allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Mellomstort fotoalbum

Mellomstort fotoalbum

Ikke la minnene dine bli liggende på PC’en, men vis dem fram med et mellomstort fotoalbum fra fotoknudsen. Du kan laste opp favorittbildene dine og tilpasse boken din akkurat slik du ønsker. Slik kommer du i gang og slik bestiller du fotoboken din på nett.

  • Lag en høykvalitets mellomstor fotobok
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen mellomstort fotobok

 

Vis frem de fineste øyeblikkene dine i et mellomstort fotoalbum

En mellomstor fotobok kan bli et nydelig album som du kan kose deg med i sofakroken. Du kan lage en bok med mykt omslag for å gjenoppleve alle de fineste øyeblikkene fra den siste helgeturen deres. Eller se på søte babybilder i et mellomstort, kvadratisk album. De kan bli en nydelig gave til noen du er glad i eller et flott tilskudd til bokhyllen din. Og siden de mellomstore fotobøkene våre har omtrent A5-størrelse er de enkle å ta med rundt.

Slik lager du ditt eget mellomstore fotoalbum

Gå til fotobokprogrammet vårt for å komme i gang. Du kan lage mellomstore fotobøker både i det nettbaserte og det nedlastbare fotobokprogrammet vårt. Der vil du finne flere ulike størrelser, inkludert S, M, L og XL. For å finne det formatet du ønsker kan du ganske enkelt filtrere bøkene etter medium størrelse. Du vil også se dimensjonen til hver enkelt boktype. Så hvis du er ute etter et fotoalbum i A5-størrelse bør du velge en stående fotobok på 15 x 20 cm, som er mer eller mindre like stor som A5. Og så kan du begynne å laste opp favorittbildene dine og tilpasse boken slik du vil.

Er du klar for å bestille din mellomstore fotobok?

I fotobokprogrammet vårt finner du en rekke morsomme redigeringsmuligheter som du kan bruke for å gjøre boken din enda mer personlig. Du kan legge til kommentarer, prøve deg frem med cliparts og legge til bakgrunner. Du kan til og med lage omslag med dine egne bilder. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du velge de siste detaljene, som for eksempel skinnomslag til en bok med stive permer eller glanset papir som får fargene til å stråle i bildene dine. Og så er du klar til å bekrefte bestillingen og få det mellomstore fotoalbumet ditt levert på døren.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4116 reviews
 
Anbefaler!

Rask og god kundeservice. Minus at en ikke automatisk kan lage sidetall i fotobok når en bruker den nettbaserte appen.
Les mer

– karen wheeler
 
 
Tok litt lang tid til jeg fikk…

Tok litt lang tid til jeg fikk fotoboken. 16 dager.
Les mer

– Merete Jenssen
 
 
Bra fotobok

Bra fotobok, kort leveringstid. Litt kort frist når jeg mottar rabattkode
Les mer

– kunde
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.