allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Takkekort

Takkekort

Takkekort

Takkekort med bilder

Våren og sommeren er tiden for store feiringer, enten det er konfirmasjon eller bryllup. Kanskje har du også hatt et dåpsbarn i år. Uansett hva anledningen er, gjelder det å takke for gavene, og den fineste måten å gjøre det på, er med et takkekort. Takkekort med bilder er en kjærkommen hilsen til alle som ga gaver. Du kan lage takkekort med foto som du har tatt selv, ved å laste opp bildene på internett.

Lage personlige takkekort

Gjennom å lage takkekort selv, blir det mye mer personlig. Personlige takkekort kan være både humoristiske og kanskje litt annerledes enn de som er laget av en fotograf. Du kan lage morsomme takkekort som reflekterer personligheten til konfirmanten, og designe egne takkekort med bilder fra bryllupet. Du kan bruke ett eller flere bilder på kortene, alt etter eget ønske. Det er dessuten morsomt å lage personlige takkekort, og konfirmanten kan selv være med på det. Lag dine egne takkekort enkelt på nettet, og får dem levert i posten.

Du kan enkelt lage dine takkekort på PC, mobil eller nettbrett. Vårt designprogram gir deg tilgang til mange kreative designmuligheter, som bakgrunner, rammer, masker og mye mer. Du velger selv om du ønsker å starte med et helt blankt kort, eller om du vil benytte et av våre ferdige design. Lag dine takkekort akkurat slik du ønsker dem!

Vi tilbyr både enkle, doble og tosidige kort, og du kan også velge mellom flere papirkvaliteter.

Ideer og eksempler på takkekort

Hvis du trenger hjelp til å komme i gang, kan du se eksempler på takkekort på nettsiden vår. Her er det mange ideer til takkekort. Du kan selvsagt prøve deg fram ved å lage ulike eksempler på takkekort før du bestiller. Hvis du har dine egne ideer til takkekort, kan du selvsagt bruke ditt eget design. Mulighetene er mange. Mal takkekortene med den bakgrunnsfargen du ønsker, og sett inn rammer og motiver fra arkivet, slik at du får det perfekte takkekortet for ditt behov.

Bestille din takkekort

Det er raskt og enkelt å bestille takkekort på nett. Print takkekort på egen printer dersom du vil ha dem ekstra raskt, eller klikk på bestilling av takkekort. Vi har mange maler og varianter å velge blant. Hos oss kan du bestille takkekort til alle anledninger, enten de er store eller små, og du kan selvsagt velge det antallet kort du trenger. Si takk på en enkel og personlig måte med takkekort som har foto av den som har feiret dag.

Rated 8 of 10 based on 543 reviews
 

Fikk laget kjempe fine takkekort hos dere,er kjempe fornøyd med de,kvalitet og farge på kortet ble så bra ! Bestiller snart igjen hos dere :)
Les mer

– Stine
 
 

Veldig fornøyd! Ble fine kort!
Les mer

– Tom
 
 

Fine julekort og kalendere.
Les mer

– Frøydis
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×