allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Glansede fotokort

Glansede fotokort

Uansett om skal lage et doble gratulasjonskort med en fotoknudsen-mal, eller du skal lage ditt eget flate postkort kan du trygt velge en glanset overflate for begge to. Et glanset fotokort kan virkelig skape levende bilder med sterke farger. Nedenfor kan du se vår guide til hvordan du lager dine glansede gratulasjonskort.

  • Lag personlig tilpassede glansede fotokort
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag dine egne Glansede fotokort

 

Glansede fotokort

En glanset oveflate på fotokortene dine gir de en stilig og luksuriøs kvalitet og kortet ditt kommer alltid til å ha en luksus-feel, uansett om det skal være som en invitasjon, et takk eller en feiring. Fargene er tydeligere enn hvis du velger en matt overflate og det synes nesten som om bildene hopper ut av kortet. Kombinert med vårt profesjonelle glansete fotopapir for høy fargeintensitet, er de glansete fotokortene fra fotoknudsen enkle å lage og i høy kvalitet.

Hvordan lage dine egne glansede fotokort

For å lage din egne personlige glansede fotokort, klikk på “Personlige kort”-seksjonen på fotoknudsen hjemmeside og velg hvordan du vil lage kortet ditt ved å bruke en av våre maler eller rett og slett lage ditte eget design. Når du er ferdig med det, kan du velge om du vil ha et doble eller et tosidig glanset fotokort og så klikke deg videre til fotoknudsens designprogram der du kan laste opp bildene du vil bruke.

Å bestille dine glansede fotokort

Etter at du har lastet opp bildene dine og trukket de inn i hovedvinduet på designprogrammet, kan du velge å legge til text, ClipArt, masker, rammer og bakgrunner til kortet ditt. Når du er fornøyd, kan du klikke på “Legg til i handlevognen”, velge den størrelsen du vil ha og så kan du velge den papiroverflaten du vil ha. Kryss av for glanset bilde og fortsatt til betaling og bestill dine personlige glansede fotokort. Enklere blir det ikke!

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4648 reviews
 
Fotokort

Perfekt som takkekort!
Les mer

– Kristin
 
 
Perfekt!

Veldig fine kort, og det var rimelig.
Les mer

– Anonym
 
 
Fotokort

Perfekte bilder på kortet.
Les mer

– Anonym
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.