allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Julekort

Gjør julen ekstra spesiell med et personlig julekort. Det perfekte følget til dine julegaver.

Julekort

Gjør julen ekstra spesiell med et personlig julekort. Det perfekte følget til dine julegaver.

 1. 1
Velg et design

Vi har hundrevis av profesjonelle julekortdesign.

 1. 1

Velg et design

 1. 2
Tilpass julekortet

Skreddersy ditt kort. Gjør det til ditt eget.

 1. 2

Tilpass julekortet

 1. 3
Bestill

Bestill og få julekortene innen 3 produksjondager + postgang.

 1. 3

Bestill

Julekort

Julekort for 2019

Når kulda setter inn og julen står for døren, har du husket julekortene? Leveringen av disse er jo en av de få oppgavene Posten fremdeles har i vår nydigitale verden. Men selve kortene kan du lage selv på pc-en din og få de ferdige fra fotoknudsen.

Lag dine egne julekort

Noe av det spesielle med den norske julen er at vi lager den selv. Vi baker kakene, pynter treet og dekorerer huset med hjemmelagde juleting. Julegleden kommer gjennom disse forberedelsene. Noe av det som gir aller størst glede er å lage julekort. Lag dine egne julekort med designverktøyet fra fotoknudsen.

Lag et julekort selv og send det til nære og kjente. Inspirasjonskildene for ditt eget julebudskap er utallige. Lag julekort ut av fjorårets juletre eller ribbemiddag. Julekortet i 2019 kan også være et oppdatert familiebilde. Julekortene sender vi jo ofte til slekt og venner vi ellers ikke har så mye kontakt med. De setter sikkert pris på å få se barna vokse til.

Julekort med foto

Et julekort med bilde fra året som har gått er en glede å motta. Du har garantert et passende foto for julekort. Scann gjennom det rikholdige bildearkivet fra inneværende år mens du tenker «jul». Det kan selvfølgelig også være et gammelt bilde du er veldig glad i. Julen er også tidløs.

Julekort med foto av deg og familien er mye mer personlig enn en vilkårlig nisse som spiser julegrøt. Ikke et vondt ord om den grøthungrige nissen, men vi har vel sett ham hundre ganger før? En julehilsen med kort bør vise en historie om deg, og ikke en serieprodusert klisje.

Lage julekort på nett

I dag lager vi våre julekort på nett. Den største delen av jobben er gjort når du har funnet bildet du vil bruke. Hvis du elsker bilderedigeringsprogrammer kan du utfolde ditt kreative talent på fotoknudsens nettsider. Gjør kortet akkurat så «julete» du vil ha det. Et passende julebudskap som «god jul», «gledelig jul» eller «hurra, nå er det jul igjen», kan plasseres der bildets layout tillater det.

Du kan også enkelt lage julekort på nett ved å bruke de ferdige malene. Våre profesjonelle designere har tenkt jul, og resultatene kan tilpasses dine ønsker. Bare se gjennom alternativene og velg det du liker best. Hvis du heller vil lage nyttårskort er det også mulighet for det.

Bestill julekort 2019

Vær tidlig ute med lage julekort for 2019. Julen kommer før du aner det. Du kan bestille julekortene dine online fra fotoknudsen. De ferdige kortene selges i sett på 10 stykker. Du kan velge mellom vanlig fotopapir eller premium. Vi har det mest moderne produksjonsutstyret på markedet og lang erfaring med å ønske det norske folk god jul.

Kjøp julekort i dag, og ha hele desember til disposisjon for alle andre juleaktiviteter. Du skal bare huske å sende dem i god tid før selve julaften. Da får du garantert mange fine julehilsener tilbake til deg og familien. Og det er bare å gjøre plass på kjøleskapsdøren eller oppslagstavla for julekort du får fra andre.

Gledelig jul fra fotoknudsen.

Rated 8 of 10 based on 507 reviews
 

Veldig fornøyd! Ble fine kort!
Les mer

– Tom
 
 

Fine julekort og kalendere.
Les mer

– Frøydis
 
 

Helt fantastisk. Vi var veldig fornøyde med både design og kvalitet :-)
Les mer

– Tom
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

  Velg ønsket kort:
   
  Fra:

  Størrelser:

  ×