1. Hjem
  2. Produkter
  3. Veggdekor
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

25% rabatt når du handler for over kr 350,- |  

Rabattkode: FOTOBOK24

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Veggdekor

Frisk opp hjemmet ditt med veggdekor. Velg mellom fem materialer av høy kvalitet og få den stilen du liker. Legg til et feriebilde for å skape et rom med utsikt eller våkn opp til dine fineste øyeblikk hver dag. Kan også lages fra mobilen.

star_outline

Fem materialer av høy kvalitet

All vår veggdekor er produsert i våre egne fabrikker med 100% fornøyd-garanti.

brush

Opphengsystem er inkludert

Våre lerret, aluminumsplater, plexiglass og skumplater blir levert ferdig montert med oppheng.

thumbs_up

Mange kreative muligheter

Gi veggdekoren din det lille ekstra med vårt store utvalg i bakgrunner og sideoppsett.

Velg materiale

Opptil -25%

Lag fotoplakat

FRA


Opptil -25%

Lerretsbilder

FRA


Opptil -25%

Foto på skumplate

FRA


Opptil -25%

Bilde på aluminium

FRA


Opptil -25%

Bilder på plexiglass

FRA


Vanskelig å velge? Vi hjelper deg i gang

All vår veggdekor har ulike overflater med hver sin unike stil. Eksempelvis gir plexiglass glans og dybde, mens skumplate har en matt finish.

Fotoplakat

Lerret

Bilde på aluminium

Foto på skumplate

Plexiglass

Stil Moderne Klassisk Industriell Moderne Profesjonell
Tykkelse < 1 mm 20 mm
Med ramme: 40 mm
3 mm 5 mm 5 mm
Rammer Ikke tilgjengelig Tilgjengelig i Svart & Hvit Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig
Mulighet for collage Opptil 200 unike oppsett Opptil 200 unike oppsett Opptil 200 unike oppsett Opptil 200 unike oppsett Opptil 200 unike oppsett
Opphengssett Ingen opphengssett tilgjengelig Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen
Egnet for oppheng innendørs / utendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs & utendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs & utendørs
Start nå Start nå Start nå Start nå Start nå

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

4.4 basert på 816 vurderinger

slim_arrow_left

Supert, rask levering flott bilde i lerret. Kommer nok til å benytte denne leverandøren igjenn. Oddvar


Oddvar

Fint produkt når du ynskjer noko som ikkje gjev lysrefleksar


Stanley

Produktet er som forventet, får mye igjen for pengene


Roald

Kjempe fine bilder og rask levering


Aud Helen Tørhaug Mvh

Produkter var fint og for meg ser det ut som ett godt produkt


RONNY ANDREAS SMISTAD

Bra kvalitet på print/lerret og ramme. Rimelig pris. Anbefales!


Dagfinn Berg
slim_arrow_right

Veggdekor

Dersom du ønsker mer informasjon om de ulike produktene og materialene kan du lese mer om det nedenfor

Dine egne bilder på veggen

Gi hjemmet ditt nytt liv ved å lage veggdekor. Materialene du kan velge mellom er lerret, skumplate, aluminiumsplate og plexiglass. Alle materiale har sin unike stil. La bildene på veggen forteller hvem du er. Velg materiale som lerret om du ønsker den klassiske stilen. Aluminium har et elegant og stilrent uttrykk. For en moderne stil velg skumplaten som gir klare og intense farger. Det å lage dekor til veggen er enklere enn noen gang. Velg først material, deretter størrelse, legg til bildet og lag veggdekoren slik som ønsket. Deretter er det bare til å bestille.

Les mer Lukk

Veggdekorasjon

Veggdekorasjon er en viktig detalj som gjør rom mer helhetlig. Det påvirker ikke bare inntrykket av rommet, men kan også gi triste vegger mer farge og nytt liv. Heng opp bilder på veggen av dine lykkelige øyeblikk med familie og venner. Finn din favoritt blant våre ulike typer med materiale å velge mellom for foto på veggen. Her er muligheten for å velge det som uttrykker din egen stil. Kanskje liker du det moderne eller kanskje du foretrekker noe mer klassisk. Vær kreativ og vis frem ditt eget kunstverk av iøynefallende bilder av livets små og store øyeblikk. Kvadratisk veggdekor er en fantastisk måte å få de digitale bildene fra smarttelefonen eller kameraet ditt opp på veggen. Med designprogrammet fra fotoknudsen kan du lage fantastiske layout med mange bilder. Uansett om du ser etter et stort, mindre eller middelmådig kunstverk, har vårt store utvalg av størrelser og overflater for liggende bilder gjør at du finner akkurat det du leter etter. Med fotoknudsens designprogram kan du lage inspirerende og stilige veggdekor ved bruk av vårt utvalg av tekst og sitater. Uansett om du vil ha et lite eller stort eksemplar av stående veggdekor, gjør at det store utvalget av størrelser og overflatemuligheter at du alltid får det du er ute etter.

Bildecollage på vegg

Hva med en bildecollage for å kle nakne vegger. Etter å ha valg ønsket materiale, finner du frem til ulike oppsett og størrelser. Vi har et rikt utvalg størrelsene fra 20x20 cm til 120x80 cm. Bildecollage innebærer at du legger til flere bilder på ønsket format og størrelse. Det gjøre det enkelt for deg å samle alle dine spesielle øyeblikk. Dette er en mulighet for å sette et personlig og moderne preg i hjemmet. Kanskje vil du glede noen med en gave? Alle våre interiørprodukt leveres med opphengsystem for enkel montering.

Veggdekor til din stue

Frisk opp med bilder i det nydelige hjemmet ditt. La besøkende bli invitert inn i ditt eget univers, allerede ved inngangspartiet. Fullfør stilen med å lage veggdekor til stue slik at det blir en flott bildeserien. Det blir mer og mer populært å ta i bruk interiør bilder stue. Her kan du pynte opp med dine favoritt øyeblikk med veggdekor av førsteklasses kvalitet. Enten du velger å gå for en collage eller et enkel bilde er opp til deg. Plexiglass gir bilder rommets blikkfang og er et godt valg hvor naturlig lys vil gi bildet mer dybde.

Bestill veggdekor på nett

Nå kan du enkelt bestille veggdekorasjon på nett. Det er bare til å laste opp bilder, velge material, form og størrelse. Interiørproduktene har hver sitt unike design av kvalitet, som vil gi øyeblikkene dine et helt nytt løft. Aluminiumsplate og plexiglass kan henges utendørs. Hos fotoknudsen får du levert akkurat det du har laget i nettbutikken i tillegg er opphengsystem inkludert i prisen. Har du vansker med å bestemme deg for hva du skal gå for, kan vi hjelpe deg. Finn kreativiteten i deg og bestill nå med gode priser på nett.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev