1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Lerretsbilder
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på alle |  

Rabattkode: 40JULI

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

− 40%

Lerretsbilder

FRA

kr 159,-

(eks. frakt)

andre personer lager veggdekor akkurat nå


4.3 basert på 483 vurderinger les mer

Hvis du er ute etter den klassiske stilen kan du gi liv til øyeblikkene dine med bilde på lerret. Bildene blir trykket på 100% polyester og strukket over en 18mm tykk treramme, Legg til en stilig ramme hvis du vil gi lerretet ditt det lille ekstra. Alle lerretsbilder leveres med et opphengssystem slik at det kan henges rett opp på veggen.

Lag din egen lerret

 • brush

  En klassisk stil

  Lag en varm og klassisk stil til hjemmet ditt med personlige bilder på lerret.

 • image_placeholder

  Håndlaget med omtanke

  Alle våre fotolerret strekkes og festest til rammen for hånd.

 • paper

  Sett prikken over i-en med en ramme

  Velg en svart eller hvit ramme for å gi ditt lerret det lille ekstra.

Velg lerret for en elegant stil

Strukturen i lerretet gir bildet et unikt preg. Lerretet strekkes over en 2 cm tykk, solid ramme.

Sørg for at lerretet ditt skiller seg ut

Gi lerretsbildet ditt det lille ekstra ved å sette det inn i en stilig ramme eller lage et unikt sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike sideoppsett for å sette sammen flere bilder på lerretet ditt. Du kan tilpasse det ytterligere ved å justere farger og bakgrunner. Perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Ramm inn øyeblikkene dine på lerretsbilder

Sørg for at lerretet ditt skiller seg ut med våre stilige rammer som er tilgjengelig i svart og hvitt, og passer til alle formatene og størrelsene vi tilbyr.

delivery

Leveringstider lerretsbilder

Vi sender din lerretsbilder senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Andre elsker våre lerretsbilder

4.3 basert på 483 vurderinger

slim_arrow_left

Bra. Veldig fornøyd


Kjell

Svært fornøyd👍🏾👍🏾😁😁👏🏽👏🏽


Marit Nilsen

Fine, rask levering


Ingrid

Kjempe fint produkt


NINA GRINDHEIM

Rask levering flott bilde


Odd Gerhard Jensen

Er fornøyd med hvordan dere tek imot klaging på lerretsbilde mitt der lerrete ikkje var stramt nok. Dere sendte treklosser for straming, men det hjalp ikkje. Skulle derfor få nytt lerretsbilde fra dere. Tusen Takk!


Synnøve
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

− 40%

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

− 40%

Foto på skumplate

FRA kr 169,-

− 40%

Bilde på aluminium

FRA kr 219,-

− 40%

Bilder på plexiglass

FRA kr 279,-

Lage bilder på lerret

Hos fotoknudsen lager du veldig enkelt ditt personlige bilde på lerret. Det første du må gjøre når du skal lage lerretsbilder er å velge favorittbilder du ønsker å bruke. Dermed åpner du vårt designprogram, og laster opp bildefilen til programmet. Når det er gjort kan du leke deg med spesialeffekter og filter. Vi anbefaler å ta en titt på forhåndsvisning av bildet for å se om du er fornøyd med resultatet før bestilling. Betal med kortet, og om noen dager har du ditt vakre lerretbilde levert hjem til deg.

Lerretsbilder

Har du et bilde som du liker veldig godt? Hva med å printe det på lerret, og lage et flott veggbilde? Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde, en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant.

Print på lerret

Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Å trykke lerretsbilder på lerret gjør det enkelt å lage personlige kunstverk av favorittbilder. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet. Lerretet er UV-resistent og printes med HP latex-blekk av beste kvalitet. HP latex-blekket er luktfri og miljøvennlig, og fargene vil ikke falme. Om bildet henger i direkte sollys så vil det ikke falme. Polyesterduken gjør print på lerret et levende uttrykk, og er festet på en vedlikeholdsfri og solid treramme.

Collage på lerret

Collage er et helhetlig bilde, som er satt sammen av flere bilder. Nå får du collage trykt på ekte lerret! Det er heller ikke vanskelig å lage collage på lerret med flere bilder. Du kan lage flotte bildecollage på PC, nettbrett eller på vår gratis mobilapp. Først velger du lerret under interiør i menyen, deretter finner du frem favorittbildene dine og lag til ønsket rekkefølge og oppsett. Velg format og antall bilder, og juster marginene for å skape ønsket luft mellom bildene. Legg til bakgrunnsfarge for et helt unikt resultat. Bestill ditt bildecollage på lerret, og få det opp på veggen!

Bestille bilder på lerret

Ønsker du å skape et blikkfang med et bilde du har? Hos fotoknudsen.no kan du bestille bilder på lerret. Du designer og bestiller foto på lerret enkelt og greitt! Har du flotte bilder av din familie, venner eller fra en ferietur du ønsker å forevige? Du laster opp bildet du ønsker å bestille, velger produkt, format og størrelse. Alle lerretsbilder blir levert ferdig montert med oppheng inkludert i prisen. fotoknudsen har 100% fornøyd-garanti på alle produkter som blir bestilt. Dersom du ikke er fornøyd får du nytt produkt eller pengene tilbake.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!