allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Vær kreativ på farten

Med vår gratis app for mobil og nettbrett er det morsomt, raskt og enkelt å lage fotobok, interiørprodukter, fotokalender og fremkalle bilder. Importer enkelt fra ditt bildebibliotek eller fra Minnebanken, Dropbox, Facebook, Instagram og Google Foto.

Vær kreativ Prøv det nå!

iPhone app albelli

  • Minnebanken-app

   Minnebanken-appen gjør det enkelt å ta vare på de gode minnene. Lagre dine mobilbilder trygt og gratis — og vis dem frem hvor og når du vil!
   Les mer

  • Minnebanken-app

  • Minnebanken-appen gjør det enkelt å ta vare på de gode minnene. Lagre dine mobilbilder trygt og gratis — og vis dem frem hvor og når du vil!

   Les mer

Vi introduserer fotoknudsen sin fotoalbum-app

Vår gratis app lar deg lage et fotoalbum på telefonen med kun noen få sveip. Vil du vise frem dine spektakulære feriebilder, eller samle sammen noen verdifulle familieøyeblikk? Med et utvalg av myke, smidige omslag og harde, mer solide omslag kan du skape et sluttresultat som er perfekt for formålet. Vår fotoalbum-app lar deg jobbe med alt fra 24 til så mange som 120 bilder. Du kan enten utforme din egen layout, eller bruke hurtigfyll-funksjonen for å lime inn ett bilde på hver side. Appen viser deg deretter en oversikt over fotoalbumet, og du kan trykke på hvilken som helst side for å redigere den, legge til rammer, legge til farger og tekst. Takket være fleksibiliteten og brukervennligheten må dette være en av de beste fotoalbum-appene på markedet.

Skap dine egne fotoprodukter med noen få enkle trinn

I tillegg til fotoalbum, gjør fotoknudsen-appen det enkelt å designe en hel rekke andre kvalitetsgjenstander. Lysne opp hjemmet ditt med unik veggkunst som er trykket på lerret, aluminium eller akryl, ved å bruke våre hjelpsomme forhåndsvisninger som viser deg hvordan den vil se ut i en typisk stue. Bestill bestandige fototrykk av dine beste familieportretter i et utvalg av ulike formater. Og hvis du ser etter en gave, ikke glem å sjekke våre personlige kopper, kort og fotokalendere. Alt gagnes av din egen kreative tilførsel, mens sluttproduktet i tillegg holder en profesjonell standard. Bare kjør appen og rull nedover for å se hvilke muligheter du har.

Bestill dine fotokollager via appen app

fotoknudsen fotoalbum-appen fungerer som et collage-program på ulike måter. Én tilnærming er å laste opp et utvalg av bilder til et enkeltbilde og deretter arrangere dem ved å bruke ett-klikks alternativene for layout. Som et annet alternativ, hvorfor ikke sette sammen flere mindre veggbilder til et større enkeltbilde? Uansett hvordan du går frem vil du ha glede av den rike funksjonaliteten ved en dedikert fotocollage-app

Din allround fototjenesteapp

Uansett hvilken fotografisk oppgave det gjelder, er fotoknudsen-appen et uvurderlig verktøy og fototjenesteapp. Du kan raskt importere bilder fra Facebook, Dropbox, Instagram, Google bilder og selvsagt direkte fra telefonen. Når bilder er lastet opp kan de beskjæres, roteres eller vendes ved et trykk på speil-knappen. I tillegg er det videoer og veivisere som hjelper deg med å visualisere valgmulighetene du har for hånd.

Bruk fotoknudsen-appen på dine favoritt-enheter

Vår fotoalbum-app kjøres lett på både Android- and iOS-plattformer og er like rask og effektiv om du jobber på nettbrett, smarttelefon, iPhone eller iPad. Takket være dens klare, intuitive grensesnitt vil du kunne gjøre ferdig fotoprosjektet under en kaffepause eller når du har noen minutter ventetid. Prøv den nå og se selv hvor enkelt det er.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.