1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Dåpsinvitasjoner
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

25% rabatt på alt når du handler for over kr 350,- |  

Rabattkode: FOTOBOK21

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Dåpsinvitasjoner

Feir den nye verdensborgeren! Inviter og takk i same stil til barnedåp og navnefest.

Dåpsinvitasjoner

Skal du invitere til barnedåp? Hvorfor ikke lage en dåpsinnbydelse med særpreg? Hos fotoknudsen kan du enkelt lage dåpsinvitasjon med dine egne bilder. Bare velg ut hvilken bilder du ønsker å ha med i din dåpsinnbydelse, så ordner vi trykk på premium papir. Du kan lage dåpsinvitasjoner i en rekke ulike formater, noe som du enkelt endrer i redigeringsprogrammet på nettsiden vår. Dersom du vil lage en helt enkel dåpsinvitasjon uten egne bilder er det naturligvis også helt mulig – vi har en rekke maler som du kan benytte deg av!

Dåpsinvitasjon hjemmelaget

Barnedåp er den første store festdagen for et nytt familiemedlem, så hvorfor ikke lage en hjemmelaget dåpsinvitasjon? På fotoknudsen har vi et brukervennlig redigeringsprogram som gjør at du kan lage dåpsinnbydelse lekende lett fra sofaen hjemme. Bare last opp bildene du ønsker å bruke, så ordner vi resten! Å lage dåpsinvitasjon selv har aldri vært enklere og gøyere enn hos oss, og gir barnedåpen det personlige preget som det skal ha. Du får en hjemmelaget dåpsinvitasjon på premium papir – hvem skulle tro at du kunne lage dåpsinnbydelse?

Dåpsinvitasjon mal

Å planlegge en barnedåp kan være stressende nok og kommer gjerne på toppen av andre forpliktelser i hverdagen. Derfor har vi laget en rekke invitasjon med dåps mal slik at du slipper å bruke tid på å lage dine egne dåpsinvitasjoner fra bunnen av. Dåpsinvitasjon mal er en flott måte å spare tid på, og samtidig få flott dåpsinnbydelse mal til ditt barns dåp. Vår dåpsinnbydelse mal leveres alltid i premium papirkvalitet. Dåpsinvitasjon mal er lett å endre på og sette sitt personlige preg på dersom man ønsker det.

Innbydelse til navnefest

Navnefest er en stor dag for både barn og foreldre! På fotoknudsen kan du lage din helt egen navnefest innbydelse enkelt i vårt redigeringsprogram på nettet. Uansett om du vil lage en navnefest innbydelse basert på en av våre mange maler eller vil ha dine egne bilder på invitasjonen din har vi alternativer for begge deler. Navnefest innbydelse leveres alltid i premium papirkvalitet, som kommer til å imponere dåpsgjestene. Hvem skulle tro dette var en hjemmelaget innbydelse navnefest? fotoknudsen er stedet for å lage den flotteste navnefest innbydelse!

Bestille dåpsinvitasjoner på nett

Ikke bruk mer tid på dåpsinvitasjonene enn det som trengs – lag dåpsinvitasjoner på nett! Det er enkelt å bestille dåpsinvitasjoner med eget bilde eller ved hjelp av maler. Dåpsinvitasjoner på nett gir deg også mulighet til å lage profesjonelle invitasjoner på premium papir. Ved bestille dåpsinvitasjoner på fotoknudsen kan du være helt sikker på at du får dåpsinvitasjoner som du vil være svært fornøyd med! Stor valgfrihet og en drøss med muligheter – det er grunnen til at du skal bestille dåpsinvitasjoner fra fotoknudsen.

Andre elsker våre fotokort

4.1 basert på 938 vurderinger

slim_arrow_left

Veldig fornøyd


Evelyn

Kortene var fine, men det var et med feil på.


Ingrid Julie

Fine kalendere og kort


ANNE GRETE ROGSTAD

Greit å lage bildene, kvaliteten god og enkelt å få tilsendt.


Ingebjørg

Fint og ikke altfor dyrt


Sofia

Veldig fornøyd med kortene. Mange bilder på liten plass men som fikk sagt mye. Fin kvalitet


Marianne
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!