1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Foto på skumplate
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på alla skumplate |  

Rabattkode: SEPTEMBER60

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

− 40%

Foto på skumplate

FRA

kr 189,-

(eks. frakt)

andre personer lager veggdekor akkurat nå


4.4 basert på 204 vurderinger les mer

Skumplate er det perfekte materialet for å gi de fineste øyeblikkene dine en moderne stil. Våre skumplater trykkes på 5 mm tykke PVC-plater, et lett og fint materiale som får frem de klare fargene i bildene dine. Den matte overflaten gjør at lyset ikke reflekters og det UV-resistente blekket sørger for at fargene holder seg like fint som den dagen det ble trykket. Alle våre skumplater med bilde leveres med et opphengssystem, slik at det kan henges rett opp på veggen.

Lag din egen skumplate

 • brush

  En moderne stil

  Gi liv til favorittøyeblikkene dine med en lett skumplate med bilde.

 • image_placeholder

  Klare farger på en matt overflate

  Den matte overflaten gir klare og fine farger uten gjenskinn.

 • paper

  Lett og holdbar

  Den lette skumplaten vil holde seg pen og ripefri i årevis.

Velg skumplater for en moderne stil

Bilder på skumplate har skarp bildekvalitet, med klare farger og en matt overflate som forhindrer gjenskinn, og blir montert på en solid, glatt og lett, 5 mm tykk hvit PVC-plate.

Gjør at din veggdekor skiller seg ut

Finn det perfekte stedet på veggen og gi skumplaten din det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike sideoppsett for å sette sammen flere bilder på skumplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Klare til å henges opp

Våre skumplater, aluminiumsplater og plexiglass leveres med et ferdigmontert opphengssystem. Vi bruker en metallplate for veggdekor på under 70 cm og plastrammer for veggdekor på over 70 cm. Alle nødvendige skruer og veggplugger er inkludert.

delivery

Leveringstider foto på skumplate

Vi sender din foto på skumplate senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Andre elsker våre foto på skumplate

4.4 basert på 204 vurderinger

slim_arrow_left

Bildekvaliteten ble veldig bra. Motivene ble fotografert med mobiltelefon, så jeg var litt spent på gjengivelse av farger og skarphet når de skulle forstørres. Men resultatet ble absulutt bra. Skumplateproduktet gjør seg bra på veggen og opphengsmetoden er god.


Kristin

Bra produkt med god kvalitet og pris


AK

Veldig fornøyd


Susanne

God service, gode produkter, ålreit pris


Nina

Veldig bra!


Anna Skok

Litt overrasket over kvalitet og hvor godt fornøyd mottakerne av gavene ble!


Julian Jay
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

− 40%

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

− 40%

Lerretsbilder

FRA kr 159,-

− 40%

Bilde på aluminium

FRA kr 209,-

− 40%

Bilder på plexiglass

FRA kr 299,-

Lag foto på skumplate

Når du velger skumplate med bilde kan du enkelt sette ditt personlig preg på det. Det ferdige bildet blir 5 mm tykt i dybden og trenger ingen ramme. Skumplaten har en fin tynn hvit kant på sidene. Bildet du benytter gå helt ut på alle kantene. Bildene du laster opp her hos oss kan overføres til skumplate i de mange ulike størrelsene og formatene vi tilbyr. Før utsending pakker vi skumplatene i beskyttende emballasje. Er du ikke fornøyd eller mottar bildene med skade, sender vi deg vederlagsfritt et nytt et, eller gir deg pengene tilbake.

Les mer Lukk

Bilder på skumplate

Om du lurer på å forstørre noen av favorittbildene dine som veggpryd, bør du absolutt vurdere å bestille bilde på skumplate. Da får du en ultra-lettvekt skumplate med bilde trykket på fremsiden i matt utførelse. Dette hindrer gjenskinn fra sollys fra vinduene dine og andre lyskilder i rommet. Den svært lette vekten gjør det enkelt å flytte rundt og henge opp favorittbildene dine akkurat der du synes de passer best på veggen din. Alle våre skumplater kommer med oppheng inkludert i prisen og tåler både UV-stråling og vann. Dette er et rimelig alternativ til tradisjonelle forstørrelser av bilder i storformat.

Foto på skumplate

Vi plasserer ditt utvalgte foto på skumplate som er en 5 mm tykk PVC-plate av plast. Platen er helt hvit i utgangspunktet, så når et fotografi trykkes på den matte overflaten blir detaljene sylskarpe og veldig klare. Fargegjengivelsene er også veldig god og man får ingen refleksjon eller gjenskinn fra sollys eller andre lyskilder. Du kan om ønskelig redigere favorittbildene dine før du laster dem opp hos oss før du overfører dem til skumplaten i ønsket format og størrelse. Alle bilder som egner seg til forstørring generelt, vil også være velegnede for trykk på skumplate.

Collage på skumplate

Velg bilder som kan henge alene, eller sett sammen flere bilder ved siden av hverandre på veggen for et mer effektfullt resultat. Du kan fint bestille collage skumplate hos oss, hvor alle bildene til sammen utgjør et effektfullt skue på veggen din. En annen måte å gjøre det på, er å kombinere flere bilder og bruke verktøyene på vår hjemmeside til å sette dem samme med eller uten rammer for hvert enkelt utsnitt du velger. Det endelige collage-bildet kan deretter lagres som egen fil og overføres som et vanlig fotografi til en skumplate i ønsket format og størrelse.

Bestille bilder på skumplate

Hos oss kan du bestille ditt eget bilde på skumplate like enkelt som alle de andre produktene i vår nettbutikk. Sammenligner du prisene med andre typer forstørrede fotografier og bilder for henging på vegg, så vil skumplate med bilde helt klart komme ut som et rimelig og prisgunstig alternativ. Disse bildene kan sendes separat til din adresse, eller sammen med andre produkter. Husk at vi emballerer dem svært godt for å unngå noen form for skade under transport frem til deg. Hos oss skal du være 100% fornøyd med det du kjøper og mottar, ellers får du pengene tilbake.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!