Overflatevalg for veggdekor

Forskjellige overflater passer til forskjellige bilder, og derfor har fotoknudsen noe for alle. Uansett om du vil ha et lerretsbilde, plexiglass, aluminium eller et bilde montert på en skumplate, kommer guiden under til å hjelpe deg å bestemme hvilken overflate som er best for deg.

  • Velg en stilig overflate for veggdekoren din
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din veggdekor

Veggdekor – Hva er dine muligheter?

Når du lager din veggdekor fra fotoknudsen uansett hva du fremkaller på, er det forskjellige stilige muligheter uansett valg av overflate. Uansett om du ser etter noe morsomt eller luksus, er alle veggdekor-overflater fra fotoknudsen i overlegen kvalitet. Hvert materiale for veggdekoren gir et forskjellig uttrykk. Våre bilder på plexiglass er en favoritt blant fotograder og har klare farger og med en glanset overflate, mens aluminium som er perfekt for svart/hvitt-bilder og bilder på skumplate som er perfekt for klare, intense farger med en matt overflate. Lerretsbilder har knivskarpe detaljer.

Overflate ved starten

For å hjelpe deg med å velge hvilken overflate du skal velge for din fotoknudsen veggdekor, har vi laget en hurtigliste for å se hvordan bildene dine kommer til å se ut ved hver mulighet.

  • Bilder på plexiglass – sofistikert, premium og moderne. Bilder får en vakker glans (fotografers favoritter).
  • Bilde på aluminium – elegant, stilig og samtidig (perfekt for svart/hvitt-bilder).
  • Montert på skumplate – et kult og trendy uttrykk med en luksusfølelse.
  • Bilder på lerret gir bildene dine et elegant og varmt uttrykk.

Dette kan hjelpe deg med å velge hviken overflate som passer best til prosjektet ditt på fotoknudsen.

Få veggdekoren på veggen din

Nå som du har lest fordelene hver hvert enkel overflate, skal du velge hvilken som passer dine bildene best, og kom i gang. Det kunne ikke være lettere å bestille veggdekor fra fotoknudsen – bare velg overflaten du vil, så kan du velge din størrelse og format og så blir tatt rett til fotoknudsen online editor der du kan laste opp bildene og komme i gang. Enklere blir det ikke! Vakker, unik og personlig veggdekor på et øyeblikk.