allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobok med layflat-innbinding

Fotobok med layflat-innbinding

Trenger du en fotobok til å vise frem de flotte landskapsbildene dine? Bestill en fotobok med layflat-innbinding fra fotoknudsen. Slik lager og bestiller du fotoboken din på nett.

  • Lag en fotobok med layflat-innbinding i høy kvalitet
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag en fotobok med layflat-innbinding

Hvorfor velge en fotobok med layflat-innbinding?

Har du vært på reise eller er du glad i landskapsfotografi? Fotobøker med layflat-innbinding er ideelle for store panoramabilder som fortjener å vises frem skikkelig. Gjennom bruk av avansert teknologi blir fotobøker med layflat-innbinding innbundet på en måte som gjør at sidene flyter sømløst sammen. Du kan plassere et panoramabilde over en dobbeltside og vise det frem uten at bokbretten forstyrrer bildet. Så hvis du har lyst til å gjenoppleve de flotteste utsiktene fra reisene dine eller har et stort familiebilde du vil fremkalle over to sider, er dette formatet for deg.

Hvilke størrelser er layflat fotobøker tilgjengelige i?

Fotobøkene med layflat-innbinding har ikke bare dobbeltsidige oppsett, de produseres også i en mer eksklusiv papirkvalitet. Papiret er tykkere og har et ekstra folielag som holder bildene dine fine enda lenger. Det er også flekk- og fingeravtrykkbestandig. Du kan velge layflat-innbindig på store fotobøker i både stående og liggende, samt kvadratisk format. Og for å få et ekstra imponerende uttrykk kan du lage en XL kvadratisk fotobok med layflat-innbinding. Du kan også lage layflat fotobøker med bildeomslag, eller omslag i lin eller skinn.

Slik bestiller du en fotobok med layflat-innbinding

For å lage en fotobok med layflat-innbinding kan du gå til vårt nedlastbare designprogram. Når du har lagt til alle bildene du ønsker og eksperimentert med designalternativene våre, klikker du på “Legg i handlekurven”. Her kan du legge til de siste detaljene til layflat fotoboken din. Dersom du har valgt en layflat fotobok med skinnomslag kan du velge hvilken farge du ønsker. Du kan også legge til glanset papir som gjør at fargene i bildet ditt virkelig kommer til sin rett. Da er du klar til å bestille, og vi vil levere den nye fotoboken din på døra hjemme hos deg.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4520 reviews
 
Fotobøker

Fine fotobøker. Rask leveranse
Les mer

– Frode Hansen
 
 
Fotobøker

Veldig bra! Kjempegod kvalitet på bilder, og flott innbundet. Er veldig fornøyd og koser meg med fotobøkene jeg har fått. Sliter kanskje litt når jeg må inn å redigere, men finner frem til slutt. Hadde nok noen feil nå, men de finner jeg ikke... Les mer

– Grethe
 
 
Fikk det til på første forsøk

Fikk det til på første forsøk. Er 75 år. Prøvde redigeringsalternativer, men det mislyktes. Kommer til å lage flere fotobøker, dette var morsomt.
Les mer

– Anne Sofie
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.