Stående veggdekor

Uansett om du vil ha et lite eller stort eksemplar av stående veggdekor, gjør at det store utvalget av størrelser og overflatemuligheter at du alltid får det du er ute etter. De er perfekte som gaver til venner og familie eller rett og slett til ditt eget hjem. Les mer for å se hvordan du lager stående veggdekor med fotoknudsen.

  • Lag stilfull stående veggdekor
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din stående veggdekor

Stående veggdekor

Din stående veggdekor er ikke bare for bilder av mennesker. Det er et uttrykk for et bilde som er høyere enn det er bredere. Hos fotoknudsen har vi er stort utvalg av premium overflater i høy kvalitet og formater for alle dine behov for veggdekor. Uansett om du ser etter en personlig tilpasset kunstverk med et fotolerret, som plexiglass, aluminium eller skumplate, kan vi tilby størrelser fra 20x30cm hele veien opp til 80x120cm.

Slik lager du stående veggdekor

For å velge hvilken type veggdekor du vil ha med ditt stående foto, trenger du å vurdere hva og hvor du kommer til å bruke ditt stående lerretsbilde eller plakat. Er dette en gave, eller er det for ditt eget hjem og hva er det bilde av? Hvis det er bilde av en travel scene, kan det være at du skal lage et større bilde slik at du kan se alt som er i bildet. Selvfølgelig er også typen vegg du skal henge den opp på viktig, bare for å være sikkert på at den passer på en god måte. Lerretsbilder er perfekte for morsomme bilder av familie og venner og plexiglass og aluminium-bilder er perfekt hvis du vil ha et stilig og moderne uttrykk. Kikk gjennom de mulighetene som finnes for veggdekor for fotoknudsen-hjemmesiden for å se hva som virker best for prosjektet ditt.

Slik bestiller du den stående veggdekoren din

Nå er du klar til å bestille din veggdekor på nettet. Velg din størrelse og åpne fotoknudsens designprogram. Hvis du tar en titt på mulighetene på den venstre side av editoren, ser du at du kan legge til tekst, bakgrunner og til og med sideoppsett til hvert element av landskaps-veggdekoren for å skape en kollasjeeffekt. Du kan skape en fullstendig personlig tilpasset stående veggdekor! All vår veggdekor blir levert med et gratis opphengssystem. Dette gjør det enkelt å henge opp veggdekoren din.