Tosidige bildekort

Alle gratulasjonskort behøver ikke å være av den brettede typen. Hos fotoknudsen har vi mange forskjellige tosidige bildekort som du kan velge mellom og personlig tilpasse. Få mer ut av øyeblikkene din. Uansett om vil si tusen takk, lagre datoen eller dele et ferieøyeblikk med venner og familie, får du bildekortet i matt eller glanset høykvalitetspapir slik at du kan lage bildekortene dine akkurat så stilige som du vil ha det.

  • La dine egne tosidige bildekort
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag dine egne tosidige bildekort

Tosidige bildekort

Tosidige bildekort er en moderne versjon av det klassiske gratulasjonskortet. Uansett om du skal sende de i en konvolutt – som følger med i hver ordre – eller du heller vil sette et frimerke på baksiden og sende det som et personlig tilpasset postkort, gjør designprogrammet fra fotoknudsen dette lett som en lek. Kan både fås med både en glanset og en matt overflate og i sett på 10. Våre tosidige bildekort er A6 (eller 4×6) i størrelse.

Slik lager du ditt eget tosidige gratulasjonskort

Det er veldig enkelt å lage dine egne tosidige bildekort. Gå til ‘Personlig tilpassede kort’-delen på fotoknudsen sin hjemmeside og velg enten å “Design ditt eget” eller velg en av malene som vi har laget for deg. Så snart du er ferdig, velger du “Foto” i den oransje “Papirtype”-muligheten helt øverst. Når du velger dette, oppdateres skjermen din og gir deg alle valgmulighetene for tosidige bildekort. Velg din din favorittmulighet og last opp bildene dine i fotoknudsens designprogram.

Å bestille dine tosidige bildekort

Så snart dine bilder er lastet opp, kan du personlig tilpasse dine tosidige bildekort ved å legge til tekst, ClipArt, lag, bakgrunner og mer til bildekortet ditt. Når du er ferdig, skal du rett og slett bare legge til i varevognen og velge den størrelsen du vil ha. Du kan nå øke ordren fra et sett på 10 helt opp til sett på 1000! Husk at konvolutter følger med! Nå velger du bare mellom en glanset eller matt overflate og du kan gå rett til betaling.