1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Bursdagskort
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

50% rabatt på kort |  

Rabattkode: SALG2024

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Bursdagskort

Til spesielle anledninger sender du invitasjoner som er en VIP verdig. Design dine egne personlige invitasjonskort for å matche temaet for feiringen din, eller lag den perfekte bursdagsinvitasjon for den lille. Velg mellom tre premium papirkvaliteter for kort, eller gjør det enkelt med med å fremkalle bilder.

Bursdagskort

Har det seg slik at det nå nærmer seg bursdagen til noen du er glad i? Hva med å gjøre noe morsomt for den som fyller året? Nå kan du blant annet vise din kreativitet med å lage bursdagskort på nett. Noen flotte gebursdagskort kan du nemlig selv lage gjennom vårt designerprogram hos fotoknudsen. Du kan legge til bilder, farger og tekst på ulike bursdagskort. Vær kreativ, og lag dine egne kort bursdag og få det på trykk av oss med moderne utstyr.

Design en bursdagsinvitasjon

Bursdager er alltid gode grunner for å feire. Og en vellykket bursdagsfest inkluderer definitivt også en hyggelig bursdagsinvitasjon. Størst inntrykk gjør du hvis du selv designer en bursdagsinvitasjon med et bilde som uten tvil vil sette et personlig preg. Hos fotoknudsen kan du designe personlige bursdagskort som står i stil til festen din og som får gjestene dine i riktig stemning. Om det er invitasjonskort til en barnebursdag eller en temafest – lag et personlig invitasjonskort som får familie og venner til å glede seg litt ekstra!

Kreative bursdagsinvitasjoner

Hos fotoknudsen får kreativiteten din frie tøyler for å designe originale bursdagsinvitasjoner online. Lag en bursdagsinvitasjon med et personlig bilde på. Det trenger ikke nødvendigvis å være av den som har bursdag, også bursdagskaker, ballonger eller andre festmotiver passer perfekt. Du kan også velge forskjellige bilder eller motiver til forskjellige mottakere. Velg mellom doble eller tosidige kort. Du kan velge et av fotoknudsens desgin eller design dine egne helt fra bunnen av. Så velger du format, enten stående, liggende eller kvadratisk. Du kan også velge mellom standard matt, ekstra matt og glanset papir for å gi bursdagsinvitasjonene dine et eksklusivt preg. Våre kort kommer i sett på 10, inkludert hvite konvolutter – klare til å sendes til alle dine gjester.

Bursdagsinvitasjon for alle aldre

Enten du lager en søt invitasjon til barnets 1-årsdag eller til bestemors 80-årsdag – vi har mange designalternativer for store og små.

Fargerike invitasjoner til barnebursdagen

En flott barnebursdag er noe både barnet og vennene deres vil huske i lang tid fremover. Et fargerikt invitasjonskort vil skape forventninger til festen. Vi har søte design for invitasjonskort til barnebursdagen med enhjørning- eller dinosaurmotiver som garantert vil få dem i godt humør. For små oppdagelsesreisende har vi også invitasjoner med fly, pirater og mer. La deg inspirere!

Invitasjoner til runde bursdager

De fleste feirer runde bursdager i større skala enn andre bursdager. Dette er enda en god grunn til å bruke noen minutter til å designe en flott bursdagsinvitasjon. For det er jo ekstra hyggelig at så mange som mulig vil glede seg over bursdagsinvitasjonen. Om det skal være et fargerikt design eller en mer minimalistisk versjon er selvfølgelig opp til deg. Bursdagsinvitasjonen din vil uansett bli en stor suksess!

Invitasjonskort til 30-årsdagen

I tillegg til søte invitasjoner for barn, har vi også massevis av bursdagsinvitasjoner for voksne. Enten du skal arrangere en stor 30-årsfest eller bare skal ha en liten sammenkomst, vi har design med konfetti, cocktails og mer, så du vil garantert finne det rette.

Invitasjonskort til 40-årsdagen

Hvis du vil designe et invitasjonskort til 40-årsdagen, har vi også mange passende design å velge mellom. Enten du fortsatt føler deg ung til sinns og ønsker å uttrykke dette i invitasjonen eller du foretrekker en mer elegant invitasjon, vi har alt fra klassiske, minimalistiske design til festmotiver, her er det garantert noe for enhver smak.

Invitasjonskort til 50-årsdagen

Å fylle et halvt århundre er definitivt en god grunn for å feire! Planlegger du en fest eller skal du arrangere en overraskelsesfest for noen som har nådd denne milepælen? Da er en 50-års invitasjon et must. Velg en av malene våre og sett inn et bilde av hovedpersonen på kortet – det er tid for å skinne!

Originale invitasjonskort til 60-årsdagen

Vi har også passende design å velge mellom for invitasjonskort til 60-årsdagen. Fra elegante sølv- eller gullmotiver til trendy blomstermønstre – til 60-årsfesten kan du velge hva du vil. Eller du kan starte med en tom invitasjon og la kreativiteten blomstre med våre cliparts og rammer.

Skumle invitasjoner til Halloween

Enten det er til en temafest eller en skummel bursdagsfest, hos fotoknudsen kan du også designe skumle invitasjonskort til halloween-festen online. Velg et passende design og gjør det personlig med gotiske fonter og skumle cliparts. På denne måten kan du lage personlige invitasjonskort til halloween-festen – som også får gjestene til ville kle seg ut.

Design bursdagsinvitasjoner online hos fotoknudsen

Hos fotoknudsen designer du dine egne bursdagsinvitasjoner med bare få klikk. Enten du lager en 70-årsdagsinvitasjon til pappa, invitasjonskort til barnets 18-årsdag eller en invitasjon til din egen fest, her finner du mange flotte design å velge mellom. Og med alle de fine bildene fra festen, kan du lage en matchende fotobok, veggdekor eller fotogave etterpå for å minnes bursdagen for alltid.

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1642 vurderinger

slim_arrow_left

Bra! Fint!


Anette Aspelund

Enkelt og resultatet blev kjempebra.


Charlotta

Enkelt, rimelig og rask levering! Veldig fornøyd.


Siri

Nydelig matt kvalitet på takkekortene. Kortere leveringstid enn annonsert. Svært fornøyd.


Monica, mor til 2

Produktet ble som forventet


Carni

Kjempefornøyd!


Ingeborg
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev