Layout-muligheter for veggdekor

Du trenger ikke å nøye deg med et bilde på lerretet, skumplaten, aluminiumsplaten eller plexiglasset. Med designprogrammet fra fotoknudsen kan du lage fantastiske layout med mange bilder. Uansett om du vil ha to bilder sammen eller en hel rekke med bilder, har vi mange layouts der du helt sikkert kan finne den helt riktige.

  • Lag stilige layout med de fremkalte bildene dine
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din veggdekor

Fotomontasjer er en god måte å få mer ut av øyeblikkene dine. Met et enormt utvalg av forskjellige sideoppsett og layout for bilder, kan vi hjelpe deg med å finne ut av hvordan du kan arrangere fra 2 til 35 bilder på lerret, plexiglass, aluminium eller skumplate. fotoknudsens designprogram viser deg hvordan du på enklest mulige måte kan designe din layout slik at den blir personlig og elegant. Det er nesten uendelige muligheter hvis du velger å bruke en kollasje-layout.

Lag et sideoppsett for veggdekor

Så snart du har lastet opp bildene til fotoknudsens designprogram, klikker du på Layout-knappen i menyen til venstre på siden. Her kan du bruke nedtrekksmenyen for å velge mellom de 74 forskjellige mulighetene som kommer opp. Så kan du klikke tilbake på fotoknappen og trekke bildene inn i boksene på hovedskjermen. Enklere blir det ikke!

Slik bestiller du ditt layout design

Så snart du har trukket bildene inn i layout design og er fornøyd med hvordan bildene ser ut, skal du bare klikke på “legg til i handlevogn”. Gi prosjektet ditt et navn når du blir spurt om det og fortsett til betalingen- Hvis du har valgt en layout for lerret, er det her du kan velge om du vil ha mesterverket ditt innrammet eller ikke. Å lage en layout for veggdekor med mange bilder er en perfekt måte å lage et unikt, stilig og morsomt lerret eller fotoplakat.