allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Skal det være en konfirmasjon i familien? Eller er den kanskje over og det er på tide å takke de som kom? På fotoknudsen sin nettside kan du enkelt designe dine egne konfirmasjonskort. Vi har også invitasjoner og takkekort. For å lage et kreativt kort til konfirmasjonen trenger du bare å klikke deg gjennom de forskjellige stegene i prosessen. Vi har mange forskjellige spennende design, uansett hva slags konfirmant kort du kan tenke deg. Inviter og takk venner og familie ved å lage moderne konfirmasjonskort på nett.

Lage konfirmasjonskort selv

Velger du å lage konfirmasjonskort selv på fotoknudsen, kan du velge mellom mange spennende design. Eller du kan lage et helt hjemmelaget konfirmasjonkort, hvor du bestemmer alle detaljene selv. Når du lager kortene selv begynner du med å velge størrelse på kortet. Nå er det opp til å lage konfirmasjonskort akkurat som du vil ha det. Du kan velge design på begge sider av kortet. Når de er ferdige trykkes de på høykvalitetspapir. Det er altså utrolig enkelt og morsomt å lage konfirmasjonskort selv.

Konfirmasjonskort gutt

På konfirmasjonsdagen er det viktig å sette konfirmanten i fokus. Hva med spesiallagde konfirmasjonskort til venner som viser hvor godt du kjenner dem? Du kan velge deg et design som passer spesielt til konfirmasjonskort gutt og konfirmasjonskort jente. Vi har mange temaer å velg mellom. Lager du derimot helt egendefinert setter bare fantasien grenser. Lag et nydelig, spesiallaget konfirmasjonskort til venninne. Kanskje med et fint bilde av henne? Når du skal lage konfirmasjonskort til venner er det tross alt morsomt å komme med noe helt nytt og kreativt. På et konfirmasjonskort gutt kan du for eksempel velge deg et fotballdesign.

Konfirmasjonskort mal og ideer

Når du har valgt hvor stort kort du skal ha, er det bare å følge vår konfirmasjonskort mal. Her kan du velge bakgrunnsfarge, cliparts, ramme og masker. I tillegg kan du selvfølgelig legge inndine egne bilder. Det er altså bare å sette dine beste konfirmasjonskort ideer ut i livet. Vår konfirmasjonskort mal er enkel å forholde seg til og kan lett tilpasses til alle konfirmasjonskort ideer du måtte ha. Sånn blir kortet helt unikt. Syns du det er vanskelig å designe? Det er bare å utforske de forskjellige kategoriene i vår konfirmasjonskort mal for inspirasjon.

Fine konfirmasjonskort

Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen. Uansett kan du nyte blikket til den unge konfirmanten når de etter å ha mottatt mange vanlige og forutsigbare kort fra butikken får ditt kule konfirmasjonskort i hendene. Ingen vanlige, selv om de er fine konfirmasjonskort vil kunne måle seg.

Bestille konfirmasjonskort

Da er det altså ikke noe annet å gjøre enn å sette i gang med å bestille konfirmasjonskort til den store dagen. Ved å bestille konfirmasjonskort hos fotoknudsen gjør vi at stresset ved å få alt klart i tide blir betydelig mindre ved å trykke konfirmasjonskort for deg. Vår mal gir deg inspirasjon til design og uttrykk, samtidig som det blir akkurat som du selv vil. Når du da skal bestille konfirmasjonskort velger du bare hvor mange du skal ha og vi gjør resten. Dette innebærer å trykke konfirmasjonskort på kvalitetspapir.

Rated 7.6 of 10 based on 299 reviews
 

Utrolig rask forsendelse!
Les mer

– Kristine
 
 

Vi var kjempe fornøyd:)!
Les mer

– Cathrine Lunde
 
 

Enkelt og greit, og mange muligheter for valg av ulike typer julekort
Les mer

– Helge
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×