Forskjellige rammer for veggdekor

Gjør ditt personlige lerret enda stiligere ved å legge til en flytende ramme i høy kvalitet. Velg en farge og se de forskjellige muligheter vi kan tilby for rammer som kan gjøre at din veggdekor virkelig skiller seg ut.

  • Lag innrammet lerret i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din veggdekor

Forskjellige rammer for veggdekor

Når det gjelder å lage veggdekor på lerret, betyr den gode kvaliteten du får gjennom fotoknudsen at du får en elegant og varm overflate, uansett hvilken størrelse du velger. Hvordan kan du gjøre veggdekoren din mer synlig? Vær kreativ og legg til en av våre stilige flytende rammer. Innrammet veggdekor ser sofistikert og moderne ut. Det å ha et innrammet lerret gjør noe helt ekstra for bildet ditt. Våre rammer i tre kan fås i alle lerrets-størrelser. Fra de helt minste til de største.

Hvordan du lager din egen veggdekor med rammer

Det er veldig enkelt å lage lerret i rammer. Gå videre til fotoknudsens designprogram for å laste opp bildet eller bildene dine. Klikk på menyen på venstre side der du kan velge sideoppsett og hvor mye plass det skal være mellom bildene dine hvis du bruker mer enn et. Du kan også velge å legge til et bilde fra vårt store utvalg av ClipArt og temaer eller endre bakgrunnen til en farge du vil ha. Klikk ‘legg til handlekurven’.

Er du klar til å bestille dine innrammede bilder på lerret?

Så snart du har kommet til handlevognen, kan du se bildet ditt og under finnes et utvalg av rammer for lerret som du kan velge mellom. Klikk på “Ja, legg til en ramme til lerretet mitt” og så kan du velge mellom å legge til enten en svart eller hvit ramme. En ramme i tre gir virkelig en luksusfølelse til veggdekoren din. Så snart du har valgt farge, blir du tatt over til betalingen og så er du klar!