allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Julekort

Gjør julen ekstra spesiell med et personlig julekort. Det perfekte følget til dine julegaver.

Julekort

Gjør julen ekstra spesiell med et personlig julekort. Det perfekte følget til dine julegaver.

 1. 1
Velg en design

Vi har hundrevis av profesjonelle Julekort design.

 1. 1

Velg en design

 1. 2
Tilpass Julekortet

Du kan gjøre alt du ønsker. Gjør den til din.

 1. 2

Tilpass Julekortet

 1. 3
Bestill

Bestill og få Julekort innen 3 produksjondager + postgang.

 1. 3

Bestill

Julekort

Lag dine egne julekort raskt og enkelt! Bruk forhåndsdesignede julekort eller design ditt eget kort.

Det blir ikke jul uten julekort! Vi tilbyr julekort i sett av 10 som gjør det enkelt å sende mange, eller bare noen få. Du kan velge mellom stilige forhåndsdesignede varianter eller lage dine helt egne julekort fra bunnen av.

Enten du designer dine egne julekort eller velger en av våre maler, kan du lage dine helt egne og personlige kort. Velg mellom ulike bakgrunner, rammer og masker.

Sjekk ut vårt store utvalg av ferdigdesignede julekort og kom i julestemning! Du kan også starte med blanke ark og designe ditt eget kort. Det å lage personlige julekort er en fin måte å vise dine nære og kjære at du tenker på de i en travel førjulstid. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å bestille kort. Lag og bestill julekort i dag!

Personlig julekort

Vi vet at tiden før jul er en av de travleste tidene på året. Innimellom innkjøp av julegaver. pynting til jul og baking av julekjeks kan det være vanskelig å finne tid til å lage ditt eget personlige julekort, selv om du veldig gjerne ønsker det. Et unikt julekort basert på et bilde og en tekst som har en spesiell plass i hjertet til den som mottar det, kan være med på å lyse opp enhvers jul. Vi har derfor lagt til rette for at det skal være raskt og enkelt for deg å lage julekort.

Hvordan lage et personlig julekort?

Et besøk på vår nettside vil gjøre det klart hvor enkelt det er å lage julekort. Når du lager et personlig julekort har du selv kontroll på det hele, fra størrelse og formen på kortet til om det skal være enkle eller doble kort. Det beste av alt er at du kan legge inn dine egne bilder og tekst og derpå krydre det hele med vårt store utvalg av bakgrunner, rammer og cliparts. Du kan velge om du ønsker et stort bilde eller et utvalg av mindre bilder, og velge filter til bildet i form av farge eller sort/hvitt. Det hele er opp til deg. Hva kan vel gjøre besteforeldre mer lykkelig enn teksten «God jul» i kombinasjon med et bilde av sine elskede barnebarn? Forestill deg hvor fornøyd dine venner blir av et bilde med favoritt kjæledyret som leker seg i snøen, eller kanskje et artig familiebilde fra fjorårets feiring som lover at mer gøy er i vente. Det kan være at du liker kortene vi har laget så godt at du likegreit bestemmer deg for å bestille en serie av våre ferdigdesignende kort. Det skal ikke brukes imot deg da våre erfarne designere vet hvilke kreative elementer kortene bør ha for å få frem den gode julefølelsen og fange varmen og gleden ved julen.

Bestille julekort

Når du er fornøyd med kortet du har designet bestiller du enkelt og greit så mange kort som du selv ønsker. Våre julekort selges i pakker bestående av 10 kort (inkludert 10 hvite konvolutter). Det er med andre ord helt opp til deg om du ønsker å sende det samme julekortet til alle eller om du ønsker å lage et helt spesielt julekort til de som står deg nærmest. Uansett hvor mange julekort du bestiller, så vil hvert kort bli produsert etter vår høyeste standard, på kvalitetspapir og med topp moderen utstyr. Ta en titt på alle våre flotte design ovenfor og du vil ganske sikkert finne noe som er helt perfekt for deg til å spre julehilsenen som du ønsker å dele. Det å lage personlige julekort er en av de tingene som vårt travle liv vanskeligjør. Takket være fotoknudsen sine designprogram kan du lett finne tid til det, og dem du sender dine kort til, vil bli veldig lykkelig over at du gjorde det. Kom i julestemning nå. Velg ett av våre julekort design ovenfor, eller start med blanke ark og design ditt eget julekort. Trenger du inspirasjon og flere forslag til julegave ideer? Sjekk ut vår gaveguide for å finne den perfekte julegaven som treffer rett i hjertet eller finn inspirasjon i vår julekatalog.

Rated 8.2 of 10 based on 740 reviews
 
Dåpskort

Jeg bestilte feil størrelse på dåpsinvitasjonene. Ble møtt med en utrolig flott kundeservice! Fikk god hjelp og nye kort som jeg var veldig fornøyd med.
Les mer.

– hilde
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et doble eller tosidige kort. Designen vil fremkalles på høykvalitetspapir med en profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall design for én side på fotopapir. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver begivenhet.

 

Tilbake
×
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

  Velg ønsket kort:
   
  Fra:

  Størrelser:

  ×
  Oppdater din nettleser her

  fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.