Store veggbilder

Store øyeblikk fortjener en plass på veggen! Hos fotoknudsen kan du raskt og enkelt gjøre favorittbildene dine om til veggdekor for flotte blikkfang i hjemmet ditt. Gjør favorittbildene dine om til store lerretsbilder eller lag personlige gaver til familie og venner. Ønsker du en litt mer gallerifølelse hjemme hos deg, lag store veggbilder med ramme. Hos fotoknudsen kan du være så kreativ du vil og skape stor veggdekor fra din egen mobil eller PC-en.

  • Lag store veggbilder
  • 100% fornøyd-garanti
  • Bestill enkelt på nett
Lag din stor veggdekor

Stort veggbilde

Noen øyeblikk fortjener mer oppmerksonhet enn andre, enten det er et vakkert bryllupsbilde eller et fantastisk minne fra ferien. Om det skal være et stort veggbilde på plexiglass til stuen din, en diger fotoplakat til barnerommet eller ekstra store bilder på lerret – hos fotoknudsen kan du gjøre favorittbildene dine om til store veggbilder. Velg mellom ulike materialer, oppsett og størrelser og forevige familiebildet, minner fra den siste turen, et sitat eller ditt eget kunstverk.

Vårt brukervennlige designprogram gjør det enkelt for deg å lage et stort veggbilde til soverommet eller trappeoppgangen. Lag et ekstra stort veggbilde på plexiglass eller aluminiumsplate til stuen. Alle våre materialer passer perfekt for store formater. Og du kan også legge til en ramme på kunstverket ditt med bare ett klikk for de store veggbildene til stuen.

Veggbilder i ekstra store format

Ønsker du å lage ekstra store veggbilder på lerret, da er fotoknudsen rette sted for deg. Nå kan du bestille veggbilder til stuen din i ekstra store format, flotte blikkfang som garantert vil gjøre inntrykk. Velg mellom forskjellige størrelser og lag veggdekor med wow-effekt.

Med sin strukturerte overflate er store lerretsbilder et godt valg til stuen for en koselig atmosfære. Velg vår største størrelse på veggbilder som måler 120 x 80 cm. De andre materialene våre vil også se fantastiske ut i stort format, for å vise frem favorittøyeblikkene dine på sitt aller beste.

Slik lager du store lerretsbilder

Det å lage din egen personlig tilpassede veggdekor er virkelig enkelt med fotoknudsen. Alt du skal gjøre er å velg bildets overflate – om det skal være lærret, skumplate, aluminiumsplate eller pleksiglass og så hvor stort det skal være. Hvis du vil at det skal være veldig stort er det intet problem. Et lerret på 80 x 60 cm er en av de mest populære valgene, men du kan velge helt opp til 120 x 80 cm med fotoknudsen. Så skal du bare klikke på “Lag nå”, last opp bildet ditt og så er du klar.

Bestill store veggbilder hos fotoknudsen

Stor veggdekor gjør seg flott hjemme. De er unike blikkfang og nydelige minner om dine beste øyeblikk. Du lager dem enkelt med vårt designprogram og alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt, sette ditt preg på det og bestille. Og bestiller du lerret kan du legge til en sort eller hvit ramme. Lag store bilder til stuen, soverommet eller gangen, og gi favorittøyeblikkene dine den scenen de fortjener.