Interiør

Bli din egen Picasso.
Heng dine beste øyeblikk på veggen.

 

Fem materialer av
høy kvalitet

Trykk dine minnerike øyeblikk på lerret, aluminiumsplate, plexiglass, skumplate eller bilde på tre.

Fem materialer av
høy kvalitet

Flere oppsett
og størrelser

Lag veggdekor i størrelser fra 20x20 cm til 120x80 cm. Bruk ulike oppsett og legg til flere bilder for å skape en collageeffekt.

Flere oppsett
og størrelser

Tilgjengelig når som helst,
hvor som helst

Du kan enkelt lage og bestille veggdekor rett fra pc, nettbrett eller mobil, via vår nettside eller vår mobilapp.

Tilgjengelig når som helst,
hvor som helst

Det er både rimelig og enkelt å skape et personlig hjem med egne bilder på veggen. Forstørr opp dine bilder som veggdekor og gi stuen, soverommet og entreen et preg som gjenspeiler deg. Ditt bilde kan forstørres på lerret, aluminiumsplate, plexiglass, skumplate eller på tre.
Vanskelig å velge? Klikk her for mer informasjon og sammenligning.

Lerret

Lerret

Lerret har en matt overflate og struktur som gir en myk og varm gjengivelse av bildene som er utrolig lekkert. Et lerret passer alltid inn, uavhengig av hvilke stil du har i hjemmet. Våre lerret er av høy kvalitet og har lang levetid, selv med direkte sollys.

Vis størrelser og priser

Plexiglass

Plexiglass

Plexiglass gir bildene ekstra glans, fargeskarphet og en flott dybdeeffekt – et virkelig blikkfang i rommet. Det er ikke uten grunn at fotografer og gallerier verden over benytter plexiglass til å vise frem sine bilder. Heng det gjerne opp slik at naturlig lys treffer flaten, det gir enda mer liv og dybde til bildet.

Vis størrelser og priser

Aluminiumsplater

Aluminiumsplater

Aluminiumsplate har en nydelig matt overflate, helt uten gjenskinn. Fargegjengivelsen er fantastisk, og vil gi ditt bilde den oppmerksomheten den fortjener og husets vegger et moderne og stilrent preg. Det robuste og vedlikeholdsfrie materialet sørger for at bildene holder seg i perfekt stand i en årrekke, og tåler til og med å henger utendørs.

Vis størrelser og priser

Skumplate

Skumplate

Skumplate er et rimelig og flott alternativ når du ønsker å fremkalle bildene dine i et stort format. Ditt bilde trykkes rett på en hvit overflate, noe som gir skarp bildekvalitet og en matt finish. Skumplaten, en såkalt PVC plate, er et rimelig, superlett og meget holdbart materiale som tåler vann.

Vis størrelser og priser

Bilder på tre

Bilde på tre

Få følelsen av natur rett inn i ditt hjem med et bilde på tre. Bildet produseres på furutre fra bærekraftige skogsprosjekter og gir deg naturlige farger. Velg mellom naturlig eller behandlet overflate, og horisontale og vertikale planker.

Vis størrelser og priser

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.