allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobok med tekst

Fotobok med tekst

Fortell historien din ved å lage en personlig fotobok med tekst. Legg til bildetekster, overskrifter og datoer for å dokumentere alle de små detaljene i de mest minneverdige øyeblikkene dine. Så, vær kreativ og bestill din skreddersydde fotobok fra fotoknudsen.

  • Lag en høykvalitets fotobok med tekst
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen fotobok med tekst

 

Lag en fotobok med tekst

Med våre brukervennlige redigeringsverktøy kan du presentere favorittbildene dine i en fotobok med tekst og legge beskrivelser eller titler til bildene dine. Du kan dokumentere den siste ekspedisjonen din, markere de første milepælene til babyen din eller gjengi sitater fra en bryllupstale i et album fra den store dagen din. Og for å lage stilige tekster til bildene, kan du velge mellom en lang rekker fonter og farger som matcher designet ditt. Det er enkelt å lage din egen fotobok med tekst – her er noen tips for å komme i gang.

Slik gjør du fotoboken din personlig med tekst

Med tekst kan et fotoalbum hjelpe deg til å gjenoppleve de lykkeligste minnene dine. Så hvorfor ikke legge bildetekster til fotoboken din ved hjelp av vårt redigeringsverktøy? Når du har valgt størrelsen på boken og stilen du ønsker å bruke, kan du begynne med å laste opp bildene og lage bildetekster. Spesielle stiler har allerede forslag til ferdige tekstbokser. Du kan redigere disse boksene som du vil, eller du kan legge til nye tekstbokser ved å klikke på knappen ‘legg til tekst’ . Du kan til og med dra og slippe tekstbokser over bilder – det er helt opp til deg.

Klar til å bestille fotoboken din med tekst fra fotoknudsen?

Så snart du har skreddersydd den personlige fotoboken din med tekst, kan du more deg med å legge til alt fra clipart til rammer og masker for å gi boken en finishing touch. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurv”. Her kan du velge en glanset fotobok for å få feriebildene til å skinne eller for å legge en luksuriøs finish til bryllupsbildene dine. Og det er det hele; du er klar til å bestille fotoboken din med tekst fra fotoknudsen.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4648 reviews
 
Rask levering

Rask produksjon og fin app til å lage fotoboken.
Les mer

– Lars
 
 
Flott fotobok

Flott fotobok
Les mer

– Gunnkunde
 
 
Fotobøker

Flott fotobok
Les mer

– Gunnkunde
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.