allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Skal det være en konfirmasjon i familien? Eller er den kanskje over og det er på tide å takke de som kom? På fotoknudsen sin nettside kan du enkelt designe dine egne konfirmasjonskort. Vi har også invitasjoner og takkekort. For å lage et kreativt kort til konfirmasjonen trenger du bare å klikke deg gjennom de forskjellige stegene i prosessen. Vi har mange forskjellige spennende design, uansett hva slags konfirmant kort du kan tenke deg. Inviter og takk venner og familie ved å lage moderne konfirmasjonskort på nett.

Lage konfirmasjonskort selv

Velger du å lage konfirmasjonskort selv på fotoknudsen, kan du velge mellom mange spennende design. Eller du kan lage et helt hjemmelaget konfirmasjonkort, hvor du bestemmer alle detaljene selv. Når du lager kortene selv begynner du med å velge størrelse på kortet. Nå er det opp til å lage konfirmasjonskort akkurat som du vil ha det. Du kan velge design på begge sider av kortet. Når de er ferdige trykkes de på høykvalitetspapir. Det er altså utrolig enkelt og morsomt å lage konfirmasjonskort selv.

Konfirmasjonskort gutt

På konfirmasjonsdagen er det viktig å sette konfirmanten i fokus. Hva med spesiallagde konfirmasjonskort til venner som viser hvor godt du kjenner dem? Du kan velge deg et design som passer spesielt til konfirmasjonskort gutt og konfirmasjonskort jente. Vi har mange temaer å velg mellom. Lager du derimot helt egendefinert setter bare fantasien grenser. Lag et nydelig, spesiallaget konfirmasjonskort til venninne. Kanskje med et fint bilde av henne? Når du skal lage konfirmasjonskort til venner er det tross alt morsomt å komme med noe helt nytt og kreativt. På et konfirmasjonskort gutt kan du for eksempel velge deg et fotballdesign.

Konfirmasjonskort mal og ideer

Når du har valgt hvor stort kort du skal ha, er det bare å følge vår konfirmasjonskort mal. Her kan du velge bakgrunnsfarge, cliparts, ramme og masker. I tillegg kan du selvfølgelig legge inndine egne bilder. Det er altså bare å sette dine beste konfirmasjonskort ideer ut i livet. Vår konfirmasjonskort mal er enkel å forholde seg til og kan lett tilpasses til alle konfirmasjonskort ideer du måtte ha. Sånn blir kortet helt unikt. Syns du det er vanskelig å designe? Det er bare å utforske de forskjellige kategoriene i vår konfirmasjonskort mal for inspirasjon.

Fine konfirmasjonskort

Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen. Uansett kan du nyte blikket til den unge konfirmanten når de etter å ha mottatt mange vanlige og forutsigbare kort fra butikken får ditt kule konfirmasjonskort i hendene. Ingen vanlige, selv om de er fine konfirmasjonskort vil kunne måle seg.

Bestille konfirmasjonskort

Da er det altså ikke noe annet å gjøre enn å sette i gang med å bestille konfirmasjonskort til den store dagen. Ved å bestille konfirmasjonskort hos fotoknudsen gjør vi at stresset ved å få alt klart i tide blir betydelig mindre ved å trykke konfirmasjonskort for deg. Vår mal gir deg inspirasjon til design og uttrykk, samtidig som det blir akkurat som du selv vil. Når du da skal bestille konfirmasjonskort velger du bare hvor mange du skal ha og vi gjør resten. Dette innebærer å trykke konfirmasjonskort på kvalitetspapir.

Invitasjon til konfirmasjon med foto

Er det allerede den tida av året igjen? Når det er på tide å skaffe invitasjon konfirmasjon? Innbydelse konfirmasjon fins overalt i butikken, kort med jenter i gutter i finstasen og "gratulerer" skrevet på i fine bokstaver. Men de er ikke særlig personlige, er de vel? På fotoknudsen kan du lage egendefinerte konfirmasjonsinvitasjoner med noen få enkle tastetrykk. Du kan blant annet velge å lage foto invitasjon konfirmasjon for å gjøre det ekstra spesielt. Sjekk ut vårt store utvalg av konfirmasjonsinvitsjoner i dag.

Lage invitasjon til konfirmasjon selv

Det aller fineste må vel være å lage invitasjon konfirmasjon selv. Sjekk ut vår enkle mal for å lage invitasjonskort til konfirmasjon, enklere blir det ikke. For å lage konfirmasjonsinnbydelser begynner du med å velge størrelse på kortene. Deretter kan du lage dine innbydelser til konfirmasjon akkurat som du vil, med ulike mønstre, figurer og bilder. Det kan da neppe være noe som slår bedre an hos slekta enn en hjemmelaget konfirmasjon invitasjon til den store dagen? Prøv selv å lage invitasjonskort til konfirmasjon, du kommer ikke til å angre!

Konfirmasjon invitasjon inspirasjon

Det letteste for å få konfirmasjon invitasjon inspirasjon er å klikke deg inn på våre nettsider og bruke vår invitasjon konfirmasjon mal. Der finner du masse gode idéer og mer enn ett invitasjon konfirmasjon eksempel som gjør hele prosessen nærmest latterlig enkel. Vi har alt du trenger for å lage et ordentlig personlig kort til dine nærmeste. Det hele starter med at du finner fram vår innbydelse til konfirmasjon mal. Noen få trykk, så er du i gang! Det skal ikke mye til for å få litt konfirmasjon invitasjon inspirasjon.

Invitasjon til konfirmasjon for gutt

Trenger du en invitasjon konfirmasjon gutt? På fotoknudsen kan du velge mellom mange spesialtilpassede motiver som passer til alle. Det er ingen grenser for hvordan en innbydelse konfirmasjon gutt kan se ut. Det eneste som teller er hva konfirmanten og du selv syns. Lag konfirmasjonsinnbydelser gutt i blå, rosa, grønn eller helt andre farger, med akkurat det designet du og familien din føler for. Det kan virkelig være så enkelt å lage en original invitasjon konfirmasjon gutt. Uansett hva slags innbydelse konfirmasjon gutt du vil ha!

Bestille konfirmasjonsinnbydelser

Når du er ferdig med å lage eller velge og skal bestille konfirmasjonsinnbydelser, bestiller du i pakker på ti kort. Alle våre innbydelser er trykket på kvalitetspapir. Sånn vet du at du får det beste og kan bestille invitasjoner til konfirmasjon med god samvittighet. Uansett hva slags konfirmasjonskort du bestiller, sørger fotoknudsen for at det å bestille konfirmasjonsinnbydelser er like enkelt som å velge ut en innbydelse i butikken. Det er tross alt ikke det å bestille invitasjoner til konfirmasjon som skal ta tid. Vi gjør det derimot enda enklere å bestille konfirmasjonsinnbydelser!

Takkekort til konfirmasjon

Si takk for konfirmasjonsgavene med et konfirmasjon takkekort. Finn takkekort konfirmasjon på nettet, for enkel bestilling av personlige kort. Du kan bruke bilder tatt av fotograf, eller bilder du har tatt selv. Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon, og bruke et eller flere bilder. Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Takkekort er en gave som blir verdsatt av alle som får den.

Foto takkekort til konfirmasjon

Foto takkekort konfirmasjon er de mest populære. For et takkekort uten bilder er jo bare som et vanlig kort kjøpt i enhver butikk. Et foto takkekort konfirmasjon viser hvordan konfirmanten så ut på den aktuelle dagen, og er et minne som slekt og venner kan ha i mange år framover. Takkekort konfirmasjon med flere bilder gjør at du kan lage din egen collage eller bildeserie. Du kan lage foto takkekort konfirmasjon med både finklær og hverdagsklær. Bestill takkekort konfirmasjon med flere bilder enkelt på nettet hos oss.

Lage takkekort til konfirmasjon selv

Det er enkelt å lage takkekort konfirmasjon selv. Du kan klikke og velge blant egne bilder, og du kan selvsagt endre og tilpasse kortene selv, ved å bruke en takkekort konfirmasjon mal. Du finner en rekke takkekort konfirmasjon mal å velge blant. Velg takkekort konfirmasjon lage selv for å få kortene personlige. Du kan gjerne få med konfirmanten til å lage takkekort konfirmasjon. På den måten kan han eller hun være med på å lage en personlig hilsen til alle som gir gaver på konfirmasjonsdagen.

Bestille takkekort til konfirmasjon

Du kan enkelt bestille takkekort konfirmasjon hos oss. Velg en mal, plukk ut og last opp bildene du vil bruke, og klikk deretter bestille takkekort konfirmasjon. Du kan bestille takkekort konfirmasjon i det antall du behøver, og du kan selvsagt endre bildene så mange ganger du vil før du klikker bestill. Ved å bestille takkekort konfirmasjon på nettet har du god tid til å planlegge og prøve ut design og bildekombinasjon. Det er også rimelig å bestille takkekort konfirmasjon, og vi leverer raskt.

Rated 8 of 10 based on 466 reviews
 

Helt fantastisk. Vi var veldig fornøyde med både design og kvalitet :-)
Les mer

– Tom
 
 

Fine bilder og rask levering
Les mer

– Caroline
 
 

Mange valgmuligheter for å lage ting slik man ønsker, samt mange ferdige og fine forslag.
Les mer

– Liesbeth
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×