1. Hjem
 2. Veggdekor
 3. Bilde på aluminium
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

25% rabatt på ordrer over kr 350,- |  

Rabattkode: 25JUL21

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

− 25%

Bilde på aluminium

FRA

kr 209,-

(eks. frakt)

andre personer lager veggdekor akkurat nå


4.4 basert på 294 vurderinger les mer

Bilde på aluminiumsplate er vår mest allsidige materiale og kan matche både varmen og skarpheten i hvilket som helst bilde. Den passer kjempefint til fargebilder, men er spesielt stilig for bilder i svart-hvitt. Hver plate er 3 mm tykk og består av tre solide lag – de to ytterste er av aluminium, mens det midtre laget er av hardplast – som sørger for at produktet er sterkt og solid. Alle våre aluminiumsplater leveres med et opphengssystem slik at de kan henges rett opp på veggen.

Lag din egen aluminium

 • brush

  Passer til enhver interiørstil

  Bilde på aluminium passer til en rekke ulike interiørstiler, inkludert klassisk, moderne og industriell.

 • image_placeholder

  Metallisk overflate

  Ta bildene dine til nye høyder med en metallisk overflate med et snev av glans .

 • paper

  Perfekt for bilder i svart-hvitt

  Print på aluminium er det perfekte materialet for å få frem det beste i svart-hvitt bildene dine.

Velg aluminiumsplater for en industriell still

Bildene dine blir produsert med skarpe detaljer på en semi-matt overflate som forhindrer riper, og blir montert på en solid, 3 mm tykk Dibond-ramme. Dibond-aluminium har et hvitt underlag som får de hvite områdene i bildet ditt til å lyse opp, og er derfor perfekt for svart-hvitt-bilder.

Gjør at din veggdekor skiller seg ut

Finn det perfekte stedet på veggen og gi aluminiumsplaten din det lille ekstra ved å bruke sideoppsett.

Sideoppsett og mosaikk-collager

Bruk ett av våre 200 unike oppsett for å kombinere flere bilder på aluminumsplaten din. Du kan tilpasse den ytterligere ved å justere farger og bakgrunner – perfekt for favorittbildene dine fra Instagram!

Klare til å henges opp

Våre skumplater, aluminiumsplater og plexiglass leveres med et ferdigmontert opphengssystem. Vi bruker en metallplate for veggdekor på under 70 cm og plastrammer for veggdekor på over 70 cm. Alle nødvendige skruer og veggplugger er inkludert.

delivery

Leveringstider bilde på aluminium

Vi sender din bilde på aluminium senest 4 produksjonsdager etter bestilling. Postgang kommer i tillegg

Beregnet leveringstid inkluderer den tiden vi bruker til å trykke, produsere og levere fotoproduktene dine.

Alle fraktkostnader og leveringstider

Andre elsker våre bilde på aluminium

4.4 basert på 294 vurderinger

slim_arrow_left

Meget fornøyd. Både med hvor effektivt varene ble lever, samt kvalitet og pris!


Charlotte Markham

Veldig fornøyd med helheten og den totale kvaliteten. Og ingen skader på forsendelse denne gang heller.


Jørgen

Stor forstørrelse - fint arbeid


Lofotkort Per H Kirkesæther

Tøft uttrykk, stilig på veggen.


Reidun

Flott og god kvalitet.


Marianne

Nydelig kvalitet og kjapp levering nåkka eg sett pris på


LINE
slim_arrow_right

Det riktige materialet for all din veggdekor

Nyhet

Lag fotoplakat

FRA kr 39,-

− 25%

Lerretsbilder

FRA kr 159,-

− 25%

Foto på skumplate

FRA kr 189,-

− 25%

Bilder på plexiglass

FRA kr 269,-

Lag foto på aluminium

La dine beste bilder få leve videre som bilde på aluminium. Den nye teknologien hos fotoknudsen gir deg mulighet til å skape dine personlige bilder på aluminiumsplate. Finn de beste bildene dine, og lag din eget unike veggdekor. Når du skal overføre ditt bilde på aluminium, har du mange muligheter for å skape det perfekte design. Du kan velge i mellom ulike størrelser på platene, ulike filter, samt at du kan sette sammen flere bilder til en collage, der du kan velge å ha opptil 81 av dine favorittbilder.

Les mer Lukk

Bilde på aluminium

Få ditt beste bilde på aluminium! Det er spennende å få vise fram de fineste bildene på veggen. Det er mange ulike måter å gjøre det på, men den siste teknologien er å trykke foto på aluminium. Bilder på aluminiumsplate får et moderne og spennende uttrykk som fremhever detaljer på en annen måte enn konvensjonelle forstørrelser av bildene dine. Semi-matt overflate med skarpe detaljer. Det gir bildene dine en dybde og uttrykk du kun får ved trykk på aluminium. Bilder trykket på aluminium, kan til og med henge ute, noe som gir det et enda større bruksområde.

Print på aluminium

En vakker måte å fremkalle de beste bildene dine på er å forstørre det opp på en aluminiumsplate. Velg blant hele 15 størrelser i liggende, stående eller kvadratisk format. Aluminiumsplater egner seg spesielt godt til sort hvitt bilder. Printer du ditt bilder på aluminium får du stor valgfrihet da den er både UV- og vannresistent, og kan henges både innendørs og utendørs. Det gjør at den egner seg som veggdekor i rom som normalt ikke har utsmykning slik som baderom og kjøkken, eller på din uteplass.

Egne bilder på dibond-aluminium

Med fotoknudsen får du trykket dine egne bilder på aluminium. For å oppnå den beste kvaliteten, og de fineste bildene bruker vi aluminium dibond printing. Platene er satt sammen av tre lag, aluminium, hardplast og aluminium. Dette gir en stødighet i bildene som gir de lang levetid. Når du velger å trykke foto på metall, gir det hvite sjiktet større kontrast i sort/hvitt bilder, men også fargebilder blir klarere. Våre bilder på metallplater holder en svært høy kvalitet. De er behandlet for å tale både uv-stråling og fuktighet. De vil holde seg vakre og motstandsdyktige både ute og inne i mange år.

Bestill ditt foto på aluminium i nettbutikken

Når du har valgt ut de fineste bildene du vil forstørre, og skal bestille det bildet på aluminium, har du en del valg. Foto på aluminium gir mange muligheter for å skape det unike bildet. Du kan velge imellom ulike filter, som sepia og vanlig, ulike størrelser og format. Med bilder over 50x50 cm, følger det med oppheng. Når du har bestemt deg for det designet og uttrykket dine bilder på aluminiumsplate skal ha, er det enkelt å bestille det hos fotoknudsen. Du vil da få levert bildene hjem til deg. Selvsagt med 100% fornøyd-garanti.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!