allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Invitasjon konfirmasjon

Invitasjon konfirmasjon

Konfirmasjon invitasjoner

Invitasjon til konfirmasjon med foto

Er det allerede den tida av året igjen? Når det er på tide å skaffe invitasjon konfirmasjon? Innbydelse konfirmasjon fins overalt i butikken, kort med jenter i gutter i finstasen og "gratulerer" skrevet på i fine bokstaver. Men de er ikke særlig personlige, er de vel? På fotoknudsen kan du lage egendefinerte konfirmasjonsinvitasjoner med noen få enkle tastetrykk. Du kan blant annet velge å lage foto invitasjon konfirmasjon for å gjøre det ekstra spesielt. Sjekk ut vårt store utvalg av konfirmasjonsinvitsjoner i dag.

Lage invitasjon til konfirmasjon selv

Det aller fineste må vel være å lage invitasjon konfirmasjon selv. Sjekk ut vår enkle mal for å lage invitasjonskort til konfirmasjon, enklere blir det ikke. For å lage konfirmasjonsinnbydelser begynner du med å velge størrelse på kortene. Deretter kan du lage dine innbydelser til konfirmasjon akkurat som du vil, med ulike mønstre, figurer og bilder. Det kan da neppe være noe som slår bedre an hos slekta enn en hjemmelaget konfirmasjon invitasjon til den store dagen? Prøv selv å lage invitasjonskort til konfirmasjon, du kommer ikke til å angre!

Konfirmasjon invitasjon inspirasjon

Det letteste for å få konfirmasjon invitasjon inspirasjon er å klikke deg inn på våre nettsider og bruke vår invitasjon konfirmasjon mal. Der finner du masse gode idéer og mer enn ett invitasjon konfirmasjon eksempel som gjør hele prosessen nærmest latterlig enkel. Vi har alt du trenger for å lage et ordentlig personlig kort til dine nærmeste. Det hele starter med at du finner fram vår innbydelse til konfirmasjon mal. Noen få trykk, så er du i gang! Det skal ikke mye til for å få litt konfirmasjon invitasjon inspirasjon.

Invitasjon til konfirmasjon for gutt

Trenger du en invitasjon konfirmasjon gutt? På fotoknudsen kan du velge mellom mange spesialtilpassede motiver som passer til alle. Det er ingen grenser for hvordan en innbydelse konfirmasjon gutt kan se ut. Det eneste som teller er hva konfirmanten og du selv syns. Lag konfirmasjonsinnbydelser gutt i blå, rosa, grønn eller helt andre farger, med akkurat det designet du og familien din føler for. Det kan virkelig være så enkelt å lage en original invitasjon konfirmasjon gutt. Uansett hva slags innbydelse konfirmasjon gutt du vil ha!

Bestille konfirmasjonsinnbydelser

Når du er ferdig med å lage eller velge og skal bestille konfirmasjonsinnbydelser, bestiller du i pakker på ti kort. Alle våre innbydelser er trykket på kvalitetspapir. Sånn vet du at du får det beste og kan bestille invitasjoner til konfirmasjon med god samvittighet. Uansett hva slags konfirmasjonskort du bestiller, sørger fotoknudsen for at det å bestille konfirmasjonsinnbydelser er like enkelt som å velge ut en innbydelse i butikken. Det er tross alt ikke det å bestille invitasjoner til konfirmasjon som skal ta tid. Vi gjør det derimot enda enklere å bestille konfirmasjonsinnbydelser!

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×