1. Home
  2. Produkter
  3. Fotobok
40% rabatt på alt | Rabattkode: FALL19 | Tilbudet avsluttes 24.10 kl 10:00

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotobok

Den perfekte måten å bevare øyeblikkene

star_outline

Fotobok av høy kvalitet

Lag en helt unik bok av dine beste øyeblikk.

brush

Raskt, enkelt og intuitivt

Bestill hvor og når du vil, rett fra PC, nettbrett eller mobil.

thumbs_up

Rask levering, god service

Vi beregner å produsere din fotobok innen 4 virkedager. Postgang kommer i tillegg.

Velg størrelse og stil på din fotobok

Velg format
Velg størrelse

FotoBok 28x21 cm L

  • starter med 24 sider (kr 6,- per ekstra side)
  • opp til 120 sider
  • oppgrader til Layflat-innbinding og/eller glanset papir
Alle valgmuligheter
FRA

kr 249,-

(eks. frakt)

andre personer lager fotobok akkurat nå

Omslagsalternativer

Gjør fotoboken enda mer spesiell. Velg mellom stoffomslag i lin, luksuriøst skinn, eller våre unike og bestselgende bildeomslag.

Linomslag

gratis

7 farger tilgjengelig

Skinnomslag

gratis

2 farger tilgjengelig

Bildeomslag

FRA kr 39,-

Hard eller mykt omslag

Gi fotoboken en ekstra finish

Layflat-innbinding

FRA kr 4,- per side

  • Fotobøker med Layflat-innbinding produseres slik at venstre og høyre side flyter sømløst sammen
  • Spesialpapiret som benyttes er tykkere enn papiret i en standard fotobok, og er perfekt for bilder som fortjener plass over to sider

Glansede sider

FRA kr 1,- per side

  • For et ekstra luksuriøst utseende, velg glanset papir
  • Det gir bildene dine mer kontrast, skarphet og fargedybde, noe som gir fotoboken et enda mer profesjonelt uttrykk
smartphone

Lag din egen fotobok med hvilket som helst redigeringsprogram

Samme hvilken størrelse du velger, vår gratis programvare tar seg av det.

Vi har også fotobokprogram for PC og nettbrett med vi har et stort utvalg temabøker, så du kan lage virkelig unike og vakre fotobøker.

desktop desktop

Nedlastbart program

Vi har mange designmuligheter, så du kan lage virkelig unike og vakre fotobøker.

web web

Nettbasert program

Raske og enkle bøker.

smartphone smartphone

Mobil / Nettbrett

Lag en fotobok på under 10 minutter, hvor som helst og når som helst.

delivery

Leveringstider fotobok

Vi sender din fotoboken senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg.

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8.2 basert på 198 vurderinger

slim_arrow_left

Tok veldig lang tid å få det i postkassen


Maria

Bra kvalitet, rask levering


Ida-Malene

Takk for at dere ga god service da jeg hadde laget ferdig fotoboken av mykt materiale, og da innså at det egentlig var hardt materiale jeg skulle ha. Og at dere hjalp meg med dette. Flott! Veldig fornøyd med boken, og vil bruke dere i fremtiden 😊


Linn-Cecilie

Ble veldig flott


Anders

Rask levering, veldig god kvalitet på produktet


Elisabeth

Kjempefin innbinding og god kvalitet gjennom boken!


Bente
slim_arrow_right

Lag din egen fotobok

Lage fotobok

Å ha bilder i en fotobok er en fantastisk måte å ta vare på øyeblikk og gode opplevelser. Nå kan du bestille din egen fotobok hos fotoknudsen. Aldri før har det vært så enkelt og morsomt å lage din egen fotobok slik du selv ønsker den. Hos fotoknudsen får du rask levering og samtidig en fotobok i høy kvalitet. Boken kan lages i mange ulike størrelser og formater, og kan tilpasses akkurat slik du selv ønsker. Den kan fungere både som et fotoalbum med bilder og minner fra familiens ferie, eller som en bildebok der du har samlet dine fineste øyeblikk. I tillegg til å ta seg godt ut i bokhylla er en fotobok også med på å ta vare på dine bilder og minner for resten av livet.

Les mer Lukk

Lag fotobok enkelt på nett

Det er enkelt å lage fotobok online på fotoknudsens nettside. Om du lager et fotoalbum i vår nettbaserte programvare vil fotoboken lagres på vår nettside, og ingen installasjon er nødvendig. Du kan også laste ned vårt program eller app dersom du ønsker å lage fotoboken lokalt på din PC, mobil eller iPad. Programmene er brukervennlig og oversiktlig. Det har et stort utvalg av ulike design, enten du vil lage noe moderne og kreativt eller noe helt enkelt. Bildene drar du direkte inn i programmet og plasserer de hvor du vil. Bestill fotobok på nett nå. Lag din beste fotobok på nett hos fotoknudsen, en morsom måte å lage fotobok på. Og gjerne design fotoalbum sammen med familie eller venner!

Design ditt eget fotoalbum

Ved å designe din egen fotobok, kan du presentere dine bilder og minner på en flott og visuell måte. Velg mellom ulike størrelser og format, med både stående, kvadratisk eller liggende fotobok design. Her kan du være kreativ om du ønsker en personlig fotobok, enten den er spiralinnbundet eller med en unik kombinasjon av farger og bakgrunner. Om du ønsker et luksus fotoalbum kan du velge vår XL størrelse, og få et fotoalbum som er godt egnet til natur- og landskapsbilder. Du får tilgang til et stort utvalg av rammer, cliparts, bakgrunner, oppsett og skrifttyper. Plasseringen av bildene kan effektivt utføres automatisk av programmet eller manuelt der du vil plassere dem. Sidene i fotoboken kan også enkelt fylles inn med tekst om du ønsker å beskrive bildene med ord, detaljer og opplysninger. Både forside og bakside kan designes, og du kan få opp til 120 sider i de største bøkene.

De beste fotobøkene

Dagens teknologi gjør at det ofte er lett å glemme alle de flotte bildene man har tatt. Ved å få dine bilder trykket i en bok vil du ha mye mer glede av bildene. fotoknudsen tilbyr fine og stilfulle fotobøker. Bøkene passer til det meste, og med muligheten til myke omslag får du gode fotobøker som blir svært behagelige å bla i. Alle design-mulighetene gjør at du lett får et personlig preg på fotoalbumet. Ved å lage fotobok på nett med bildeomslag får du en fotobok av premium klasse som setter preg på bokhyllen, og gjør at den blir ekstra spennende å se på. Uansett hvordan du velger å lage din fotobok garanterer fotoknudsen et supert resultat. Papiret vi bruker er av ypperste kvalitet, og du velger om du vil ha glansfull eller normal papirtype. Fotobøkene er også laget av miljøvennlige materialer!

Fotobøker med rask levering

fotoknudsen tilbyr rask levering av fotobøker og albumer. Du får også 100% fornøyd garanti. Fra du har bestilt ditt personlige designede fotobok vil du få din bok rask levert, og om du ikke skulle være fornøyd med resultatet trykker vi boken på nytt eller gir deg pengene tilbake. fotoknudsen har levert tjenester som fremkalling av bilder, fotobøker, fotokort og dekor helt siden 1958, og hos oss er det kunden som står i fokus.

Bestill din fotobok på nett

Bestill fotobok på nett nå. Velg ut dine favorittbilder, bruk vårt fotobok-program, og få din beste fotobok med rask levering fra fotoknudsen. Du kan kjøpe ditt fotoalbum eller fotobok i våre ulike varianter og i prisklasser, avhengig av format, størrelse og type. Om du trenger hjelp til design eller har andre spørsmål, kan du enkelt få hjelp via vår chat funksjon nederst på siden, eller ved å kontakte kundeservice. Husk at en fotobok også kan være en fin gave, en gave som er med på å gjøre vennene dine lykkelige.

100% fornøyd-garanti

fotoknudsen har levert bildeprodukter til kunder siden 1958. Vi bruker utelukkende papir av høy kvalitet og velger alternativer som er skånsomme mot miljøet. Hos fotoknudsen står kunden i sentrum. Om du ikke er fornøyd med sluttresultatet trykker vi din fotobok på ny eller gir deg pengene tilbake.

Registrer deg nå og få 50,- rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!