Fotoalbum med skinnomslag

Lag et personlig fotoalbum med skinnomslag fra fotoknudsen. Gi bryllupsboken din et stilig og holdbart skinnomslag og sørg for at de fineste familiebildene dine bevares trygt for fremtiden. Slik lager du og slik bestiller du ditt eget fotoalbum med skinnomslag.

  • Lag en fotobok med skinnomslag i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen fotoalbum med skinnomslag

Lag ditt eget fotoalbum med skinnomslag

En personlig fotobok med skinnomslag sørger for at bryllupsbildene dine får en luksuriøs ramme og at porteføljen din får en profesjonell stil. Dette holdbare materialet passer perfekt til å beskytte bildene dine og ser fantastisk ut i bokhyllen din. Alle våre bøker med stivt omslag kan bestilles med skinnomslag. Du kan for eksempel lage et stort fotoalbum med skinnomslag fra den store dagen din eller starte et fotobibliotek med en serie av medium store bøker. Og som for alle andre fotobokalternativer kan du tilpasse innholdet akkurat slik du vil.

Slik lager du din egen fotobok med skinnomslag

Gå til fotobokprogrammet vårt for å komme i gang. Der finner du hele utvalget vårt av fotobøker, og kan filtrere valgene dine etter størrelse og format. Fotobøker med mykt omslag kan ikke leveres med skinnomslag, så sørg for at du velger en bok med stivt omslag. Deretter blir du bedt om å velge om du ønsker et bildeomslag til fotoboken din. Klikk på “Nei takk” dersom du ønsker skinnomslag, og begynn deretter å tilpasse sideoppsettet til fotoboken din. Last opp alle bildene du vil ha med i boken, og vær kreativ med cliparts, rammer, m.m for å få den stilen du ønsker.

Slik bestiller du fotoboken din med skinnomslag

Når du har lagt til alle favorittøyeblikkene dine i boken, klikk på “legg i handlekurv”. Her kan du velge mellom omslag i skinn og lin. Uansett hvilken størrelse og format du har valgt, kan du velge skinnomslag på fotoalbumet ditt. Og hvis du har valgt en av de små bøkene med stivt omslag, kan du også velge brunt skinn. Du kan også velge glanset papir for å få frem de fantastiske fargene i bildene dine. Så er du klar for å bekrefte bestillingen og vi vil levere den skreddersydde boken med skinnomslag til deg.