allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Invitasjoner

Invitasjoner

Invitasjoner

Invitasjon med bilde

For spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon kan du enkelt lage kort hos fotoknudsen. Invitasjon med bilde gir invitasjonskort et helt nytt løft. Design egne innbydelseskort med klassisk eller moderne design printet med bilde. Designprogrammet er kompatibel for både datamaskinen, smarttelefonen og nettbrett. Det er stort utvalg av design og stiler å velge mellom. Det er mulig å benytte en av de ferdig designet kortene eller starte med helt blanke kort for å designe slik du selv ønsker det.

Lage invitasjoner

Det å lage invitasjoner er ikke vanskelig gjennom vår designprogram på nett. Etter å ha valgt ut ønsket design er det bare til å lage innbydelser. Sjekk ut utvalget for å lage innbydelser til dåp, julekort eller bursdagskort. Noe som er ganske flott er foto innbydelser som du kan legge til av minnerike hendelser. Du kan lage invitasjoner på nett gjennom datamaskinen, nettbrettet eller mobilen med en egen app. På selve appen kan du også fremkalle bilder direkte fra mobilen.

Invitasjon til fest

Tenker du å lage en fest men ønsker å lage en invitasjon til fest? Morsom invitasjon til fest er alltid en ekstra glede hvor du kan designe med geometriske former, og legge til bilder. Noen spreke farger for fest og legge til tekst for en ekstra morsom invitasjon til fest vil være prikken over i-en. På tekst mal invitasjon fest kan du skrive rett i fra hjertet! Festinvitasjon kan leveres i ulike størrelser og antall kort. Uansett valg så trykkes det med høykvalitetspapir.

Morsomme invitasjoner

Trenger du eventuelt inspirasjon for å lage artige invitasjoner, er det bare til å sjekke ut vår egen blogg hos fotoknudsen. Kreative mosaikk-collage er ganske populært for tiden, hvor du kan laste opp morsomme øyeblikk for å lage morsomme invitasjoner. Det er dessuten langt mer kreative invitasjoner ved å lage en collage av favoritt øyeblikk. Filter i ulike farger gir noen svært artige invitasjoner, hvor du vil ligne Andy Warhol i prosessen. Bruk kreative invitasjoner for å fortelle en historie med bilder og cliparts.

Invitasjon mal og eksempel

Gjennom bloggen vår finner du frem til forslag til invitasjon om du trenger inspirasjon. Eksempel på invitasjon er å legge til egne bilder, legge til tekst, legge til bakgrunnsfarge, cliparts og ramme. Invitasjon mal kan du si det på din egen måte slik du selv ønsker det. Invitasjoner på nett gjør det mulig for deg å få et mer personlig og profesjonelt kort for spesielle anledninger. Du kan selvsagt velge ferdiglaget invitasjon mal om du ikke ønsker å designe selv.

Innbydelser på nett

Bestill så mange pakker med invitasjonskort som du selv ønsker på nett, og det vil inkludere like mange hvite konvolutter. Velg blant ulike layout, bakgrunner og hundrevis av cliparts. Bestill online og få Invitasjonene god trykkkvalitet. Invitasjon du bestiller online kommer i forskjellige papirtyper som glanset, matt og ekstra matt overflate. Velg mellom doble kort, tosidige eller enkle kort for invitasjon. Invitasjon du bestiller online lages dessuten med topp moderne utstyr fra kvalifiserte medarbeidere. Det eneste som gjenstår er at du blir kreativ og starter å designe!

Bestille invitasjoner

Ønsker du å gjøre noe ekstra spesielt for en spesiell anledning? Noen flotte bilder på innbydelser er alltid et pluss. Nå kan du bestille invitasjoner hos fotoknudsen, velge størrelse, designe og få trykke invitasjoner på trykk. Har du kanskje bilder av familie, venner eller en ferie du vil ha trykket på invitasjonen? Skulle du ikke være fornøyd med printen av din invitasjoner, så har vi garanti for at du får tilbake pengene eller tilsendt helt nye invitasjoner.

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×