Liten veggdekor

En liten veggdekor uansett om det er lerret eller på en skumplate kan ha en like så stor effekt som en stor en. Så vår guide til hvordan du får det meste ut av din veggdekor med fotoknudsen, i tillegg til å se hvilke overflater og formater vi kan tilby.

  • Lag stilfull veggdekor i små formater
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din liten veggdekor

Liten veggdekor

Kompakt veggdekor kan sette prikken over i’en i et rom. De passer på små steder eller på tynne vegger, og en serie med små fremkalte bilder kan forvandle et kjedelig område om til en stilig og moderne utstillingsvegg. Uansett om du vil ha en lite lerret, små skumplater, små aluminumsplater eller små trykk på plexiglass, kommer alle disse overflatene til å være i høy kvalitet. De er perfekte for å huske gode minner fra spesielle hendelser, ferier eller prosjekter og kan være en fin personlig gave.

Slik lager du din egen personlige veggdekor i kompakt format

Her på fotoknudsen regner vi kompakt veggdekor som 20×30 cm eller 30×40 cm. Så snart du har laget en av disse, kan du kikke rundt i hjemmet og se om det er andre steder i huset som også trenger litt liv. Å lage en serie med tre eller mer små bilder er en god måte å fortelle en historie om en hendelse som et bryllup, jubileum eller bursdag, og det er en god måte å fylle ut et stort område på veggen din også.

Slik bestiller du din lille veggdekor

Det er virkelig helt enkelt å bestille liten veggdekor på nettet. Alt du skal gjøre er å lage din veggdekor, velge overflate, format og størrelse. Etterpå kommer du til fotoknudsens designprogram som er virkelig enkel å bruke. Du kan velge å legge til tekst, bakgrunner, eller ClipArt og rammer til mini-veggdekoren din, eller du kan bare velge å ha den på samme måte som det digitale bildet ditt. Det er fullstendig opp til deg!