1. Home
 2. Veggdekor
 3. Bilde på aluminium
40% rabatt på ordrer over kr 350,-
Rabattkode: GJENOPPLEV20 | Tilbudet avsluttes 01.10 kl 10:00

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

- 40%

Bilde på aluminium

FRA

kr 519,-

(eks. frakt)
arrow_right
arrow_right

andre personer lager interiørproduktene akkurat nå


8.6 basert på 140 vurderinger les mer

Velg aluminiumsplater for moderne interiørprodukter i en industriell stil. Produsert i vår høykvalitets Dibond-aluminium er de laget for å vare.

 • Skarpe detaljer, semi-matt overflate
 • Oppheng inkludert i prisen
 • Kundene våre elsker oss på Trustpilot

Lag din egen aluminium

 • brush

  Skarpe detaljer, semi-matt overflate

  Trykket med klare farger på en semi-matt overflate som sikrer bedre holdbarhet og motstandsdyktighet mot riper.

 • image_placeholder

  Produsert med omhu

  Hver aluminiumsplate er produsert i våre egne produksjonslokaler og har høy kvalitet.

 • paper

  Klare til å henges opp

  Alle interiørproduktene våre blir levert med et gratis opphengssystem.

Velg aluminiumsplater for en industriell still

Bildene dine blir produsert med skarpe detaljer på en semi-matt overflate som forhindrer riper, og blir montert på en solid, 3 mm tykk Dibond-ramme. Dibond-aluminium har et hvitt underlag som får de hvite områdene i bildet ditt til å lyse opp, og er derfor perfekt for svart-hvitt-bilder.

Gjør at din veggdekor skiller seg ut

Finn det perfekte stedet på veggen og gi aluminiumsplaten din det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike sideoppsett for å sette sammen flere bilder på skumplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Klare til å henges opp

Opphengssystemet vårt gjør at du kan henge opp produktet i ett suspensjonspunkt, mens plastputene sørger for at bildet henger parallelt med veggen. Med de største størrelsene (fra 70 x 70 cm) legges det til en rektangulær ramme (veil. pris 169 kr).

Frakt og levering

Bilde på aluminium

60 x 40 cm

Fraktkostnad

kr 149,-

Produksjonstid

4 dager

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8.6 basert på 140 vurderinger

slim_arrow_left

Meget tilfreds med kvaliteten på platen og selve bildets farger. Anerkjenner at jeg kunne hatt høyere oppløsning på bildet som ble tatt, så ville det ha blitt enda flottere også på veldig nært hold. Vi har nå fire 60*40-alu-rammer hengende i leiligheten og de tar seg meget godt ut. Likte godt detaljen med de to gummiknottene på baksiden slik at den henger stødigere mot veggen. Ramme er unødvendig.


Frederik Strindberg

Fine bilder blir som regel aller enda litt bedre i stort format på aluminiumsplate. Har bestilt mange de siste åra, og solgt omtrent alle sammen til begeistrede kunder, som digger alu-mediet.


Jørn

Benyttet meg av rabbatt/kupong. Ellers er prisene dyre utenom det. Superfine bilder!


Saba

Elsker bildene på aluminiumsplate! Så stilig og veldig bra kvalitet.


Sara Ingebrigtsen

God kvalitet


Lisa

Veldig fornøyd


Trine
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

- 40%

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

40%

Lerretsbilder

FRA kr 159,-

- 40%

Foto på skumplate

FRA kr 199,-

- 40%

Bilder på plexiglass

FRA kr 319,-

Lag foto på aluminium

La dine beste bilder få leve videre som bilde på aluminium. Den nye teknologien hos fotoknudsen gir deg mulighet til å skape dine personlige bilder på aluminiumsplate. Finn de beste bildene dine, og lag din eget unike veggdekor. Når du skal overføre ditt bilde på aluminium, har du mange muligheter for å skape det perfekte design. Du kan velge i mellom ulike størrelser på platene, ulike filter, samt at du kan sette sammen flere bilder til en collage, der du kan velge å ha opptil 81 av dine favorittbilder.

Les mer Lukk

Bilde på aluminium

Få ditt beste bilde på aluminium! Det er spennende å få vise fram de fineste bildene på veggen. Det er mange ulike måter å gjøre det på, men den siste teknologien er å trykke foto på aluminium. Bilder på aluminiumsplate får et moderne og spennende uttrykk som fremhever detaljer på en annen måte enn konvensjonelle forstørrelser av bildene dine. Semi-matt overflate med skarpe detaljer. Det gir bildene dine en dybde og uttrykk du kun får ved trykk på aluminium. Bilder trykket på aluminium, kan til og med henge ute, noe som gir det et enda større bruksområde.

Print på aluminium

En vakker måte å fremkalle de beste bildene dine på er å forstørre det opp på en aluminiumsplate. Velg blant hele 15 størrelser i liggende, stående eller kvadratisk format. Aluminiumsplater egner seg spesielt godt til sort hvitt bilder. Printer du ditt bilder på aluminium får du stor valgfrihet da den er både UV- og vannresistent, og kan henges både innendørs og utendørs. Det gjør at den egner seg som veggdekor i rom som normalt ikke har utsmykning slik som baderom og kjøkken, eller på din uteplass.

Egne bilder på dibond-aluminium

Med fotoknudsen får du trykket dine egne bilder på aluminium. For å oppnå den beste kvaliteten, og de fineste bildene bruker vi aluminium dibond printing. Platene er satt sammen av tre lag, aluminium, hardplast og aluminium. Dette gir en stødighet i bildene som gir de lang levetid. Når du velger å trykke foto på metall, gir det hvite sjiktet større kontrast i sort/hvitt bilder, men også fargebilder blir klarere. Våre bilder på metallplater holder en svært høy kvalitet. De er behandlet for å tale både uv-stråling og fuktighet. De vil holde seg vakre og motstandsdyktige både ute og inne i mange år.

Bestill ditt foto på aluminium i nettbutikken

Når du har valgt ut de fineste bildene du vil forstørre, og skal bestille det bildet på aluminium, har du en del valg. Foto på aluminium gir mange muligheter for å skape det unike bildet. Du kan velge imellom ulike filter, som sepia og vanlig, ulike størrelser og format. Med bilder over 50x50 cm, følger det med oppheng. Når du har bestemt deg for det designet og uttrykket dine bilder på aluminiumsplate skal ha, er det enkelt å bestille det hos fotoknudsen. Du vil da få levert bildene hjem til deg. Selvsagt med 100% fornøyd-garanti.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!