Vi gir liv til dine historier

Vi gir liv til dine historier

stars_plus

Vår historie

Vi åpnet vår første butikk i 1958 og allerede i 2001 ble fotoknudsen.no lansert. Tolv år senere, i 2013, ble fotoknudsen 100% nettbasert og den dag i dag hjelper vi fortsatt folk med å ta vare på og dele gode minner med vår veggdekor, kalendere, fotobok, kort og mer.

fotoknudsen er en del av Storio Group. Vi er en av åtte merkevarer, som fordelt på 14 markeder, betjener over 11 millioner kunder – noe som gjør oss ledende når det gjelder personlige fotoprodukter i Europa. Her formes, skapes og deles historier. Og her skaper vi også nye måter å dele minner og historier mellom mennesker og generasjoner. Sammen sørger vi for å ta vare på gode minner.

guarantee

Vårt engasjement

Vår visjon er å gjøre glede uforglemmelige. Det gjør vi ved å knytte deg til de øyeblikkene som betyr mest, og ved å inspirere deg til å dele og gjenoppleve disse spesielle øyeblikkene ved å lage historier sammen med oss.

  • Brukervennlig – Vi gjør det enkelt å lage fotoprodukter når og hvor du vil fra hvilken som helst enhet.
  • Høy kvalitet – Vi produserer ved hjelp av den nyeste teknologien og med premium kvalitet.
  • Bærekraft – Vårt mål er å etterlate oss en positiv og varig innvirkning på mennesker, samfunn og jordkloden. Les mer på vår dedikerte side.

clock_check

Våre produkter

Vi gir liv til historiene dine gjennom vårt store utvalg personlige fotoprodukter av høy kvalitet, som fotobok, veggdekor, fotokalender og fotogaver. Vår innovative teknologi gjør at du enkelt kan lage personlige kreasjoner, enten du vil ha dem selv eller ønsker å gi bort en personlig gave som garantert vil skape glede.

Våre fotoprodukter er nøye laget for å gi liv til alle dine historier, store og små, planlagte eller uventede. Dette gjør det mulig for deg å gjenoppleve de gledelige øyeblikkene og ta vare på dem i årene som kommer.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev