allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Skap en unik bildecollage med dine bilder

Synes du det er vanskelig å velge kun ett bilde til ditt interiørprodukt? Sett sammen dine favorittbilder til en unik bildecollage, og fortell en historie på lerret, aluminiumsplate, plexiglass eller skumplate.

Med vår brukervennlige programvare kan du sette sammen bildene dine kjapt og enkelt, med et resultat som garantert vil imponere. Velg ønsket interiørprodukt i foretrukket format og størrelse, og sett inn bildene dine.

1_Fotocollage-wanddecoratie-indeling-2           2_Fotocollage-wanddecoratie-indeling-4

Du kan enkelt skape luft mellom bildene ved å justere margene, og det finnes mange muligheter til å leke seg med bakgrunner og farger. Du bestemmer selv hvordan du vil at din collage skal se ut!

3_Fotocollage-wanddecoratie-marge-klein          4_Fotocollage-wanddecoratie-marge-groot

Bevar minnene og sett sammen dine favorittbilder til en helt personlig historie. En bildecollage er også perfekt som gave til valentinsdagen, morsdag eller farsdag. Mulighetene er mange!

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.