1. Hjem
  2. Produkter
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

25% rabatt på ordrer over kr 350,- |  

Rabattkode: GAVE25

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotoprodukter

Få dine favorittøyeblikk til å skinne med fotoknudsens bildeprodukter. Du kan forvandle dine beste digitale favorittbilder til en ekstra store fotobok eller en kopp som kan bli gode minner eller flotte gaver for de du er glad i. Er du klar til å være kreativ?

Velg dine fotoprodukter

Ta det med ro, vi er sikre på at dette går helt fint! Du vet best hvilke øyeblikk som er viktigst for deg. Ta en titt på katalogen, se hva du liker og velg fotoproduktene dine. Dersom du trenger flere råd, finner du mange gode tips, triks og inspirasjon til fotoprodukter på vår blogg. Og du må også gjerne kontakte oss.

Dersom du trenger hjelp, finner du noen smarte tips til hvordan du kommer i gang med å lage fotoprodukter. Klikk på «Les mer».

Les mer Lukk

Fotoprodukter til flere bilder

Dersom du planlegger å bruke flere bilder, har fotoknudsen to flotte fotoprodukter: fotobøker og fremkalling av bilder. Kundene våre gir oss ofte tilbakemelding om at de er svært fornøyde med kvaliteten på fotobøkene våre, og designprogrammet vårt har vunnet priser, så derfor du er ute etter helt spesielle fotoprodukter kan du være sikker på at du er i trygge hender.

Fotobøker er vårt mest populære fotoprodukter, og du kan velge mellom mange ulike størrelser og valgmuligheter. Du kan velge mellom liten, medium eller stor fotobok i følgende formater: kvadratisk, liggende eller stående.

Som med alle våre fotoprodukter, tilbyr vi flere ulike alternativer for at fotoboken din skal bli helt unik. Du kan velge mellom ulike materialer til omslaget på boken samt velge mellom mykt og hardt omslag. Du har også mulighet til å legg inn tekst og tittel på omslaget. Dersom du er på jakt etter virkelig luksuriøse fotoprodukter, kan du vurdere fotobok med layflat-innbinding.

Glem heller ikke muligheten til du har til å fremkalle bilder. Av alle våre fotoprodukter, er det mest gunstig å fremkalle mange bilder på en gang. Selv om de ikke gir den samme flotte følelsen som en egendesignet fotobok, er det mye fint du kan lage selv med fremkalte bilder. Dersom du ønsker fotoprodukter som skiller seg ut, men koster litt mindre, er fremkalling av bilder et godt valg når du vil formidle noe personlig.

Fotoprodukter med enkeltbilde

Noen ganger tar du et bilde som virkelig fanger et fantastisk øyeblikk. Det er det våre interiørprodukter er perfekt til: vis både deg selv og dem du er glad i at et hverdagsøyeblikk kan egne seg godt på veggen.

Kanskje det mest personlige av alle fotoproduktene våre – våre interiørprodukter er unike, og vi er utrolig stolte av den. Du kan bestille dem i flere ulike materialer, i mange ulike størrelser og formater. Du kan ta ett bilde og forvandle det til fantastisk veggdekor. Vi tilbyr ulike varianter, og du kan også f.eks. velge en collageeffekt.

Fotoprodukter til spesielle anledninger

Alle våre fotoprodukter passer godt til spesielle anledninger – våre interiørprodukter kan være en flott gave, en fotobok passer perfekt til bryllup eller bursdag – og kortene og kalendrene våre kan være med på å gjøre spesielle anledninger enda mer personlige.

En personlig kalender er et fotoprodukt som kan vise mange fine øyeblikk gjennom et helt år. Vi anbefaler også å gruppere bilder etter tema i en kalender og la hver måned vise øyeblikk som fant sted tilsvarende måned året før: bursdager, bryllup, en morsom fest eller noe annet fint du har opplevd. Ved å gruppere bildene på denne måten, kan du bruke en kalender til å vise spesielle hendelser og også som gave ved spesielle anledninger som bryllup og bursdag. Til en bryllupsdag kan du f.eks. velge bilder fra tidligere bryllupsdager.

Du bør også ta en titt på kortene våre. Vi tilbyr personlige fotokort til enhver anledninger i livet: velg et ferdigdesignet kort og tilpass det slik du vil ha det, slik at du får akkurat det kortet du ønsker deg.

Husk: fotoproduktene skal fremheve det du vil fremheve

Vi håper at du synes disse tipsene er nyttige,og husk: alle våre fotoprodukter kan tilpasses slik at de oppfyller dine behov og ønsker. Kom i gang nå, ingen grunn til å nøle. Vær kreativ!

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!