allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Takkekort

Takkekort

Takkekort

Er du på utkikk etter takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp, navnedag eller en annen spesiell anledning? Da kan du slutte å lete nå. Hos fotoknudsen kan du lage personlige takkekort med egne bilder og tekst, og vi tilbyr mange ulike design som passer perfekt til alle anledninger.

Du kan enkelt lage dine takkekort på PC, mobil eller nettbrett. Vårt designprogram gir deg tilgang til mange kreative designmuligheter, som bakgrunner, rammer, masker og mye mer. Du velger selv om du ønsker å starte med et helt blankt kort, eller om du vil benytte et av våre ferdige design. Lag dine takkekort akkurat slik du ønsker dem!

Vi tilbyr både enkle, doble og tosidige kort, og du kan også velge mellom flere papirkvaliteter.

Takkekort for andre anledninger

Hos oss finner du takkekort som passer til alle anledninger – alt fra bursdagsfeiringer til firmafester. Velg «Design selv» for å starte med et blankt kort som du kan tilpasse med bilder og tekst for din anledning. La deg inspirere av våre forslag for å lage dine egne kort akkurat slik du ønsker dem.

Bli inspirert til å lage dine egne bildeprodukter på vår blogg. Du kan også følge oss på Facebook, Twitter og Instagram!

Begynn å lage takkekort

Når du er klar til å lage dine takkekort, velger du det designet du ønsker – så er det bare til å komme i gang. Ta gjerne en titt på resten av kortene også, fra bursdaginsinvitasjoner og hold av dagen-kort, til julekort og dåpskort. Uansett hvor du begynner, vil du få tilgang til de samme kreative designmulighetene.

Du kan lage kortene dine på PC, nettbrett eller mobil. Visste du at vi har en egen mobilapp hvor du kan lage fotobok, kalender og interiørprodukter, samt bestille bildefrmkallinger direkte fra mobilen?

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et doble eller tosidige kort. Designen vil fremkalles på høykvalitetspapir med en profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall design for én side på fotopapir. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver begivenhet.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×