Veggdekor med sitater eller tekst

Hvis du lager et fantastisk lerretsbilde, aluminiumsplate eller et trykk på plexiglass, trenger ikke alltid å være bare et bilde. Med fotoknudsens designprogram kan du lage inspirerende og stilige veggdekor ved bruk av vårt utvalg av tekst og sitater.

  • Lag veggdekor i høy kvalitet med sitater eller tekst
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din veggdekor

Veggdekor med sitater eller tekst

Online editor for fotoknudsen har en hel avdeling for veggdekor-sitater for å velge mellom når du personlig tilpasser dine kunsttrykk. Hvis du vil si tusen takk, å si velkommen til en nyfødt, gratulere venner og familie med bursdagen, si noe inspirerende eller rett og slett legge til en stilig tittel til din veggdekor, finnes det et stort utvalg du kan velge mellom. Du kan til og med lage veggdekor med bare sitater uten et bilde hvis du vil!

Slik lager du tekst og sitater for din veggdekor

For å komme i gang med sitater for veggdekor, gå til fotoknudsens online editor og last opp bildene dine. Så snart du har lagt bildene til i din valgte sideoppsett, velg ClipArt-knappen fra menyen til venstre og velg “Ord” fra nedtrekksmenyen. Her finner du et fantastisk utvalg av sitater og ord i et utvalg av håndskrevne skrifttyper. Velg sitatene du vil ha på lerretsbildet ditt og trekk det inn i hovedvinduet ditt.

Slik bestiller du din veggdekor med tekst og sitater

Så snart du har lagt sitatene til din foto på lerret eller veggdekor, er du klar for å kjøpe den online. Ikke glem at du alltid kan klikke på knappen for forhåndsvising slik at du kan se hvordan veggdekoren din faktisk kommer til å se ut på en vegg. Når du er fornøyd med din personlig tilpassede veggdekor, gå til checkout og så kommer du til din handlevogn og betalingsseksjonen. Hvis du bestiller lerretsbilde er dette stedet der du også kan bestille en ramme til det.