1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Bilder på plexiglass

Bilder på plexiglass

FRA

kr 789,-

(eks. frakt)
arrow_right
arrow_right

andre personer lager interiørproduktene akkurat nå

deliveryEkstra produksjonsdager
Til informasjon tar det for tiden 2-3 ekstra virkedager å produsere veggdekor. Takk for tålmodigheten.


8.6 basert på 95 vurderinger les mer

Bilder med museumskvalitet hjemme. Plexiglass fremhever fargenes glans og dybde, og får frem detaljene i bildet.

 • Skarpe detaljer, nydelig glans
 • Oppheng inkludert i prisen
 • Kundene våre elsker oss på Trustpilot

Lag din egen plexiglass

 • brush

  Skarpe detaljer, nydelig glans

  Plexiglass fremhever fargenes glans og dybde, og får frem detaljene i bildet.

 • image_placeholder

  Produsert med omhu

  Hvert plexiglassprodukt er produsert i våre egne produksjonslokaler og har høy kvalitet.

 • paper

  Klare til å henges opp

  Alle våre plexiglass leveres med oppheng inkludert i prisen.

Velg plexiglass for en sofistikert stil

Bildene dine blir produsert med skarp bildekvalitet og en høyglanset overflate på 5mm tykk, solid plexiglass. Både fremsiden og sidene av produktet ditt blir profesjonelt produsert og deretter kuttet til perfekt størrelse.

Gjør at din veggdekor skiller seg ut

Finn det perfekte stedet på veggen og gi plexiglasset ditt det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike sideoppsett for å sette sammen flere bilder på skumplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Klare til å henges opp

Opphengssystemet vårt gjør at du kan henge opp produktet i ett suspensjonspunkt, mens plastputene sørger for at bildet henger parallelt med veggen. Med de største størrelsene (fra 70 x 70 cm) legges det til en rektangulær ramme (veil. pris 169 kr).

Frakt og levering

Bilder på plexiglass

60 x 40 cm

Fraktkostnad

kr 149,-

Produksjonstid

4 dager

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8.6 basert på 95 vurderinger

slim_arrow_left

Fantastisk flott arbeid👍 Dette skal plasseres på veggen bak vasken på hytta.


Einar Sem-Jacobsen

Veldig bra kvalitet


Lars

God kvalitet på bildet som jeg forstørret på plexiglass. Pakket godt inn.


Linda

Ser helt fint ut men utrolig unødvendig å sende bestillingen i tre ulike kolli. Mye unødig emballasje


Grethe Marie

Naturen kommer frem på en fabelaktig måte.


Kowshala

Dette ble en test for meg. Men blir sannsynligvis å velge dette produktet også ved flere anledninger.


Jørgen
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

Nyhet

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

Bestselger

Lerretsbilder

FRA kr 159,-

Foto på skumplate

FRA kr 199,-

Bilde på aluminium

FRA kr 219,-

Lage bilder på plexiglass

Lag et personlig foto på plexiglass hos fotoknudsen på nett. Vi kan love at det er både enkelt og morsomt, så hvorfor ikke få dine beste øyeblikk stort opp på veggen. Plexiglass omtales også gjerne som akryl. Akrylet sørger for å gi klare og livlige farger på bildene du har valgt ut. Vi har mange ulike formater og størrelser på våre plexiglass. Det er ikke uten grunn at mange fotografer velger plexiglass til sine bilder. Den gode kvaliteten og egenskapene med akryl gjør at det egner seg til ustilling på galleri så vel som ditt hjem.

Les mer Lukk

Bilder på akryl

Plexiglass er polymetylmetakrylat, som er en klarere type termoplast. Plexiglass er et klarere alternativ enn glass. Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder, og egner seg spesielt godt til naturbilder. Det beste med plexiglass, er at det sørger for at man aldri går lei av bildene. Foto på plexiglass er også spesielt egnet for å henge utendørs, uten at fargene påvirkes. Bildene blir også beskyttet mot riper og støv. Tykkelsen på plexiglasset er på cirka 5mm, hvor bildet dekkes fra hver kant.

Trykk på plexiglass

Trykk på plexiglass skjer ved at utvalgte bilder blir trykket direkte på baksiden av plexiglasset, slik at bildet ligger beskyttet. Print på plexiglassgår fra kant til kant. Det hvite på bildet, vil med plexiglass gi en gjennomsiktig effekt. Ønsker du at det som er hvitt i bildet skal forbli, så kan du enkelt legge til hvit bakgrunn gjennom programvaren vår. Det er mulig å få print på liggende, stående og kvadratisk format i ulike størrelser. Dette stilrene designet sørger for å ta vare på bildet i flere år frem i tid.

Plexiglas med collage

For å ta det til et annet nivå så er det mulig å lage plexiglas collage. Her er det mulig å lage en samling av fine øyeblikk med opptil 81 bilder, i stedet for å bekymre deg for å velge ut kun ett bilde. Det er mulig å velge mellom åtte forskjellige oppsett for bildene. Velger du oppsett plassert på en kvadratisk plexiglassplate, gir det et mer symmetrisk og stilrent design. Collage har blitt ganske populært det siste årene, noe som er hyppig brukt på sosiale medier. Det er også mulig å bruke filter på din samling av akryl foto.

Bestille bilder på plexiglass og lerret

Bestill bilder på plexiglass eller lerret på nett hos fotoknudsen . Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig. Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder. Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. Trykk på lerret er laget av miljøvennlige materialer og har en 2 cm tykk ramme. Legg til egne ønsket spesialeffekter for et mer unikt og kunstnerisk uttrykk av bildene. Plexiglass og lerret er begge beskyttet for sollys.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!