1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Takkekort til dåp
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på kort |  

Rabattkode: SPAR24

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Takkekort til dåp

Et nydelig takkekort fra den nye babyen er en fin måte å dele gleden med alle som ønsket den lille velkommen til verden. Velg en søt, forhåndsdesignet mal, legg til det fineste babybildet ditt på takkekortet, og lag et vakkert minne for venner og familie.

Takkekort til dåp

Har du døpt barnet ditt og hatt dåpsfeiring? Har du takket for gavene? Hva med å lage ditt personlige dåpstakkekort? Hos fotoknudsen er det ikke vanskelig å lage takkekort dåp, og du får gode råd hele veien til du er fornøyd. Et takkekort til dåp er veldig personlig. Du kan enkelt endre dåpstakkekortet sin farge på bakgrunnen, legge ramme til bildet, og velge blant hundrevis av cliparts med mer. Her er det kreativiteten din som avgjør hvordan dåpstakkekortet ditt skal se ut. Ikke noe er koseligere enn å få et takkekort med bilde av dåpsbarnet!

Takkekort etter fødselen

Det er alltid spennende når en ny verdensborger skal se dagens lys, fra å ønske den velkommen, til at den skal møte menneskene sine for første gang. Kjærlighet, støtte og gjennomtenkte gaver fra familie og venner har garantert gjort ventetiden litt enklere. Så la dem få vite hvor mye deres støtte har betydd for deg og send dem et søtt takkekort etter fødselen med de søteste bildene av babyen din. Hos fotoknudsen kan du bestille sett med 10 personlige baby-takkekort, inkludert konvolutter – alle perfekte for personlige hilsener.

Velg et søtt takkekort til dåpen

Et personlig takkekort til venner og familie er en hyggelig gest etter fødselen, enten de hjalp deg under graviditeten eller arrangerte babyshower for deg. Se hele vårt utvalg av takkekort for fødsel og dåp, inkludert egne kort for jenter og gutter.

Alt fra søte blomster- og dyredesign til minimalistiske design og moderne takkekort på gråpapir, du vil garantert finne akkurat det du trenger for å lage et originalt takkekort til barnets fødsel og dåp. Og hvis du vil slippe kreativiteten løs, hvorfor ikke designe det selv? Ved å velge et hvitt kort kan du designe dine egne takkekort og gjøre dem så personlig du vil.

Send et personlig takkekort etter fødselen

Hvis du ønsker å sende et takkekort etter fødselen,velg mellom stående, liggende eller kvadratisk format. Velg deretter det nydeligste bildet av babyen din og plasser det midt foran på kortet. Klarer du ikke å bestemme deg for hvilket bilde? Hvorfor ikke lage en fotocollage med de søteste øyeblikksbildene av babyen din? Enten du starter med et tomt kort eller personliggjør et av våre forhåndsdesignede takkekort for babyer, vi har flere kreative alternativer. Bruk forskjellige oppsett eller prøv noen morsomme cliparts.

Til slutt, skriv noen velvalgte ord eller en personlig melding. Du trenger ikke skrive en lang takketale på kortet. Noen fine ord som takk for fødsels- eller barselsgaven er nok. Det er også koselig om søsken også får si noen ord om den nye babyen. Dette vil garantert lokke smilet frem hos mottakeren.

Personlig baby-takkekort

Enten du ønsker å sende en personlig takk til arbeidskolleger eller overraske dine nærmeste med et babykort – hos fotoknudsen kan du gjøre takkekortene dine så personlige du vil. Når du har fått det som du vil, sjekk bestillingen din i tilfelle du vil gjøre noen siste endringer, for eksempel på størrelse og papirkvalitet. Velg standard matt eller ekstra matt papir for en klar look eller glanset papir hvis du vil at det skal skinne litt ekstra. Lag personlige takkekort til fødsel eller dåp hos fotoknudsen og del de gode nyhetene med familie og venner.

Bestille takkekort dåp

Det er enkelt å bestille takkekort dåp på fotoknudsen.no. Du bestiller på pc etter at du har designet ferdig og er fornøyd med takkekortet ditt. Våre takkekort til dåp selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Kortene vil bli trykket på kvalitetspapir med moderne utstyr. Bestille takkekort dåp med et tastetrykk og etter noen få dager får du de ferdige takkekortene sammen med hvite konvolutter sendt rett hjem i posten.

Flere fotoprodukter til barnet ditt

Godt tips: Ikke glem å beholde et av de nydelige babykortene selv også, slik at du alltid vil huske dette unike øyeblikket. Sett kortet inn i babyboken som en liten suvenir, eller overraske barnet ditt på 18-årsdagen. Vil du lage babybok der du registrere de første trinnene og alle milepælene? Eller vil du lage en veggdekor med fotocollage av din lille hjerteknuser? Vi har mange fotogaver i vårt utvalg som garantert vil glede både deg og barnet ditt.

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1650 vurderinger

slim_arrow_left

Pålitelig og rask


Mona

Kjempe nøgd å


Ann- Lise Mathiesen

Kjapp levering, god kvalitet


Tone Helen Skjolden

Bra! Fint!


Anette Aspelund

Enkelt og resultatet blev kjempebra.


Charlotta

Enkelt, rimelig og rask levering! Veldig fornøyd.


Siri
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev