, sender vi deg enten et nytt eller gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Lag skumplate enkelt på nett

Skumplate med bildecollage

Du kan lage bilde på skumplate i vår nettbaserte programvare. Velg størrelse og format, last opp bildene dine og lag produktet akkurat slik du vil ha det.

Lag bildecollage

Sett sammen flere av dine bilder til en unik bildecollage på skumplate. Velg format og antall bilder, og juster marginene for å skape ønsket luft mellom bildene. Legg til bakgrunnsfarge for et helt unikt resultat.

Les mer om bildecollage

Bildeeffekter

Gi bildet en ekstra effekt ved hjelp av våre filter. Velg mellom sort/hvitt og sepia.

Leveringstid

Leveringstid:
4 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 59,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 109,-.

Les mer om frakt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.