1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Dåpskort
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på kort |  

Rabattkode: SPAR24

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Dåpskort

Feir den lille hjerteknuseren med en flott dåpsinvitasjon. Velg et av våre nydelige, forhåndsdesignede dåpskort og legg til egne bilder av den lille. Del invitasjonen og gled deg til den store dagen og feiring sammen med venner og famiie.

Dåpskort

Skal du snart ha dåp og har behov for et personlig dåpskort? Hos fotoknudsen kan du velge mellom mange fine dåpskort av god kvalitet. La dåpen med familie og venner bli en suksess med våre spesiallagde kort til barnedåp. Velg blant et stort utvalg forhåndsdesignede kort eller lag ditt eget for et mer personlig uttrykk. Lag et flott fotokort til dåpen med bilder av den lille sjarmøren.

Inviter til barnedåp

Det er mange måter å invitere til dåpen. Velg deg et moderne babykort med et stort bilde av sjarmtrollet, eller gå for et tematisert kort til baby med et enkelt design i for eksempel blått eller rosa. Det er mange muligheter. Hvordan vil du helst at din lille skal fremstilles på et dåpskort? Bla deg gjennom vårt store utvalg av av dåpskort og velg det kortet som passer best. Hos fotoknudsen er vi nøye på kvalitet. Derfor kan du stole på et hvilket som helst kort av din baby blir en vinner.

Navnefest kort

Noen vil heller ha navnefest enn dåp, og da trenger du et kort til navnefesten. Det får du selvfølgelig også tak i hos oss. Enten du vil finne et i utvalget vårt eller lage ditt eget navnefestkort. Uansett blir det mer personlig å sende ut et eget designet kort til navnefest enn å finne et i butikken. Hvem blir ikke sjarmert av et kort med bilde av den lille babyen på. Gå inn på fotoknudsen og sørg for at ditt kort til navnefesten blir helt unikt.

Dåpskort mal

Finner du ikke det perfekte kortet blant våre ferdiglagde design? Kanskje du skal lage ditt eget. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort. Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort.

Bestille dåpskort

Når du har funnet eller laget ditt perfekte dåpskort på nett, er det bare for deg å bestille dåpskort. Du har funnet den perfekte størrelsen, det perfekte babybildet og det perfekte designet. Nå er det vår glede å trykke dåpskortet på kvalitetspapir for deg. Når en kan bestille dåpskort på en så grei måte er det enkelt å imponere venner og familie. Neste gang er det kanskje deres tur til å bestille dåpskort på nett? Hos fotoknudsen er det lett å få gjort!

Babykort

Du og din nyfødte har blitt overøst med vakre babygaver og nå er det tid til å takke familie og venner. Finnes det en bedre måte enn med et personlig babykort? Et søtt bilde og en fin tekst i et takkekort. Eller kanskje du skal invitere til dåp og navnefest. Skriv hva du vil på ditt personlige babykort.

Hvorfor lage et babykort

Det er mange grunner til å lage et babykort. Om du skal invitere til din babys dåp, navnefest eller første fødselsdag kommer et kort godt med. De fineste anledningene i livet fortjener et vakkert kort. Lag nydelige invitasjoner og takkekort som er skreddersydd med bilder av den nyfødte. Alle vennene dine og familie kommer til å elske de søte kortene.

Hvordan lager man et babykort?

Det kan være vanskelig å vite hva et babykort skal inneholder. Hva skal man skrive i babykortteksten? Når sender man dem? fotoknudsen hjelper med å gjøre alt lettere. Du kan designe dem helt selv eller velge fra en av våre mange maler. Kortet vil være klart enkelt og raskt og inneholde alt det trenger. Vi anbefaler å sende baby takkekort ut et par måneder etter fødsel.

Kjøp og bestill Babykort. Start nå!

Disse kortene behøver ikke koste masse, hos fotoknudsen har vi priser som passer alles økonomi og livsstil. Kortene bestilles i pakker på minst ti stk. La kreativiteten din blomstre. Kom i gang i dag med å designe vakre kort til din baby så kortene når frem i god tid. Det er enkelt å bestille digitalt hos fotoknudsen.

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1647 vurderinger

slim_arrow_left

Kjempe nøgd å


Ann- Lise Mathiesen

Kjapp levering, god kvalitet


Tone Helen Skjolden

Bra! Fint!


Anette Aspelund

Enkelt og resultatet blev kjempebra.


Charlotta

Enkelt, rimelig og rask levering! Veldig fornøyd.


Siri

Nydelig matt kvalitet på takkekortene. Kortere leveringstid enn annonsert. Svært fornøyd.


Monica, mor til 2
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev