1. Hjem
 2. Produkter
 3. Fremkalle bilder
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

 |  

Rabattkode:

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fremkalle bilder

Ta vare på dine fineste øyeblikk ved å fremkalle bilder. Perfekt som julegaver midt i julestria og kan bestilles rett fra appen vår. Fremkall retrobilder eller forstørrelser av høy kvalitet rett fra mobilen, hvor som helst og når som helst. Vår fargerike emballasje sørger for innpakning og et ekstra smil.

thumbs_up

Premium papir- og trykkvalitet

Våre bilder fremkalles på høykvalitets fotopapir fra Fuji. Velg mellom glanset eller matt papir – 100% fornøyd-garanti.

star_outline

Enkelt å bestille, selv når du er på farten

Bestill bilder hvor og når du vil, rett fra PC, nettbrett eller mobil.

diamond

Enkel og stilren innpakning

Dine fremkalte bildene levers i en enkel og stilren innpakning som gjør dem til perfekte gaver – til venner, familie, ja til og med til deg selv.

Våre fremkalle bilder

Velg blant våre høykvalitets-bilder

Bilder Premium 10 cm

FRA kr 0,99

 • Velg mellom: 10x10 cm, 10x14 cm, 10x15 cm
 • Standard bildestørrelse
 • Også tilgjengelig i kvadratisk format

Bilder Premium 13 cm

FRA kr 4,99

 • Velg mellom: 13x13 cm, 13x17 cm, 13x18 cm
 • Passer perfekt for bilder som fortjener noe ekstra
 • Også tilgjengelig i kvadratisk format

Retro bilder

FRA kr 3,79

 • Format: 10x12 cm
 • Legg til egen tekst
 • Gir bildene dine retrostil

Forstørrelser

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener!

Forstørrelser 13x19 cm

FRA kr 9,99

Tilleggsmuligheter

Hvit kant

Gi bildene dine et profesjonelt utseende ved å velge hvit kant. Kanten skaper større kontrast og gir en flott effekt.

Se priser

Glanset eller matt papir

Glanset papir gir dine bilder en blank overflate, mens matt papir fremhever det naturlige ved bildene. Matt overflate gir mindre gjenskinn og passer derfor perfekt for bilder som skal henges på veggen.

Se priser

smartphone Eksklusivt i vår mobil-app

Velg fargede retro bilder

Velg mellom 29 farger og mange eller forskjellige fonter

Last ned app

Priser og levering

Vi sender dine bilder senest 3 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg. Frakt kr 79,- for produkt med stykkpris inntil kr 149,- Frakt kr 129,- for produkt med stykkpris fra kr 149,- inntil kr 399,- og frakt kr 149,- for ordrer som inneholder produkt med stykkpris fra og med kr 399,-

Bilder Premium 10 cm

10.2x10.2 cm kr 0,99
10.2x13.6 cm kr 1,79
10.2x15.3 cm kr 2,09

Bilder Premium 13 cm

12.7x12.7 cm kr 4,99
12.7x16.9 cm kr 7,99
12.7x18.0 cm kr 8,49

Retro bilder

10.2x12.0 cm kr 3,79

Forstørrelser

12.7x19.0 cm kr 9,99

Minner verdt å ta vare på

Bestill bildene dine nå og få markedets beste kvalitet. Opplev våre mange valgmuligheter og gode priser.

Lag her

Andre elsker våre bilder

4.3 basert på 1249 vurderinger

slim_arrow_left

Fornøyd med produktet


Kjell

Veldig bra


Cathrine

Veldig fornøyd med fremkallte bilder!


Natalia Zabka

Veldig bra


Karianne Naley

Veldig bra og rask levering


Heidi

Bruker bare denne siden, alltid fornøyd !!


Cathrine
slim_arrow_right

Fremkalling av bilder

Det er så enkelt å fange alle de fine øyeblikkene med de du er glad i. Et klikk og den fantastiske middagen din kjære disket opp med, babyens første skritt eller den morsomme byturen med venner blir festet til kamerarullen. Når du fremkaller bilder kan du glede deg over dem til evig tid. Dekorer peishyllen, kontorpulten din, eller lim de inn i dagboken din for å huske en helt spesiell dag. Fremkalling av bilder skaper uendelige muligheter for å kunne ha ekstra stor glede av livets beste øyeblikk.

Fremkalling av bilder på nett NO

Lurer du på hvordan du kan fremkalle bildene dine på nett? fotoknudsen er ditt aller beste valg for enkel fremkalling av bilder av høy kvalitet. På bare få steg kan du bestille fremkalling av bilder på nett, og resultatene er fantastiske. For å starte, last opp bildet ditt – gå for bare ett eller kanskje flere i samme slengen, valget er ditt. Velg deretter størrelse og velg gjerne også tillegg som papirtype eller ekstra kant på bildene dine. Så trenger du bare å vente på at dine fremkalte bilder blir levert i postkassen.

fotoknudens fremkallings-app: fremkaller bilder direkte fra mobilen

Ønsker du å fremkalle bildene mens du er på farten? Med fotoknudsens app for fremkalling av bilder er det enklere enn noen gang å fremkalle blinkskuddene dine direkte fra mobilen. Last ned fotoknudsens app og velg ut dine beste bilder. I appen vår får du også tilgang til de fargerike, digitale retro-bildene våre som er et perfekt format for å sette et morsomt vintagepreg på bildene. Velg din favorittfarge for å ramme inn bildene dine og bruk gjerne en ekstra tykk ramme for å legge til bildetekster eller håndskrevne notater. Er du klar for å friske opp rommene hjemme hos deg?

Velge størrelse på bildene

Litt usikker på hvor du skal begynne? Her hos fotoknudsen tilbyr vi et bredt utvalg av størrelser på de fremkalte bildene dine for å møte alle behov. Begrenset plass? Du kan også fremkalle bilder i mindre formater, også tilgjengelige i kvadratiske format. For bilder som fortjener å vises i en stor ramme på peishyllen din, hvorfor ikke fremkalle bildene i store størrelser? Du kan også gå for alternative bildestørrelser for å få bildene til å skille seg ut. Og til slutt kan du i tillegg benytte vårt retroformat og fremkalle ditt mest likte Instagram-innlegg så det blir et et superkult bilde.

Bestill fremkalling på nett

Når du har valgt ut hvilke bilder du vil fremkalle og valgt riktig størrelse, må du sørge for å legge til det du ønsker ekstra for å gjøre de fremkalte bildene dine ekstra fine. Velg først ut hvilken papirtype du vil fremkalle bildene dine på, glasset eller matt. Deretter bør du vurdere å legge til en ramme, eller velge optimalisering av bildet ditt for å gjøre fargene ekstra klare og vakre. Når du er fornøyd med valget klikker du på "Bestill fremkalling" og fullfører bestillingen ved å fylle ut adresse og betalingsinformasjon. Så enkelt, og du er klar for å motta de fremkalte bildene dine fra fotoknudsen.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!