1. Hjem
  2. fotoknudsen apps

Vær kreativ hvor
enn du er

Vær kreativ på farten

Er du ofte på farten? Du trenger ikke holde deg innendørs for å være kreativ med fotokudsen. Last ned appen vår i dag og fremkall bilder eller lag fotobøker, veggdekor og mye mer direkte fra mobilen, og hent bilder fra sosiale medier, Minnebanken og Dropbox. Så enten du er på fjellet, på stranden eller på flyplassen, har det har aldri vært enklere å gi nytt liv til de fineste øyeblikkene dine.

fotoknudsen app

Vår gratis app lar deg lage et fotobok på mobilen raskt og enkelt. Vil du vise frem dine spektakulære feriebilder, eller samle sammen noen verdifulle familieøyeblikk? Du kan velge mellom hardt og mykt omslag og skape et sluttresultat som er perfekt for formålet. Dersom du lager fotobok i vår app kan du legge inn alt fra 24 til så mange som 120 bilder. Du kan legge inn bildene manuelt, eller bruke hurtigfyll-funksjonen og få ett bilde på hver side. Du kan trykke på hvilken som helst side for å redigere den, legge til bakgrunnsfarger og tekst. Takket være fleksibiliteten og brukervennligheten må dette være en av de besteappene på markedet.

Les mer Lukk

Skap dine egne fotoprodukter med noen få enkle trinn

I tillegg til fotobok, gjør fotoknudsen-appen det enkelt å lage en hel rekke andre fotoprodukter. Lysne opp hjemmet ditt med unik veggdekor på lerret, aluminiumsplate eller plexiglass. Fremkall dine beste familieportretter i et utvalg av ulike formater. Og hvis du ser etter en gave, ikke glem å sjekke våre personlige kopper, kort og fotokalendere. Last ned appen i dag for å se hvilke muligheter du har.

Lage fotocollager vi appen

I fotoknudsen-appen kan du også bestille veggdekor. En kreativ løsning kan være å laste opp flere bilder og velge en collage layout for å vise frem alle bildene på for eksempel en skumplate. Som et annet alternativ, hvorfor ikke sette sammen flere mindre skumplater på veggen? Uansett hva du ønsker å gjøre så finnes det mange muligheter i appen vår

fotoknudsen-appen tilgjengelig på alle mobile enheter

Vår app er tilgjengelig på både Android- and iOS-plattformer og er like rask og effektiv om du jobber på nettbrett eller smarttelefon. Appen er enkel i bruk og du kan gjøre ferdig fotoprosjektet under en kaffepause eller når du har noen minutter ventetid. Prøv den nå og se selv hvor enkelt det er.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev