Kvadratisk fotokort

Hvis du vil få mer ut av øyeblikkene dine, kan et personlig tilpasset kvadratisk fotokort være den perfekte måten å dele gode nyheter med venner, invitere familie til en stor sammenkomst eller rett og slett si takk til noen du bryr deg om. Hos fotoknudsen har vi det du trenger, uansett anledning.

  • Lag kvadratiske fotokort
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag dine egne kvadratiske fotokort

Kvadratisk fotokort

Når du har noe du gjerne vil dele med andre, uansett om det er en ny baby, en bryllupsdato eller rett og slett å holde kontakten med en venn, er et personig tilpasset kvadratisk fotokort en god måte å gjøre det på. Alle kvadratiske fotokort fra fotoknudsen er i premium kvalitet slik at uansett hvem du sender den til kommer til å bli glad for beskjeden. Designprogram fra fotoknudsen gjør det enkelt og raskt å lage stilige kvadratiske fotokort, så hva venter du på? Gå til seksjonen for fotokort nå!

Slik lager du dine egne kvadratiske fotokort

Å lage dine personlig tilpassede kvadratiske gratulasjonskort er veldig enkelt med fotoknudsen. Det eneste du trenger å gjøre er å velge det som passer deg best, om det er brylllup, fødsler, fester, jul eller du kan også designe ditt eget kort. og deretter ser du et helt utvalg av kortdesign du kan velge i mellom. Så snart du har valgt design velger du om du ønsket doble eller tosidig kvadratisk kort. Så snart du har valgt design velger du om du ønsket doble eller tosidig kvadratisk kort. Klikk på “Lag her” du vil bli sendt over til fotoknudsen sitt designprogram for kort

Slik bestiller du din kvadratiske fotokort

Du kan bruke vårt designprogram for å lage dine kvadratiske bursdagskort like så unike som det du er. Du kan personlig tilpasse ditt kvadratiske kort ved å legge til ulike kortdesign, bakgrunner, tekst, sitater, Clipart, rammer og masker så snart du har dratt inn dine opplastede bilder til kortmalen. Det er virkelig så enkelt som det. Så snart du er fonøyd kan du legge kortet i handlevognen, gå til betaling og dine kvadratiske kort vil bli produsert.