allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Korona-oppdatering: Vi produserer og leverer som normalt, så du kan fortsette å lage og bestille produkter som vanlig hos oss. Vi tar alle forhåndsregler for å ta vare på våre ansatte, og fortsetter å levere produkter med samme høye standard som du er vant til fra fotoknudsen.Les mer

Vilkår Og Betingelser

Vilkår og betingelser fotoknudsen AS

1. Introduksjon

Dette er de generelle vilkårene til fotoknudsen AS, heretter kollektivt referert til som “fotoknudsen”, “vi” eller “oss”. Disse generelle vilkårene blir referert til som “T & C”.

fotoknudsen ligger i Damsgårdsveien 50, 5058 Bergen, Norge. Vi er registrert i handelsregisteret til handelskammeret under nummer 999141641. Vårt momsnummer er NO99914641MVA.

Ordet “kunde” eller “deg” er definert i disse T & C’ene som den personen som bruker nettstedet, registrerer og bruker en konto, bruker vår bildeditor og andre tjenester, kjøper våre produkter og forespørsler om informasjon eller viser interesse for våre produkter.

Du kan nå oss gjennom vår kundeserviceavdeling. Du kan bruke chat-tjenesten eller sende oss en epost via nettsiden, eller bruk Facebook eller Twitter for å kontakte oss, eller ring oss All vår kontaktinformasjon er lett tilgjengelig på vår hjemmeside: fotoknudsen.no.

2. Anvendbarhet

Disse T & C er for bruk av vår nettside, for registrering og bruk av en konto, for bruk av vår fotoeditor og andre tjenester, for alle våre tilbud, for de bestillingene du lager og for avtalene og de andre juridiske forhold det er inngått mellom oss og deg. Disse T & C er også gjeldende for etterfølgende og tilleggsbud, bestillinger og avtaler, samt eventuelle nye avtaler med deg.

Når du registrerer deg for en konto på vår nettside, blir du informert om at du ved å gjøre det aksepterer T & C. Når du legger inn en bestilling, blir du også informert om at du ved å gjøre det aksepterer T & C. I begge tilfeller er T & C’ene tilgjengelige for gjennomgang og du får også mulighet til å skrive ut dem til senere undersøkelse.

Disse T & C er enkelt elektronisk tilgjengelig på vår hjemmeside. De kan på forespørsel sendes til deg uten forsinkelse og uten kostnad.

3. Opprettelse av avtalen

Tilbud er gjort uten forpliktelse.

Våre tilbud blir presentert for deg i vår online bestillingsprosess, eller på andre måter som er identifisert av oss, på grunnlag av din spesifikke forespørsel. Våre generelle tilbud på vår nettside, i våre e-post og i reklamemateriell er kun til informasjonsformål og anses ikke som tilbud

Du kan akseptere vårt tilbud ved å betale i bestillingsprosessen. Når du mottar kvitteringen for betalingen din, blir bestillingen din plassert og avtalen er dannet, under forutsetning av at opplastingen av bildene dine var vellykket. Alle bestillinger er i henhold til våre T & Cs.

Vi vil umiddelbart bekrefte mottak av bestillingen til deg via e-post.

4. Avtaleens ytelse og levering

Vi vil umiddelbart påbegynne avtaleens utførelse når den er dannet ved å behandle bestillingen din.

Det er vår hensikt å starte produksjonen av bestillingen din på arbeidsdagen etter dagen da avtalen ble dannet. Vår nettside inneholder informasjon om forventede leveringstider for hver av våre produkter, og disse kan variere avhengig av årstid, da ferie sesonger eller andre forhold kan påvirke tiden som kreves for å behandle bestillinger i våre produksjonsanlegg. Leveringsbetingelsene skal ikke betraktes som endelige vilkår, og vi kan bare tilby best mulig arbeid for å levere de produktene du bestilte så snart som mulig.

I tilfelle du bestiller mer enn ett produkt samtidig, kan vi sende dem sammen i en pakke. I dette tilfellet gjelder den lengste leveringstiden.

Bestillinger leveres per post eller transportør.

5. Priser og betaling

Prisene på vår nettside, i våre e-postadresser og i kampanjematerialene er kun til orientering og kan avvike fra tid til annen.

Prisene er inkludert mva hvor det er aktuelt og unntatt fraktkostnader og eventuelle gjeldende importavgifter, avgifter og avgifter.

Prisen på din spesielle bestilling og fraktkostnadene for dette vises i bestillingsprosessen som en del av vårt tilbud, som du kan akseptere ved å gjøre betalingen, som er det siste trinnet i bestillingsprosessen. Fraktkostnadene inkluderer ikke eventuelle importavgifter, avgifter og avgifter, og vi kan heller ikke gi noen informasjon om disse kostnadene, da de belastes av landet for leveringsadressen din. Vi anbefaler deg å konsultere ditt lokale tollkontor for informasjon.

Vi tilbyr regelmessig rabattkoder og kampanjer til våre kunder. Spesifikke vilkår og betingelser gjelder for dette. Ved utløp av rabattkode gjelder de vanlige prisene.

Vår nettside inneholder informasjon om de ulike betalingsmåter som er tilgjengelige for våre kunder. Som nevnt ovenfor legger du bestillingen din ved å betale i vår bestillingsprosess. Ved mottak av betalingen er aftalen dannet på betingelse av forutsetningen at opplastingen av bildene dine var vellykketl. Når vi har mottatt betalingen, sender vi deg en bekreftelse via e-post.

6. Ingen angrerett

Våre produkter er laget etter kundens (forbrukers) spesifikasjoner eller er tydelig tilpasset for kunden, da har kundene ikke har en angrerett med hensyn til avtalen.

7. Overensstemmelse og klager

Produktene vi leverer har kvalitet og ytelse som er vanlige i varer av samme type, og som du med rimelighet kan forvente. Vær oppmerksom på at kvaliteten på våre utskrifter er avhengig av kvaliteten på digitale bilder som du laster opp til oss, og vi kan ikke akseptere krav på grunnlag av forskjeller i farger mellom en print og den opprinnelige digitale bildet.

I tilfelle du er misfornøyd med bestillingen eller vår service, ber vi deg om å varsle oss innen 14 dager etter mottak av bestillingen, slik at vi kan tilby en passende løsning til deg.

Hvis produktet du bestilte ikke er i samsvar med avtalen mellom oss på grunn av en klar mangel eller ufullstendig eller feilaktig behandling av bestillingen, må du informere oss innen to måneder fra den dato du oppdager mangelen på konformitet. Ved manglende samsvar har du rett til reparasjon av bestillingen eller utskiftningen som vi tar sikte på å sende til deg innen våre vanlige leveringstider. Vi sender det gratis til deg.

Vær oppmerksom på at hvis du sletter de digitale fotografiene fra kontoen din eller avslutter kontoen din helt, vil vi ikke kunne skrive ut bestillingen din på nytt

Hvis vi ikke kan gi deg reparasjon av produktet eller utskifting av produktet som utbedrer mangelen på samsvar, har du rett til å kansellere avtalen og motta full refusjon av kjøpesummen, med mindre mangelen på samsvar er liten.

Du er forpliktet til å returnere produktene som ikke var i samsvar til oss på vår forespørsel. Vi vil sørge for at du ikke pådrar noen fraktkostnader.

Vi er ikke forpliktet til å gi en løsning for et produkt som er skadet som følge av feil bruk av kunden eller normal slitasje.

8. Foto lagring / foto arrangør

Vår tjeneste som heter Minnebanken er en fotolagrings- og fotoregulatortjeneste som er tilgjengelig for aktive kunder. Du er en aktiv kunde hvis du har plassert minst én bestilling hos oss de siste 12 månedene. Etter denne perioden er tilgangen til Minnebanken begrenset, og du blir informert om dette via e-post til din siste kjente e-postadresse Du kan da legge inn en ny ordre for å få tilgang til ytterligere 12 måneder, eller last ned og slett bildene dine fra Minnebanken. Hvis du ikke legger inn en bestilling for å gjenvinne tilgang i en periode på 6 måneder etter datoen for e-posten vi sendte, sender vi deg en annen e-post og fortsetter å slette bildene dine 14 dager etterpå.

Vi bruker kommersielt fornuftig innsats for å sikre at eventuelle bilder du laster opp til våre tjenester, er tilgjengelige for deg for bruk via din konto, men vi gir ingen garanti i den forbindelse. Du er ansvarlig for alltid å holde kopier av bildene dine på andre steder. Vi er ikke ansvarlige for tap av bilder eller andre data.

9. Brukeradferd

Du er ansvarlig for bruk av kontoen din, og du garanterer at du eller alle som bruker din konto med din tillatelse, overholder T & C. Kontoer er gitt til individuelle, navngitte personer og kan ikke deles. Du skal bruke ditt eget navn og kontaktinformasjon og holde passordet ditt strengt konfidensielt. Hvis du mener at kontoen din har blitt brukt uten din tillatelse, vennligst gi oss beskjed omgående.

Du garanterer at bildene som er lastet opp til våre tjenester gjennom din konto, ikke krenker tredjepartsrettigheter. Tredjeparts rettigheter inkluderer, uten begrensning, de immaterielle rettigheter, som opphavsrettigheter, naborettigheter, designrettigheter, patentrettigheter, varemerkerettigheter, varemerkerettigheter og handelshemmelige rettigheter. Tredjepartsrettigheter inkluderer også, uten begrensning, personvernrettigheter og rettigheter til grunnlag for ens portrett.

Du garanterer også at bildene som er lastet opp til våre tjenester gjennom din konto, ikke er i strid med straffeloven, lovbestemmelser om obligatorisk sivil eller administrativ rett, offentlig orden, offentlig moral eller hva som ifølge uskreven lov må anses som riktig sosial adferd.

Du garanterer at ved å behandle bestillingen din og gjennomføre avtalen, overtar vi ikke noen tredjeparts rettigheter eller lover som nevnt.

Du garanterer at bestillingene du plasserer er til privat og ikke-kommersiell bruk.

Du garanterer at bildene som er lastet opp til våre tjenester via kontoen, ikke inneholder virus, skadelig programvare, trojanske hester eller annen form for skadelig programvare eller annet innhold som kan skade våre tjenester. Du garanterer å ikke å hacke, spam eller bruke våre tjenester på noen måte som forstyrrer eller avbryter integriteten eller ytelsen til våre tjenester. Du garanterer også at du ikke samler inn eller behandler (personlige) data fra våre tjenester.

Du vil skadesløs, forsvare og holde uskadelige fotoknudsen og dets partnere fra og mot alle krav, kostnader, skader, tap, forpliktelser og utgifter (inkludert rimelige advokatavgifter og kostnader) som oppstår ut fra eller i forbindelse med krav som oppstår fra eller relatert til brudd eller påstått brudd på T & C’s.

Vi har rett til å kansellere avtalen, slette bildene dine, suspendere eller avslutte kontoen din og varsle de aktuelle myndighetene dersom du opptrer i strid med T & C’s, eller vi har seriøs grunn til å tro at dette er tilfelle. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader som er resultatet av dette

10. Tilgjengelighet til våre tjenester

Vi tar sikte på å holde alle våre tjenester tilgjengelig for deg på en kontinuerlig basis, selv om vedlikeholdsarbeid, sikkerhetsoppdateringer eller hendelser eller forstyrrelser utenfor vår kontroll kan forstyrre våre tjenester eller kontoen din fra tid til annen. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tap eller skade som oppstår i forbindelse med slike forstyrrelser.

Våre tjenester er tilgjengelige for deg hvis du har en datamaskin eller en enhet med internettilgang og en oppdatert nettleser. For mobilapplikasjonen gjelder ytterligere krav. Du har plikt til å ta tilstrekkelige sikkerhetstiltak i forhold til enheten din og programvaren du bruker. Vær oppmerksom på at vi ikke kan holdes ansvarlige for enhetene og programvaren du bruker ved bruk av våre tjenester, og vi kan heller ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller tap eller skade på data under overføring av digitale fotobilder til våre tjenester gjennom datanettverk eller telekommunikasjonsanlegg som ikke kontrolleres eller drives av oss

Vår nettside, applikasjoner, fotoredigerer og andre tjenester tilbys på en “som den er” og “som tilgjengelig” basis uten noen garanti. Vi kan gjøre endringer i våre tjenester fra tid til annen.

11. Immaterielle rettigheter.

Alle immaterielle rettigheter, inkludert, men ikke begrenset til, noen opphavsrettigheter, naborettigheter, databasettigheter, designrettigheter, varemerkerettigheter, varemerkerettigheter, handelshemmelige rettigheter og patentrettigheter på og om vår nettside, applikasjoner, fotoredaktør og tjenester, inkludert kunnskapen -hvis relatert til dette, eies av fotoknudsen og dets lisensgivere.

Du har et ikke-eksklusivt, ikke-overførbart begrenset lisens, uten rett til underlicens, for å få tilgang til og bruke våre tjenester utelukkende som det er nødvendig for å dra nytte av våre tjenester. Du har ikke lov til å reprodusere, modifisere eller gjøre tilgjengelig for publikum noen del av våre tjenester, med mindre det er tillatt i loven.

Vi har lov til å ta tekniske tiltak for å beskytte immaterielle rettigheter. Du skal ikke fjerne, unngå eller omgå denne sikkerheten eller ha noen tredjepart til å gjøre det.

Du har ikke lov til å integrere eller kombinere deler av nettstedet vårt, applikasjoner, bildeditorer og tjenester delvis eller som en helhet i eller med programvare som ikke ble gjort tilgjengelig av oss. Dekompilering, omvendt ingeniørvirksomhet eller noen form for oversettelse eller redigering av nettstedet vårt, applikasjoner, fotoredaktør og tjenester er ikke tillatt med mindre og eksklusivt når disse handlingene helt faller under det som er tillatt i loven.

12. Personvern

Vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data. Vi behandler personopplysninger fra våre kunder i samsvar med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vennligst les vår personvernpolicy og Personvernerklæring for mer informasjon om din personopplysninger Vi bruker også informasjonskapsler i å tilby våre tjenester. Please refer to our informasjonskapsler policy for mer informasjon

13. Ansvar

Vårt ansvar er begrenset til skader som er det direkte og umiddelbare resultatet av brudd på våre forpliktelser eller ulovlige handlinger av oss. Dette betyr at vi ikke er ansvarlige, blant annet for erstatning, for indirekte eller følgeskader, som for eksempel i form av tap av omsetning, tap av fortjeneste, driftsavbrudd eller skade og skadekrav fra tredjepart. Vi er heller ikke ansvarlige for tap av data eller skade på data.

Beløpet for vårt ansvar er til enhver tid begrenset til det beløpet som er utbetalt under vår forsikringspolicy, eller hvor mye kjøpesummen du har betalt for din bestilling som vårt ansvar oppstår hvis det ikke skjer noen forsikringsbetaling.

Ansvarsbegrensningene gjelder ikke når det gjelder hensikt eller bevisst hensynsløshet fra fotoknudsen.

14. Gjeldende lov og kompetent domstol

Det juridiske forholdet mellom oss og deg styres utelukkende av Norges lover. Anvendelsen av Wien Sales konvensjonen er utelukket.

Enhver tvist mellom oss og yuóu vil bli utelukkende sendt til kompetent domstol i Bergen, Norge.

15. Andre bestemmelser

Skulle en bestemmelse av disse vilkårene bli delvis eller helt ineffektive, skal de øvrige bestemmelsene forbli upåvirket. Den ineffektive bestemmelsen er i et slikt tilfelle ansett som erstattet av en bestemmelse som er effektiv og forskjellig så lite som mulig fra innholdet og omfanget av den opprinnelige bestemmelsen.

T & C’ene kan endres eller oppdateres når som helst. Du kan alltid finne den nyeste versjonen på vår nettside.

T & C’ene gjelder på vegne av juridiske personer eller enheter, hjelpepersoner og underordnede som vi forplikter oss til å utføre avtalen.

Det juridiske forholdet mellom deg og oss og dine rettigheter og forpliktelser i henhold til avtalen kan ikke overføres uten vårt forutgående samtykke. Bestemmelsen har virkning i henhold til eiendomsretten

*****

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.