Kvadratisk veggdekor

Kvadratisk veggdekor er en fantastisk måte å få de digitale bildene fra smarttelefonen eller kameraet ditt opp på veggen. Dette er en perfekt gave for venner og familie eller noe du kan ha i ditt eget hjem. Kvadratisk veggdekor er alsidig og stilig.

  • Lag stilfull kvadratisk veggdekor
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din kvadratisk veggdekor

Kvadratisk lerret og mere

Når du har for mange bilder på telefonen eller instgram-strømmen er full med fantastiske bilder, er det et godt tidspunkt å få de digitale bildene fremkalt og opp på veggen din. Vårt utvalg av stor og liten kvadratisk veggdekor er den perfekte måten å få bildene ut av telefonen og inn i huset ditt. Perfekt som en stilig gave eller en morsom ting i hjemmet ditt. Å lage kvadratisk veggdekor er superenkelt med fotoknudsen.

Stor, medium eller liten kvadratisk veggdekor?

Uansett om du vil lage en serie med små veggdekorer, et sett med kvadratiske lerretsbilder i medium størrelser eller skumplater, eller til og med et stort kvadratisk trykk på aluminiumsplate eller pleksiglass, er det også helt enkelt. Med fotoknudsen, får du størrelser som 20 x 20cm, 50 x 50cm og du kan få fotoene i helt opp til 100 x 100cm, slik at du kan fullstendig tilpasse bildene til veggene dine.

Slik lager du kvadratisk veggdekor

Det er enkelt å bestille din kvadratiske veggdekor på nettet. Gå til veggdekor på fotoknudsens hjemmeside og velg den overflaten du gjerne vil ha. Etterpå skal du rett og slett velg “kvadratisk” som det formatet du vil ha og deretter velge størrelsen. Så er alt du trenger å gjøre etter det, å klikke på “lag nå” og så er du klar til å laste opp bildet ditt og komme i gang. Å lage din egen unike, premium kvadratiske veggdekor er så enkelt.