allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Fotoalbum med linomslag

Fotoalbum med linomslag

Gi farge til fotoalbumet ditt med et nydelig linomslag fra fotoknudsen. Linomslagene våre leveres i syv ulike farger, slik at du kan lage fotobøker med en helhetlig stil fra første til siste side. Slik bestiller du en fotobok med linomslag på nett.

  • Lag et fotoalbum med linomslag i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen fotoalbum med linomslag

 

Alternativer for fotoalbum med linomslag

Lin er standardomslaget vårt for fotobøker med stive permer dersom du ikke velger skinnomslag eller et omslag med egne bilder. Stoffet har høy kvalitet, så du kan være sikker på at boken får et profesjonelt utseende. For de fleste bokstørrelsene har du hele syv ulike farger å velge mellom. Dersom du skal lage et album med familebilder fra julen, hvorfor ikke velge et rødt omslag? For en bryllupsgave kan du velge et glitrende, sølvfarget linomslag. Og hvis du er glad i å ta bilder ute, hvorfor ikke gå for naturfarger?

Slik lager du et personlig fotoalbum med linomslag

Det er kjempeenkelt å komme i gang. Gå til fotobokprogrammet vårt, hvor du kan velge mellom fotobøker med myke og stive omslag i en rekke størrelser. Filtrer alternativene etter størrelse og format, og velg deretter en bok med stivt omslag, – de myke omslagene leveres kun med bilder. Så kommer du til den morsomme delen. Last opp favorittbildene dine og vær kreativ med tekster, cliparts, rammer og bakgrunner som gjør fotoalbumet ditt enda mer personlig.

Slik velger du linomslag og slik bestiller du fotoalbumet ditt

Når du er ferdig med å tilpasse fotoboken din, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du legge til de siste detaljene og velge stoff til fotoalbumets omslag. For de fleste bokstørrelsene kan du velge mellom syv ulike farger. Du kan også gjøre fotoboken din enda mer personlig med en passende tittel. Når du har lagt til tittelen, kan du også velge glanset papir slik at fargene i bildene virkelig kommer frem. Og det var alt! Nå er du klar til å bekrefte bestillingen og vil få den spesialtilpassede fotoboken med linomslag levert på døren innen kort tid.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 3544 reviews
 
Lerret

Alle mine bilder på lerret i 70x100 har vært veldig bra utenom et som var for lyst, men dette ble ordnet og jeg fikk et nytt gratis. Fotoboken jeg fikk laget var av meget høy kvalitet. Tommelen opp for Fotoknudsen
Les mer

– kunde
 
 
Mister noe farge og kontrast. Flott fotobok ellers.

Mister noe farge og kontrast sett i forhold til bildene jeg laster opp. Ellers fine fotobøker, god kvalitet og fortløpende informasjon om sending er positivt.
Les mer

– Ingunn
 
 
Rask levering

Rask levering, fint å få beskjed når man lager fotobok om eventuelle bilder som kan bli uklare slik at man kan endre dette
Les mer

– Grete
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.