allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Send et personlig konfirmasjonskort til familien! Lag raskt, enkelt og helt unikt.

Konfirmasjonskort

Planlegger du konfirmasjon og ønsker å gjøre dagen ekstra spesiell for familiens konfirmant? Da kan du begynne å tenke på første skritt allerede nå: konfirmasjonskortene. Vi tilbyr mange flotte designmaler til konfirmasjonskortene. Det gjelder både invitasjonskort og takkekort. Det er satt av god plass til både tekst, og ikke minst ett eller flere bilder på konfirmasjonskortene. Du kan også designe både invitasjonskortene og takkekortene helt fra bunnen av dersom du har egne ideer til hvordan designet skal være. Som med alle våre kort, kan du lage konfirmasjonskortene via pc, nettbrett eller mobil ved hjelp av vårt raske og intuitive designprogram. Programmet gir tilgang til en rekke kreative alternativer, som bakgrunner, rammer, clipart og masker, slik at du kan lage konfirmasjonskortene akkurat slik du vil ha dem. Velg det formatet og designet du liker best, og lag konfirmasjonskort nå.

Invitasjonskort til konfirmasjon

Først ut på to do-listen er invitasjoner. Velg blant mange ulike designmaler når du skal lage invitasjonskort til husets konfirmant. Har du virkelig lyst til å slå deg løs kreativt kan du også velge en mal for å designe alt selv fra bunnen av. Uansett om du ønsker å gjøre det enkelt eller mer avansert, kan du velge ulike formater. Enkelte av våre designmaler har en standard invitasjonstekst, men denne teksten kan du enkelt forandre og tilpasse etter egne ønsker. Velg en mal med plass til ett eller flere bilder av konfirmanten selv. I tillegg til et klassisk portrettbilde, kan det jo være artig å krydre invitasjonen med ett eller flere bilder av konfirmanten når han eller hun holder på med en fritidsaktivitet. Kun fantasien setter grensene for type bilder du/dere går for. Men det er et godt tips å få bildevalget godkjent av konfirmanten selv før kortene sendes til trykk. Et unikt og personlig invitasjonskort med bilder og en koselig tekst, vil garantert bli satt stor pris på av familiemedlemmer og venner som mottar kortene. Alle invitasjonskortene leveres i pakker på 10 kort med 10 hvite konvolutter inkludert. PS! Husk å sende invitasjonskortene til konfirmasjonen i god tid i forveien slik at gjestene får mulighet til å holde av den store dagen.

Takkekort til konfirmasjon

Når konfirmasjonsdagen er vel overstått er det enklere enn noen gang å lage flotte takkekort for familiens konfirmant, og også her er utvalget stort. Du kan gjøre det så enkelt og raskt som mulig ved å velge blant 11 flotte ferdigdesignede takkekort, eller utfolde deg kreativt ved å velge malen for å designe et takkekort helt fra starten av. Velg mellom ulike formater, både enkle fotokort, tosidig trykk eller doble kort. Du kan velge tekst og motiver, og om du ønsker takkekort med plass til ett eller flere bilder. På noen av våre takkekort ligger det en ferdig takketekst. Denne kan du velge å beholde, eller redigere slik at den blir mer personlig dersom du ønsker det. Ønsker du å skrive en tekst for hånd, kan du fjerne det ferdige tekstfeltet slik at takkekortet blir blankt på denne siden. Når det gjelder valg av bilder til takkekortet fikk dere kanskje tatt et par fine bilder på selve konfirmasjonsdagen som kan brukes? Velger du et kort med plass til flere bilder, er det fint å velge ulikt utsnitt på bildene for å skape litt variasjon. Alt du trenger å gjøre for å lage flotte konfirmasjonskort, både invitasjoner og takkekort, er å logge deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket type kort og følg instruksjonene videre.Full oversikt over hold av invitasjonskort til konfirmasjon finner du her.

Rated 7.7 of 10 based on 1818 reviews
 
Tipp topp

Jeg kunne nok ha bestilt kort (og andre produkter) fra andre leverandører, men jeg har vært fornøyd med FotoKnudsen og klarer derfor ikke å bytte. Relativt greit å lage kort på nettsiden, rask leveranse og veldig god kvalitet på kortene, - tom... Les mer.

– LINN
 
 
Kvaliteten på bildene var helt …

Kvaliteten på bildene var helt strålende, og tiden i fra jeg bestilte til jeg fikk bildene var kort
Les mer.

– Hege
 
 
Enkelt og bra

Enkel og grei bestillingsprosess samtidig som det ble en god kvalitet på kortene jeg kjøpte.
Les mer.

– Andreas
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et doble eller tosidige kort. Designen vil fremkalles på høykvalitetspapir med en profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall design for én side på fotopapir. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver begivenhet.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×