allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Layflat-innbinding

En fotobok med Layflat-innbinding er en fotobok helt utenom det vanlige. Den spesielle innbindingen gjør at du kan spre dine bilder over to sider uten at deler av bildet forsvinner mellom sidene. Sidene legger seg helt flatt, som gjør at denne innbindingen passer perfekt til panoramabilder, naturbilder, en vakker solnedgang eller bilder fra bryllupet. I tillegg får du ekstra tykk papirkvalitet på 276 g/kvm, som er motstandsdyktig mot flekker, fukt og fingeravtrykk.

layflat

Hvordan velger jeg Layflat-innbinding?

Layflat-innbinding er tilgjengelig for fotobøker i følgende formater:

  • Liggende L
  • Stående L
  • Kvadratisk L
  • Kvadratisk XL

Du vil få opp et alternativ for å velge Layflat-innbinding når du lager din fotobok.

Priser

Du kan velge Layflat-innbinding mot et tillegg i pris. Valget vil gjelde for alle sidene i boken, og prisen vil avhenge av format og antall sider. Gjeldende priser for Layflat-innbinding vil være oppgitt for hver enkelt fotobok. Se oversikt over våre fotobøker.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.