Jul invitasjoner

Tiden er inne for å bestille invitasjon jul hos fotoknudsen. Hos oss får du designet din perfekte invitasjon julefest. Lag invitasjon jul til din familie!

  • Lag invitasjoner av høy kvalitet
  • 100% tilfredshet garanti
  • Rask og enkel bestilling online
Lage en egen jule invitasjon

Juleinvitasjoner fra fotoknudsen

fotoknudsen tilbyr nå juleinvitasjon og invitasjon til julebord. Det er en morsom start på julen å få en juleinvitasjon i posten. Spesielt når invitasjonen inneholder bilder og minner fra ting dere har gjort sammen. Vår juleinvitasjon kan fås ulike varianter, og du kan tilpasse den slik du vil med vårt designprogram. Ingenting er som en morsom invitasjon til julefest med bilder og minner! fotoknudsen tilbyr rask levering og garanterer at du blir fornøyd. Vi har det mest moderne produksjonsutstyret på markedet og lang erfaring med å ønske det norske folk god jul.

Lage en egen juleinvitasjon på nettet

Du kan nå lage din helt egne juleinvitasjon på nettet. Enten du ønsker et moderne og kreativt design, eller noe mer enkelt og stilfullt. Å lage invitasjon til jul på nettet er enkelt, og du kan enten velge en av våre mange maler eller begynne fra start på en egen invitasjon. Med vårt designprogram har du mulighet til å gjøre det meste, og det kan være morsomt å lage invitasjon til julefest sammen med venner eller familie. Den største delen av jobben er gjort når du har lagt inn bilde. Du kan selv velge form og type kort med ulike bakgrunner og farger, eller så kan du bruke et eget bilde som bakgrunn.

Invitasjon til julefest

I julen har vi en rik tradisjon for å gjøre ting sammen, og hos fotoknudsen kan du lage en luksus invitasjon til julefest eller en enkel invitasjon til julefrokost. Det er lett å gjøre en venn lykkelig ved å sende han eller henne en invitasjon til jul. På nettsiden vår ser du ulike maler og varianter du kan bruke, og om du lager invitasjon julelunsj online kan du for eksempel legge til miniatyrbilder av mat og drikke, eller legge til bilder og minner fra familien. En julefest invitasjon kan være ekstra fin om den inneholder både bilder og informasjon om hva som skal skje på festen.

Bestill jule invitasjoner hos fotoknudsen nå!

Det har aldri vert lettere å bestille sin egen invitasjon til julefest. Å kjøpe en invitasjon til julefest er gjort med få klikk, og om du vil bruke litt tid på vårt designprogram kan du lage juleinvitasjonene online. Invitasjonene kan bestilles i en pakke på 10 stykk, enten med vanlig fotopapir eller premium papir. fotoknudsen tilbyr også ulike papirtyper av super kvalitet, og vi garanterer at du blir fornøyd. Om du ikke skulle bli det, trykker vi gjerne din invitasjon til julefest på nytt. For å samle familien i julen er det ingenting som fungerer bedre enn en praktfull invitasjon til jul!