1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Bilde på aluminium
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på aluminiumsplate |  

Rabattkode: SOL40

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

-40%

Bilde på aluminium


 • FRA


  (eks. frakt)

  andre personer lager veggdekor akkurat nå


  4.5 basert på 509 vurderinger les mer

  Bilde på aluminiumsplate er vår mest allsidige materiale og kan matche både varmen og skarpheten i hvilket som helst bilde. Den passer kjempefint til fargebilder, men er spesielt stilig for bilder i svart-hvitt. Hver plate er 3 mm tykk og består av tre solide lag – de to ytterste er av aluminium, mens det midtre laget er av hardplast – som sørger for at produktet er sterkt og solid. Alle våre aluminiumsplater leveres med et opphengssystem slik at de kan henges rett opp på veggen.

  Lag din egen aluminium

  • brush

   Passer til enhver interiørstil

   Bilde på aluminium passer til en rekke ulike interiørstiler, inkludert klassisk, moderne og industriell.

  • image_placeholder

   Metallisk overflate

   Ta bildene dine til nye høyder med en metallisk overflate med et snev av glans .

  • paper

   Perfekt for bilder i svart-hvitt

   Print på aluminium er det perfekte materialet for å få frem det beste i svart-hvitt bildene dine.

  Velg aluminiumsplater for en industriell still

  Bildene dine blir produsert med skarpe detaljer på en semi-matt overflate som forhindrer riper, og blir montert på en solid, 3 mm tykk aluminium-ramme. Aluminiumet har et hvitt underlag som får de hvite områdene i bildet ditt til å lyse opp, og er derfor perfekt for svart-hvitt-bilder.

  Gjør at din veggdekor skiller seg ut

  Finn det perfekte stedet på veggen og gi aluminiumsplaten din det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

  Sideoppsett og mosaikk-collager

  Bruk ett av våre 200 unike oppsett for å kombinere flere bilder på aluminumsplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

  Klare til å henges opp

  Våre skumplater, aluminiumsplater og plexiglass leveres med et ferdigmontert opphengssystem. Vi bruker en metallplate for veggdekor på under 70 cm og plastrammer for veggdekor på over 70 cm. Alle nødvendige skruer og veggplugger er inkludert.

  delivery

  Leveringstider bilde på aluminium

  Vi sender din bilde på aluminium senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg

  Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

  Alle fraktkostnader og leveringstider

  Andre elsker våre bilde på aluminium

  4.5 basert på 509 vurderinger

  slim_arrow_left

  Pent og stilig. Håper det holder seg pent gjennom mange år.


  Norunn

  Fornøyd kunde


  Bjørn

  Fornøyd,..fikk gode rabatter


  Kjell Ove Imsland

  Veldig god kvaliti


  Ingrida Skuciene

  Veldig fornøyd med service. Det hender at opphenget er plassert feil, men kundeservice ordner opp.


  Roger Marken

  Meget godt fornøyd med produktutvalg, hjelp til bildefornuelse og levering. Tusen takk!


  Svein
  slim_arrow_right

  Det riktige materialet for all din veggdekor

  -40%

  Lag fotoplakat

  FRA


  -40%

  Lerretsbilder

  FRA


  -40%

  Foto på skumplate

  FRA


  -40%

  Bilder på plexiglass

  FRA


  Lag foto på aluminium

  La dine beste bilder få leve videre som bilde på aluminium. Den nye teknologien hos fotoknudsen gir deg mulighet til å skape dine personlige bilder på aluminiumsplate. Finn de beste bildene dine, og lag din eget unike veggdekor. Når du skal overføre ditt bilde på aluminium, har du mange muligheter for å skape det perfekte design. Du kan velge i mellom ulike størrelser på platene, ulike filter, samt at du kan sette sammen flere bilder til en collage, der du kan velge å ha opptil 81 av dine favorittbilder.

  Les mer Lukk

  Bilde på aluminium

  Få ditt beste bilde på aluminium! Det er spennende å få vise fram de fineste bildene på veggen. Det er mange ulike måter å gjøre det på, men den siste teknologien er å trykke foto på aluminium. Bilder på aluminiumsplate får et moderne og spennende uttrykk som fremhever detaljer på en annen måte enn konvensjonelle forstørrelser av bildene dine. Semi-matt overflate med skarpe detaljer. Det gir bildene dine en dybde og uttrykk du kun får ved trykk på aluminium. Bilder trykket på aluminium, kan til og med henge ute, noe som gir det et enda større bruksområde.

  Print på aluminium

  En vakker måte å fremkalle de beste bildene dine på er å forstørre det opp på en aluminiumsplate. Velg blant hele 15 størrelser i liggende, stående eller kvadratisk format. Aluminiumsplater egner seg spesielt godt til sort hvitt bilder. Printer du ditt bilder på aluminium får du stor valgfrihet da den er både UV- og vannresistent, og kan henges både innendørs og utendørs. Det gjør at den egner seg som veggdekor i rom som normalt ikke har utsmykning slik som baderom og kjøkken, eller på din uteplass.

  Egne bilder på dibond-aluminium

  Med fotoknudsen får du trykket dine egne bilder på aluminium. For å oppnå den beste kvaliteten, og de fineste bildene bruker vi aluminium dibond printing. Platene er satt sammen av tre lag, aluminium, hardplast og aluminium. Dette gir en stødighet i bildene som gir de lang levetid. Når du velger å trykke foto på metall, gir det hvite sjiktet større kontrast i sort/hvitt bilder, men også fargebilder blir klarere. Våre bilder på metallplater holder en svært høy kvalitet. De er behandlet for å tale både uv-stråling og fuktighet. De vil holde seg vakre og motstandsdyktige både ute og inne i mange år.

  Bestill ditt foto på aluminium i nettbutikken

  Når du har valgt ut de fineste bildene du vil forstørre, og skal bestille det bildet på aluminium, har du en del valg. Foto på aluminium gir mange muligheter for å skape det unike bildet. Du kan velge imellom ulike filter, som sepia og vanlig, ulike størrelser og format. Med bilder over 50x50 cm, følger det med oppheng. Når du har bestemt deg for det designet og uttrykket dine bilder på aluminiumsplate skal ha, er det enkelt å bestille det hos fotoknudsen. Du vil da få levert bildene hjem til deg. Selvsagt med 100% fornøyd-garanti.

  Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

  Laster
  newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev