Fotoalbum med linomslag

Gi farge til fotoalbumet ditt med et nydelig linomslag fra fotoknudsen. Linomslagene våre leveres i syv ulike farger, slik at du kan lage fotobøker med en helhetlig stil fra første til siste side. Slik bestiller du en fotobok med linomslag på nett.

  • Lag et fotoalbum med linomslag i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen fotoalbum med linomslag

Alternativer for fotoalbum med linomslag

Lin er standardomslaget vårt for fotobøker med stive permer dersom du ikke velger skinnomslag eller et omslag med egne bilder. Stoffet har høy kvalitet, så du kan være sikker på at boken får et profesjonelt utseende. For de fleste bokstørrelsene har du hele syv ulike farger å velge mellom. Dersom du skal lage et album med familebilder fra julen, hvorfor ikke velge et rødt omslag? For en bryllupsgave kan du velge et glitrende, sølvfarget linomslag. Og hvis du er glad i å ta bilder ute, hvorfor ikke gå for naturfarger?

Slik lager du et personlig fotoalbum med linomslag

Det er kjempeenkelt å komme i gang. Gå til fotobokprogrammet vårt, hvor du kan velge mellom fotobøker med myke og stive omslag i en rekke størrelser. Filtrer alternativene etter størrelse og format, og velg deretter en bok med stivt omslag, – de myke omslagene leveres kun med bilder. Så kommer du til den morsomme delen. Last opp favorittbildene dine og vær kreativ med tekster, cliparts, rammer og bakgrunner som gjør fotoalbumet ditt enda mer personlig.

Slik velger du linomslag og slik bestiller du fotoalbumet ditt

Når du er ferdig med å tilpasse fotoboken din, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du legge til de siste detaljene og velge stoff til fotoalbumets omslag. For de fleste bokstørrelsene kan du velge mellom syv ulike farger. Du kan også velge glanset papir slik at fargene i bildene virkelig kommer frem. Og det var alt! Nå er du klar til å bekrefte bestillingen og vil få den spesialtilpassede fotoboken med linomslag levert på døren innen kort tid.