allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Stor veggdekor

Stor veggdekor

La oss vise deg de forskjellige mulighetene du kan bruke på fotoknudsen når du skal lage en veggdekor i stort format.

  • Lag stilfull veggdekor i stort format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din stor veggdekor

 

Stor veggdekor

Hvis du vil lage en unik stor veggdekor som besøkende kommer til å snakke om, finner du det beste utvalget hos fotoknudsen. Du kan velge mellom forskjellige store fotooverflater eller til og med velge bilde på lerret, og på denne måte gjøre at veggene ser helt nye med din egen personlige veggdekor. Uansett om det er et bilde av familie og venner, minner fra en ferietur eller kunst du har laget, er fotoknudsen det perfekte stedet å lage stilige, store lerreter og fotoplakater fra digitale bilder.

Slik lager du store lerretsbilder

Det å lage din egen personlig tilpassede veggdekor er virkelig enkelt med fotoknudsen. Alt du skal gjøre er å velg bildets overflate – om det skal være lærret, skumplate, aluminiumsplate eller pleksiglass og så hvor stort det skal være. Hvis du vil at det skal være veldig stort er det intet problem. Et lerret på 80 x 60 cm er en av de mest populære valgene, men du kan velge helt opp til 120 x 80 cm med fotoknudsen. Så skal du bare klikke på “Lag nå”, last opp bildet ditt og så er du klar.

Slik bestiller du din store veggdekor

Stor veggdekor er et fantastisk tillegg til hjemmet ditt – hva kan være bedre enn å ha din egen, unike og personlige fotoplakat eller kunsttrykk som gir liv til rommet? Dette er enkelt å lage i fotoknudsens online editor – du skal bare laste opp bildet ditt, velge sideoppsett fra menyen på venstre side, legge til elementer eller tekst eller bare la det være som det er. Uansett hva du vil lage, kan det lages på et kort øyeblikk. Hvorfor ikke lage en hel serie – en for hvert rom i huset?

Vær kreativ

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.