Hvordan fornye hjemmet ditt med egne bilder

Av Fotoknudsen 19. september 2017

Ta en titt på tipsene våre til hvordan du kan lage en fotovegg med interiørprodukter og bilder som fornyer hjemmet ditt.

Low light photo lamps

En fotovegg er en enkel, men effektiv måte å gi hjemmet et personlig uttrykk ved hjelp av interiørprodukter og bildefremkallinger som du presenterer på en spennende måte. fotoknudsen har fem ulike interiørprodukter – lerret, skumplate, plexiglass, aluminiumsplate og bilde på tre – så dersom du ikke er helt sikkert på hva slags interiørprodukt du ønsker, kan du svare på quizen vår for å få hjelp til å lage din egen. Nå kan du også lage interiørprodukter i mobilappen vår. Det har aldri vært så enkelt å være kreativ. Det finnes mange forskjellige løsninger når man vil lage en fotovegg, alt fra collager som forteller en historie, eller å henge opp bilder på en kreativ måte – det endelig resultatet blir unikt for deg.

Vi har valgt ut noen enkle tips og ideer som kan hjelpe deg med å komme i gang med å lage en spennende fotovegg.

Tenk på hvert enkelt hjørne

Fotocollage

Gjør mest mulig ut av de små områdene i rommet. Et bortgjemt hjørne kan enkelt forvandles til et blikkfang med et gjennomtenkt interiørprodukt eller vakre bilder.

Ved å velge små bilder og interiørprodukter kan du skape en fotovegg i så og si alle rom, uansett størrelse på veggen.

Lag en bildeserie

Den enkleste måten å lage en fotovegg på er kanskje å velge bilder fra en spesiell hendelse. I et bryllup eller i en bursdag tas det ofte så mange bilder, at det kan være vanskelig å velge ut hvilke man skal henge opp. Hvorfor velge? Vis hele bildeserien på fotoveggen din.

Bruk bilder i samme fargenyanser når du setter dem sammen i grupper.

Sorter etter farge

Fotocollage

Vi synes ofte det er finest når fargen på veggen går igjen i bildene for å skape et mer harmonisk uttrykk. Dette fungerer spesielt godt dersom du sprer fotocollagen mellom to vegger i et hjørne av rommet. Husk at du også kan bruke rammer til et lerret for å fremheve bildet ytterligere.

Lek med størrelser og stiler for å gjøre veggen spesiell.

Søte drømmer

Soverommet er kanskje ikke det første rommet du forbinder med bilder, men redusert lys og avslappet stemning gir en flott atmosfære for å vise frem de beste bildene dine.

Bilder av naturen er perfekt på soverommet.

Vis spennende forskjeller

I et felles soverom kan en bildevegg gi et personlig uttrykk og ulik identitet til de ulike delene av rommet. To ulike farger eller ett bilde av en skyskraper og et landskapsbilde deler rommet uten å ta opp gulvplass!

Perfekt på barnerom hvor du kan bruke bilder av barna for å vise hvilken del av rommet som tilhører hvilket barn.

Ikke behov for vegg

Du trenger ikke en ekte vegg for å lage en fotovegg (selv om dette kanskje høres veldig rart ut). Det ser like stilig ut dersom du velger å plassere bildene på peisen eller en hylle. Vi synes i tillegg at det er utrolig stilig når ulike design møtes.

Bilder på peisen ser flott ut, og du kan velge bilder med farger som passer til resten av stuen.

Henge opp bilder

Ved hjelp av en snor kan du enkelt henge opp flere bilder. Bruk små klyper og heng dem fra den ene siden av rommet til den andre. Les våre tips til hvordan du henger opp bilder for å få flere ideer.

Bilder som henger på en snor på arbeidsrommet gir ekstra inspirasjon i hverdagen.

Lag en fotocollage

Lag en morsom fotocollage til å henge på veggen. Du finner flere tips og ideer til hvordan du kan lage en perfekt collage her.

Heng fotocollagen din på en hvit vegg for å sikre at fargene virkelig kommer til sin rett.

Se videoen vår for å få inspirasjon til hvordan du kan få mest mulig ut av interiørproduktene og bildene dine. Velg bilder av de beste øyeblikkene og fremkall bilder og interiørprodukter ved hjelp av vårt kreative designprogram. Når fotoveggen din er ferdig, vil vi gjerne se den, så del gjerne et bilde på Instagram med taggen #minfotoknudsen eller last bildet opp i vårt fotogalleri. Der vises bildet i galleriet vårt, samtidig som du deltar i konkurransen og kan vinne et gavekort fra fotoknudsen!