Slik lager du morsomme invitasjonsjoner til Halloween-festen

Av Fotoknudsen 19. september 2023

Skal du arrangere Halloween-fest i år? Sett tonen med skumle Halloween-invitasjoner! Les våre beste designtips og tips til hva du kan skrive på en Halloween-invitasjon og gjør deg klar til å lage den perfekte invitasjonen til festen.

Høsten er her og det nærmer seg Halloween! Er du klar for å lage en Halloween-fest de sent vil glemme? Enten det er en morsom fest for de minste eller en skummel fest for de store, en Halloween-fest starter alltid med invitasjoner som setter stemningen.

Men hvor skal du begynne? Her finner du alt fra det perfekte designet til hva du kan skrive på en Halloween-invitasjon, fotoknudsen har alt du trenger. Les videre for å se våre enkle tips til hvordan du kan lage personlige Halloween-invitasjoner.

Lag et flott design til Halloween-invitasjonen


Når det kommer til å lage typiske Halloween-festinvitasjoner, begynner det hele med designet. Hvis du allerede har hodet fullt av ideer, velg et tomt kort og start med å legge til din personlige touch. Hvis du vil ha litt mer inspirasjon, start med vårt utvalg av flotte forhåndsdesignede kort.

Type fest bør gjenspeiles i designet ditt: For en elegant kveld, gå for det litt enkle, bruk et uttrykksfullt kveldsbilde, delikat fargepalett og diskré tekst. For en ungdommelig Halloween-fest, gå for et design som sprudler av farger, lekne illustrasjoner og kul grafikk.

De beste designtipsene til din Halloween-invitasjon


Enten det er fortryllende bakgrunner, skumle cliparts eller magiske rammer og masker, vi skjemmer deg bort når det kommer til alternativer i vårt designprogram.

1. Sett tonen med en Halloween-bakgrunn
Sjekk ut våre Halloween-tema for å sette tonen for invitasjonen din. Enten det er søte og tegneserieaktige gresskar eller en skremmende måneskinnscene, velg en bakgrunn som speiler festens tema. For de som ønsker et minimalistisk preg, hold det enkelt med tidløse nyanser av hvitt, svart eller grått.

2. Velg Halloween-cliparts
I Halloween-seksjonen i vårt designprogram finner du massevis av skumle cliparts som passer til ethvert tema, fra elegant grafikk som spindelvev, heksegryter og gresskar til bilder i tegneseriestil av søte Halloween-figurer. Ta en titt i biblioteket vårt og legg dem til der hvor du måtte ønske – la kreativiteten blomstre!

3. Gjør det personlig med bilder
Legg gjerne til noen festlige bilder av vertene, kanskje i fjorårets Halloween-antrekk. Skap en ekstra Halloween-twist ved å bruke våre spesialrammer eller legg over en maske med Halloween-tema – lek med alternativene.

Hva du kan skrive på Halloween-invitasjonen


Mange av oss synes kanskje at den morsomste delen er å designe den perfekte festinvitasjonen selv, men så plutselig vet vi ikke helt hva vi skal skrive. Vårt tips? Hold det enkelt og la designet tale for seg. Den viktigste informasjonen er datoen, klokkeslettet, stedet, temaet og hvordan de kan svare – eller bruk vår Halloween-fest-invitasjonsmal nedenfor.

Eksempel på Halloween-invitasjon

Du er herved invitert til Petters skumle Halloween-fest

31. oktober
17.00 – 20.30
Langgaten 23, 3000 Tønsberg

TEMA: Superhelter og skurker
Mobil: 12 34 56 78

Når skal du sende invitasjonene?


Timing er alltid viktig når det gjelder festplanlegging. For å være sikker på at Halloween-festen din fenger og at gjestene har nok tid til å svare, send ut Halloween-invitasjonene ca. tre uker i forveien. Det gir også folk god tid til å planlegge kostymene.

Når Halloween nærmer seg, er det ingen bedre måte å skape spenning på enn ved å lage en unik festinvitasjon som lover en minneverdig fest. Husk at invitasjonen er det første hintet på hva som venter gjestene dine!

Enten du vil sende ut vibber om fest og moro for barna eller et uhyggelig gufs mot de større, invitasjonen din kan gi uttrykk for en Halloween-fest de sent vil glemme, lenge etter at gresskarene er fjernet. Klar til å begynne å lage?

Start nå