Mellomstort fotoalbum

Ikke la minnene dine bli liggende på PC’en, men vis dem fram med et mellomstort fotoalbum fra fotoknudsen. Du kan laste opp favorittbildene dine og tilpasse boken din akkurat slik du ønsker. Slik kommer du i gang og slik bestiller du fotoboken din på nett.

  • Lag en høykvalitets mellomstor fotobok
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen mellomstort fotobok

Vis frem de fineste øyeblikkene dine i et mellomstort fotoalbum

En mellomstor fotobok kan bli et nydelig album som du kan kose deg med i sofakroken. Du kan lage en bok med mykt omslag for å gjenoppleve alle de fineste øyeblikkene fra den siste helgeturen deres. Eller se på søte babybilder i et mellomstort, kvadratisk album. De kan bli en nydelig gave til noen du er glad i eller et flott tilskudd til bokhyllen din. Og siden de mellomstore fotobøkene våre har omtrent A5-størrelse er de enkle å ta med rundt.

Slik lager du ditt eget mellomstore fotoalbum

Gå til fotobokprogrammet vårt for å komme i gang. Du kan lage mellomstore fotobøker både i det nettbaserte og det nedlastbare fotobokprogrammet vårt. Der vil du finne flere ulike størrelser, inkludert S, M, L og XL. For å finne det formatet du ønsker kan du ganske enkelt filtrere bøkene etter medium størrelse. Du vil også se dimensjonen til hver enkelt boktype. Så hvis du er ute etter et fotoalbum i A5-størrelse bør du velge en stående fotobok på 15 x 20 cm, som er mer eller mindre like stor som A5. Og så kan du begynne å laste opp favorittbildene dine og tilpasse boken slik du vil.

Er du klar for å bestille din mellomstore fotobok?

I fotobokprogrammet vårt finner du en rekke morsomme redigeringsmuligheter som du kan bruke for å gjøre boken din enda mer personlig. Du kan legge til kommentarer, prøve deg frem med cliparts og legge til bakgrunner. Du kan til og med lage omslag med dine egne bilder. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du velge de siste detaljene, som for eksempel skinnomslag til en bok med stive permer eller glanset papir som får fargene til å stråle i bildene dine. Og så er du klar til å bekrefte bestillingen og få det mellomstore fotoalbumet ditt levert på døren.