Lag en bildecollage

Lag en bildecollage

Vil du vise frem flere av høydepunktene dine på en gang? Hos fotoknudsen kan du samle alle de beste øyeblikkene dine på en bildecollage og vise dem frem på veggen i stort format. Velg mellom lerret, fotoplakat, aluminiumsplate, skumplate eller plexiglass og mellom ulike størrelser og formater som gjør favorittbildene dine til et flott blikkfang i rommet. En bildecollage til veggen er også et fantastisk gavetips for familie, venner og andre bekjente.

  • Lag bildecollage av høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Bestill enkelt på nett
Lag stilfull bildecollage

Lag en bildecollage på nett

Du kan lage den på din bærbare datamaskin eller på mobilen. Det er enkelt å lage i vårt designprogram. Velg materiale, størrelse og format og la kreativiteten blomstre. Du velger selv om du vil lage en collage med flere bilder eller en fotoplakat som viser individuelle høydepunkter med et spesielt tema. Som det lille ekstra kan du legge til en ramme på din bildecollage for å gjøre mesterverket ditt til et flott blikkfang.

Kreative tips til fotocollage

Lag en nydelig veggdekor hos fotoknudsen og samle flere høydepunkter til en bildecollage. Hvorfor ikke lage en fotocollage med feriens høydepunkter på lerret for å beholde den gode feriefølelsen også når du er hjemme? En bildecollage er også perfekt som personlig gave til venner, foreldre eller besteforeldre. Og hvorfor ikke en fotocollage som gave til valentinsdagen, med personlige favorittbilder av dere sammen? Eller lag en bildecollage med de beste barnebildene opp gjennom årene. Her er det ingen grenser for kreativiteten.

Vårt tips: collage på lerret

Bilde på lerret er vår bestselger, takket være teksturen og sitt varme, klassiske uttrykk. Selv om du ønsker å vise flere bilder og lage en bildecollage, er dette materialet er et godt valg. Collage på fotolerret passer ekstra godt for ferie- og familiebilder. Men som gave anbefaler vi gjerne fotolerret med ramme. Hos fotoknudsen lager du en fotocollage til veggen både raskt og rimelig. Lag en overraskelse til familie og venner eller gi rommet ditt et ekstra koselig preg.

Topptips: Oppdag alle våre materialer i vår store veggdekorguide.

Lag en bildecollage hos fotoknudsen

Lag en bildecollage enten på lerret eller på en fotoplakat, så kan du forevige flere høydepunkter på en personlig veggdekor. Dekorer veggene dine eller lag unike gaver med bare noen få klikk. Du trenger bare å velge dine favorittbilder, materiale og ramme, så kan du lage din egen bildecollage. Samle flere av favorittøyeblikkene dine på veggdekor og gled deg over dem, igjen og igjen.