Liggende fotoplakat

Uansett om du vil lage en stort liggende fotoplakat eller en som passer til et mindre rom, gjør vårt store utvalg av størrelser og overflater det lett for deg å finne akkurat det du leter etter.

  • Lag moderne, liggende fotoplakater
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Liggende fotoplakat

At fotoplakaten er liggende betyr at den er lengre enn den er høy. Og hvis du tenker litt etter, så tar vi egentlig veldig mange bilder i dette formatet, særlig når det gjelder gruppebilder og landskapsfotografier. Så derfor syns vi det er naturlig å tilby dette alternativet for vårt helt nye fotoprodukt. Uansett hvor stor veggen din er, så har vi et alternativ som passer. Våre liggende fotoplakater kommer i tre ulike størrelser: 60cm x 40cm, 100cm x 70cm og 40cm x 30cm.

Lag din egen liggende fotoplakat

Det kunne ikke vært enklere å lage en liggende fotoplakat med fotoknudsens designprogram på nett. Når du har logget inn trenger du bare å laste opp bildene du vil bruke for å lage fotoplakaten din. Du kan bruke ett stort bilde eller velge et av fotoknudsens oppsett hvis du vil lage en fotoplakat med flere bilder. Det er helt opp til deg. Når du har lastet opp bildene dine kan du tilpasse den liggende fotoplakaten din med rammer, masker, bakgrunnsfarger og temaer, cliparts og til og med egen tekst.

Slik bestiller du din liggende fotoplakat

Når du er fornøyd med din personlige liggende fotoplakat og har valgt størrelsen du vil ha, trenger du bare å se i gjennom og bestille. Bare klikk på “Forhåndsvisning” i designprogrammet, og hvis du er fornøyd trykker du på “Legg i handlekurv”. Det neste steget er å velge papirtype, og når du har gjort det går du til betaling for å bestille den liggende fotoplakaten din. Også er det bare å slappe av og vente på at den kommer.