1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Foto på skumplate

40% rabatt på alt når du handler for over kr 350,- |  

Rabattkode: GAVER

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

− 40%

Foto på skumplate

FRA

kr 419,-

(eks. frakt)
arrow_right
arrow_right

andre personer lager interiørproduktene akkurat nå


8.8 basert på 128 vurderinger les mer

Trendy og tidsriktige interiørprodukter til en rimelig pris. Skumplater får frem fargene i bildene dine og gjør at de ser klarere og mer levende ut.

 • Klare, intense farger og en matt overflate
 • Oppheng inkludert i prisen
 • Kundene våre elsker oss på Trustpilot

Lag din egen skumplate

 • brush

  Skarpe detaljer, semi-matt overflate

  Klare og intense farger og en matt overflate som forhindrer irriterende gjenskinn.

 • image_placeholder

  Produsert med omhu

  Hver skumplate er produsert i våre egne produksjonslokaler og har høy kvalitet.

 • paper

  Klare til å henges opp

  Alle våre skumplater leveres med oppheng inkludert i prisen.

Velg skumplater for en moderne stil

Bilder på skumplate har skarp bildekvalitet, med klare farger og en matt overflate som forhindrer gjenskinn, og blir montert på en solid, glatt og lett, 5 mm tykk hvit PVC-plate.

Gjør at din veggdekor skiller seg ut

Finn det perfekte stedet på veggen og gi skumplaten din det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike sideoppsett for å sette sammen flere bilder på skumplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Klare til å henges opp

Opphengssystemet vårt gjør at du kan henge opp produktet i ett suspensjonspunkt, mens plastputene sørger for at bildet henger parallelt med veggen. Med de største størrelsene (fra 70 x 70 cm) legges det til en rektangulær ramme (veil. pris 169 kr).

Frakt og levering

Foto på skumplate

60 x 40 cm

Fraktkostnad

kr 149,-

Produksjonstid

4 dager

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8.8 basert på 128 vurderinger

slim_arrow_left

Superfornøyd


mette

Bildene ble kjempe fine😊 eneste negative jeg har å si er på den limen som posen med skrue og plugg ligger i, kom midt i opphenget. Da ble det vanskelig å få bildene til å henge rett. Måtte skrape vekk limen på alle bildene først


Kristine

Veldig fornøyd med bildet


Linda

Storfornøyd, god kvalitet.


Andrea Kristine Rødli

Kjempeklart bilde og klargjort for oppheng


Elisabeth

Kjempe fint bilde av god kvalitet. Enkelt å bestille og hurtig levering. Har flere bilder, både lerret og aluminium fra dere. Vi er veldig fornøyde med Fotoknudsen!


Lisa
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

− 40%

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

− 40%

Lerretsbilder

FRA kr 159,-

− 40%

Bilde på aluminium

FRA kr 219,-

− 40%

Bilder på plexiglass

FRA kr 319,-

Lag foto på skumplate

Når du velger skumplate med bilde kan du enkelt sette ditt personlig preg på det. Det ferdige bildet blir 5 mm tykt i dybden og trenger ingen ramme. Skumplaten har en fin tynn hvit kant på sidene. Bildet du benytter gå helt ut på alle kantene. Bildene du laster opp her hos oss kan overføres til skumplate i de mange ulike størrelsene og formatene vi tilbyr. Før utsending pakker vi skumplatene i beskyttende emballasje. Er du ikke fornøyd eller mottar bildene med skade, sender vi deg vederlagsfritt et nytt et, eller gir deg pengene tilbake.

Les mer Lukk

Bilder på skumplate

Om du lurer på å forstørre noen av favorittbildene dine som veggpryd, bør du absolutt vurdere å bestille bilde på skumplate. Da får du en ultra-lettvekt skumplate med bilde trykket på fremsiden i matt utførelse. Dette hindrer gjenskinn fra sollys fra vinduene dine og andre lyskilder i rommet. Den svært lette vekten gjør det enkelt å flytte rundt og henge opp favorittbildene dine akkurat der du synes de passer best på veggen din. Alle våre skumplater kommer med oppheng inkludert i prisen og tåler både UV-stråling og vann. Dette er et rimelig alternativ til tradisjonelle forstørrelser av bilder i storformat.

Foto på skumplate

Vi plasserer ditt utvalgte foto på skumplate som er en 5 mm tykk PVC-plate av plast. Platen er helt hvit i utgangspunktet, så når et fotografi trykkes på den matte overflaten blir detaljene sylskarpe og veldig klare. Fargegjengivelsene er også veldig god og man får ingen refleksjon eller gjenskinn fra sollys eller andre lyskilder. Du kan om ønskelig redigere favorittbildene dine før du laster dem opp hos oss før du overfører dem til skumplaten i ønsket format og størrelse. Alle bilder som egner seg til forstørring generelt, vil også være velegnede for trykk på skumplate.

Collage på skumplate

Velg bilder som kan henge alene, eller sett sammen flere bilder ved siden av hverandre på veggen for et mer effektfullt resultat. Du kan fint bestille collage skumplate hos oss, hvor alle bildene til sammen utgjør et effektfullt skue på veggen din. En annen måte å gjøre det på, er å kombinere flere bilder og bruke verktøyene på vår hjemmeside til å sette dem samme med eller uten rammer for hvert enkelt utsnitt du velger. Det endelige collage-bildet kan deretter lagres som egen fil og overføres som et vanlig fotografi til en skumplate i ønsket format og størrelse.

Bestille bilder på skumplate

Hos oss kan du bestille ditt eget bilde på skumplate like enkelt som alle de andre produktene i vår nettbutikk. Sammenligner du prisene med andre typer forstørrede fotografier og bilder for henging på vegg, så vil skumplate med bilde helt klart komme ut som et rimelig og prisgunstig alternativ. Disse bildene kan sendes separat til din adresse, eller sammen med andre produkter. Husk at vi emballerer dem svært godt for å unngå noen form for skade under transport frem til deg. Hos oss skal du være 100% fornøyd med det du kjøper og mottar, ellers får du pengene tilbake.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!