1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Bilder på plexiglass
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på plexiglass |  

Rabattkode: SOL40

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

-40%

Bilder på plexiglass


 • FRA


  (eks. frakt)

  andre personer lager veggdekor akkurat nå


  4.4 basert på 192 vurderinger les mer

  Våre plexiglass er designet for å fremheve fargene, dybden og detaljene i favorittbildene dine. Bildene trykkes på baksiden av en 5 mm tykk, gjennomsiktig plate i plexiglass, og får en svart film montert på baksiden. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate. Alle våre plexiglass leveres med et opphengssystem slik at de kan henges rett opp på veggen.

  Lag din egen plexiglass

  • brush

   Nydelig glans

   Gi bildene dine et førsteklasses utseende med polert plexiglass.

  • image_placeholder

   Skarpe detaljer, fremhevede farger

   Bilder på plexiglass blir trykket med skarpe detaljer og en dybde som skaper et fantastisk flott uttrykk.

  • paper

   Levende farger

   Får ditt bilde på plexiglass til å skille seg ut med fantastiske farger og dybde.

  Velg plexiglass for en sofistikert stil

  Bildene dine blir produsert med skarp bildekvalitet og en høyglanset overflate på 5mm tykk, solid plexiglass. Både fremsiden og sidene av produktet ditt blir profesjonelt produsert og deretter kuttet til perfekt størrelse.

  Gjør at din veggdekor skiller seg ut

  Finn det perfekte stedet på veggen og gi plexiglasset ditt det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

  Sideoppsett og mosaikk-collager

  Bruk ett av våre 200 unike oppsett for å kombinere flere bilder på plexiglasset ditt. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

  Klare til å henges opp

  Våre skumplater, aluminiumsplater og plexiglass leveres med et ferdigmontert opphengssystem. Vi bruker en metallplate for veggdekor på under 70 cm og plastrammer for veggdekor på over 70 cm. Alle nødvendige skruer og veggplugger er inkludert.

  delivery

  Leveringstider bilder på plexiglass

  Vi sender din bilder på plexiglass senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg

  Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

  Alle fraktkostnader og leveringstider

  Andre elsker våre bilder på plexiglass

  4.4 basert på 192 vurderinger

  slim_arrow_left

  Jeg er super fornøjd


  Anna

  Vi er meget fornøyde


  Kai Rune Karlsen

  Det er alltid en fryd å bruke fotoknudsen. Strålende produkter, strålende service.


  Annlaug

  Veldig fornøyd. Har brukt dere i mange år nå. Og er strålende fornøyd 😊


  Nikolai

  Er veldig fornøyd


  Grethe Hansen

  Flott produkt som er lett å hengja på veggen


  Stanley
  slim_arrow_right

  Det riktige materialet for all din veggdekor

  -40%

  Lag fotoplakat

  FRA


  -40%

  Lerretsbilder

  FRA


  -40%

  Foto på skumplate

  FRA


  -40%

  Bilde på aluminium

  FRA


  Lage bilder på plexiglass

  Lag et personlig foto på plexiglass hos fotoknudsen på nett. Vi kan love at det er både enkelt og morsomt, så hvorfor ikke få dine beste øyeblikk stort opp på veggen. Plexiglass omtales også gjerne som akryl. Akrylet sørger for å gi klare og livlige farger på bildene du har valgt ut. Vi har mange ulike formater og størrelser på våre plexiglass. Det er ikke uten grunn at mange fotografer velger plexiglass til sine bilder. Den gode kvaliteten og egenskapene med akryl gjør at det egner seg til ustilling på galleri så vel som ditt hjem.

  Les mer Lukk

  Bilder på akryl

  Plexiglass er polymetylmetakrylat, som er en klarere type termoplast. Plexiglass er et klarere alternativ enn glass. Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder, og egner seg spesielt godt til naturbilder. Det beste med plexiglass, er at det sørger for at man aldri går lei av bildene. Foto på plexiglass er også spesielt egnet for å henge utendørs, uten at fargene påvirkes. Bildene blir også beskyttet mot riper og støv. Tykkelsen på plexiglasset er på cirka 5mm, hvor bildet dekkes fra hver kant.

  Trykk på plexiglass

  Trykk på plexiglass skjer ved at utvalgte bilder blir trykket direkte på baksiden av plexiglasset, slik at bildet ligger beskyttet. Print på plexiglassgår fra kant til kant. Det hvite på bildet, vil med plexiglass gi en gjennomsiktig effekt. Ønsker du at det som er hvitt i bildet skal forbli, så kan du enkelt legge til hvit bakgrunn gjennom programvaren vår. Det er mulig å få print på liggende, stående og kvadratisk format i ulike størrelser. Dette stilrene designet sørger for å ta vare på bildet i flere år frem i tid.

  Plexiglas med collage

  For å ta det til et annet nivå så er det mulig å lage plexiglas collage. Her er det mulig å lage en samling av fine øyeblikk med opptil 81 bilder, i stedet for å bekymre deg for å velge ut kun ett bilde. Det er mulig å velge mellom åtte forskjellige oppsett for bildene. Velger du oppsett plassert på en kvadratisk plexiglassplate, gir det et mer symmetrisk og stilrent design. Collage har blitt ganske populært det siste årene, noe som er hyppig brukt på sosiale medier. Det er også mulig å bruke filter på din samling av akryl foto.

  Bestille bilder på plexiglass og lerret

  Bestill bilder på plexiglass eller lerret på nett hos fotoknudsen . Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig. Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder. Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. Trykk på lerret er laget av miljøvennlige materialer og har en 2 cm tykk ramme. Legg til egne ønsket spesialeffekter for et mer unikt og kunstnerisk uttrykk av bildene. Plexiglass og lerret er begge beskyttet for sollys.

  Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

  Laster
  newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev