1. Hjem
  2. Produkter
  3. Veggdekor
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på veggdeklor |  

Rabattkode: SOL40

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Veggdekor

Frisk opp hjemmet ditt med veggdekor. Velg mellom fem materialer av høy kvalitet og få den stilen du liker. Legg til et feriebilde for å skape et rom med utsikt eller våkn opp til dine fineste øyeblikk hver dag. Kan også lages fra mobilen.

star_outline

Fem materialer av høy kvalitet

All vår veggdekor er produsert i våre egne fabrikker med 100% fornøyd-garanti.

brush

Opphengsystem er inkludert

Våre lerret, aluminumsplater, plexiglass og skumplater blir levert ferdig montert med oppheng.

thumbs_up

Mange kreative muligheter

Gi veggdekoren din det lille ekstra med vårt store utvalg i bakgrunner og sideoppsett.

Velg materiale

-40%

Lag fotoplakat

FRA


-40%

Lerretsbilder

FRA


-40%

Foto på skumplate

FRA


-40%

Bilde på aluminium

FRA


-40%

Bilder på plexiglass

FRA


Vanskelig å velge? Vi hjelper deg i gang

All vår veggdekor har ulike overflater med hver sin unike stil. Eksempelvis gir plexiglass glans og dybde, mens skumplate har en matt finish.

Fotoplakat

Lerret

Bilde på aluminium

Foto på skumplate

Plexiglass

Stil Moderne Klassisk Industriell Moderne Profesjonell
Tykkelse < 1 mm 20 mm
Med ramme: 40 mm
3 mm 5 mm 5 mm
Rammer Ikke tilgjengelig Tilgjengelig i Svart & Hvit Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig
Mulighet for collage Ja Ja Ja Ja Ja
Opphengssett Ingen opphengssett tilgjengelig Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen Oppheng inkludert i prisen
Egnet for oppheng innendørs / utendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs Egnet for innendørs
Start nå Start nå Start nå Start nå Start nå

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

4.4 basert på 332 vurderinger

slim_arrow_left

Rask, grei pris. Fint produkt. Alltid fornøyd


Randi Lerhol Warvik

Har kjøpt mange forskjellige foto produkt Like fornøyd hver gang


Bente Hergel

Kjempe fine bilder


Ragne

Flott bilde og raskt kevert


Arild Postvoll

Superenkelt og supergøy! Fantastisk resultat både som bilder, som fotobøker og som trykk på andre produkter. Når prisen også er svært konkurransedyktig, så er det bare å sette i gang!


MORTEN SØRENSEN

Flott arbeid utført.


Torgeir Hagen
slim_arrow_right

Design din egen veggdekor

Dine fineste øyeblikk fortjener en hedersplass. Hos fotoknudsen kan du slippe kreativiteten løs og gjøre favorittbildene dine om til rimelig veggdekor med bare få klikk. Velg mellom ulike materialer, formater og størrelser for å lage veggdekor som passer din interiørstil. Piff opp hjemmet ditt og gi det et personlig preg med veggdekor fra fotoknudsen.

Store bilder til en god pris

Hos fotoknudsen kan du bestille bildene dine i stort format og gjenoppleve favorittøyeblikkene dine hver dag. Alt fra lite format til ekstra stor veggdekor, her kan du lage nydelig veggdekor for enhver smak og til enhver pris. Og best av alt: Du kan designe kunstverkene selv. Vil du henge opp en bildecollage av deg og dine beste venner over sofaen, eller foretrekker du et kult portrett av kjæledyret ditt? Du bestemmer selv hvordan veggene dine skal se ut.

Velg mellom ulike formater

Fra portretter til feriens panoramabilder – du har flere formater å velge mellom, avhengig av hva som passer best for din veggdekor. Velg mellom stående, liggende eller kvadratiske formater.

Stor eller liten veggdekor: Vi har en størrelse som passer

Vil du lage et lite bilde i 20 x 30 cm-format eller foretrekker du en veggdekor i 120 x 80 cm? Hos fotoknudsen finner du garantert en størrelse som passer, enten du vil henge et stort bilde over sofaen eller gi et mellomstort bilde i bursdagsgave. Pass imidlertid på at oppløsningen på bildet ditt er tilstrekkelig for den valgte størrelsen.

Veggdekor for ethvert rom

Kjøkken, bad eller soverom – vi har veggdekor som passer til alle rom. Oppdag våre forskjellige materialer og bli inspirert til å pynte opp i rommene dine.

Et bilde på lerret til stuen

Enten det er et feriebilde eller et familieportrett, stuen er det perfekte rommet for å vise frem favorittbildene dine. Spesielt klassiske bilder på lerret passer godt til stuen, fordi den strukturerte overflaten skaper en koselig atmosfære. Lerretsbilder er også nydelig som veggdekor til soverommet – for en naturlig stil.

Moderne veggdekor på aluminiumsplate for soverom eller kontor

Ønsker du å gi soverommet ditt et moderne preg, er bilder på aluminiumsplate det riktige valget. Dette uttrykket er også perfekt for ulike motiver eller sitater, og viser frem favorittbildene dine fra sin beste side. Aluminiumsplate er også perfekte som en stor veggdekor på kontoret ditt. Hvis du er ute etter en stor veggdekor til trappen eller spisestuen er aluminiumsplate et supert valg.

Plexiglass som veggdekor til bad og kjøkken

Bilde på plexiglass er perfekte for fuktige rom som bad eller kjøkken. Overflaten er lett å tørke av og det gir bildene dine en flott glans. Men veggdekor på plexiglass skaper et flott statement også i andre rom. Når du vil ha en touch av glamour!

Skumplater og fotoplakater fra fotoknudsen til barnerommet

Det kan aldri gå galt med klassiske fotoplakater og skumplater på barnerommet. Vår rimeligste veggdekor kan endres raskt hvis barna forandrer mening – og likevel se flott ut i ethvert rom, enten det er en collage eller et enkelt bilde.

Dine bilder på veggdekor: Slik fungerer det

Hos fotoknudsen kan du bestille veggdekor på nett og gjøre den så personlig du vil. Enten på nettsiden eller i appen – du gjør det enkelt i vårt designprogram med kun få klikk:

  • Velg materiale, format og størrelse: Velg et alternativ du liker og riktig størrelse for bildet ditt.

  • Last opp bildet ditt: Du bestemmer selv om du vil ha et enkelt bilde ellerveggdekor med flere bilder på.

  • Det lille ekstra: Dersom du velger lerret kan du legge til ramme i sort eller hvit.

Er du fornøyd med valget? Da er det bare å bestille.

Les mer Lukk

Veggdekor til din stue

Frisk opp med bilder i det nydelige hjemmet ditt. La besøkende bli invitert inn i ditt eget univers, allerede ved inngangspartiet. Fullfør stilen med å lage veggdekor til stue slik at det blir en flott bildeserien. Det blir mer og mer populært å ta i bruk interiør bilder stue. Her kan du pynte opp med dine favoritt øyeblikk med veggdekor av førsteklasses kvalitet. Enten du velger å gå for en collage eller et enkel bilde er opp til deg. Plexiglass gir bilder rommets blikkfang og er et godt valg hvor naturlig lys vil gi bildet mer dybde.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev