1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Bursdagskort
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

25% rabatt på ordrer over kr 350,- |  

Rabattkode: GAVE25

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Bursdagskort

Til spesielle anledninger sender du invitasjoner som er en VIP verdig. Design dine egne personlige invitasjonskort for å matche temaet for feiringen din, eller lag den perfekte bursdagsinvitasjon for den lille. Velg mellom tre premium papirkvaliteter for kort, eller gjør det enkelt med med å fremkalle bilder.

Bursdagskort

Har det seg slik at det nå nærmer seg bursdagen til noen du er glad i? Hva med å gjøre noe morsomt for den som fyller året? Nå kan du blant annet vise din kreativitet med å lage bursdagskort på nett. Noen flotte gebursdagskort kan du nemlig selv lage gjennom vårt designerprogram hos fotoknudsen. Du kan legge til bilder, farger og tekst på ulike bursdagskort. Vær kreativ, og lag dine egne kort bursdag og få det på trykk av oss med moderne utstyr.

Lage bursdagskort på nett

Når du ønsker å utfolde deg selv kreativt, så er det bare til å lage bursdagskort. Det er en god tanke å lage hjemmelaget bursdagskort og ikke minst personlig. Finn frem de bildene du ønsker å bruke til å lage bursdagskort på nett. Om du trenger inspirasjon for hvordan lage bursdagskort, kan du sjekke ut våre ferdige mal som viser deg hvordan du kan lage bursdagskort selv. Legg igjen ditt personlige preg på bursdagskortet med forskjellige oppsett, bakgrunner og noen nydelige cliparts.

Bursdagskort med bilder

Bilder av bursdagskort kan du også finne på nettsiden vår. Du kan velge et stort bursdagskort bilder eller et mindre utvalg bilder. Du kan velge filter på bursdagskort bilder i spreke farger. Det er også mulig å velge noe mer klassisk, som bilder i sort og hvitt. Det tilbys bursdagskort bilder i foto- og trykkvalitet. For ekstra unikt utseende kan du legge til ramme på bilder av bursdagskort. Det er flere kategorier å velge mellom av rammer. Noen liker gjerne å legge til masker som består av ulike figurer, effekter, graderinger og tegn. Prøv deg frem til ønsket resultat!

Morsomme bursdagskort

For å lage noen ekstra morsomme bursdagskort kan du bruke alle de ulike cliparts og masker som du finner i designerprogrammet. Det er mange som liker å legge til en snakkeboble for enda kulere bursdagskort. For fine bursdagskort er det bare til å legge til nydelige cliparts for ekstra stemning. Tegneserie cliparts passer for morsomme bursdagskort på nett. Hva med å designe store bursdagskort til 50-årsdagen til noen du er svært glad i? Det er gjennom designerprogrammet du kan lage morsomme kort av høy kvalitet.

Bursdagskort mal og ideer

For å finne en bursdagskort mal klikker du deg enkelt og greit inn på ønsket avdeling, der du kan finne bursdagskort inspirasjon. Bursdagskort ideer kan du finne gjennom bloggen på nettsiden, slik at du kan designe etter hva du selv liker. Du finner flere forslag til bursdagskort om du ikke ønsker å designe alt selv. Bursdagskort mal kan du fortsatt gå for, for så å designe resten selv ved å legge til tekst og bilde. Det er viktig med inspirasjon, så la deg inspirere!

Bestille bursdagskort

Etter at du har bestemt deg for hvilke mal, bilde, stil, farge og ønskelig bursdagskort print så er det bare til å bestille bursdagskort. Du kan enkelt bestille bursdagskort i et så stort antall som du selv ønsker. Alle bursdagskort print produseres på kvalitetspapir og med helt moderne utstyr. Bursdagskort print av kvalitet vil være festlig å henge opp, spesielt når du selv har laget det. La kreativiteten slippe løs, og utfold deg selv til glede for deg selv og bursdagsbarnet.

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1496 vurderinger

slim_arrow_left

Det var fine julekort slik vi ønsket det. Veldig fornøyd med at det ikke står ‘fotoknudsen’ med store bokstaver på kortet


Christina Hansen

Fine julekort


ANN KRISTIN OLSBERG

Fin og oversiktlig nettside God kundeservice om du ringer inn med spørsmål Veldig fornøyd med både resultat på produktene og ikke minst tok ikke lang tid i posten .


Therese Bakke

Jeg er fornøyd. Jeg brukte rabattkode.


Ane Margrete Heiberg

Jeg er fornøyd med produktet har bestilt julekort fra dere i mange år og har vært fornøyd


ÅSE

God kvalitet til en relativt rimelig penge.


Hanne-Grethe
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!