allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Medium veggdekor

Medium veggdekor

Vi har et utrolig stort utvalg av muligheter for å tilpasse din veggdekor i medium størrelse. Se vår guide til hvordan du lager veggdekor i medium format og bestemmer overflater og formater med fotoknudsen.

  • Lag stilfull veggdekor i medium format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din medium veggdekor

 

Medium veggdekor

Veggdekor i medium størrelse er kanskje den mest allsidige produktet i vårt utvalg siden det passer på alle vegger i huset ditt. Uansett om du gjerne vil ha et lerret, aluminiumsplate, eller plexiglass, regner vi medium størrelse som 60×40 cm i stående format og 40×60 i liggende format.

Slik lager du din egen personlige veggdekor i medium format

For å lage en veggdekor i medium format, må du velge den overflaten du helst vil ha, formatet (stående eller liggende) så 60×40 som størrelse. Så snart du har gjort alt dette og klikket deg gjennom fotoknudsens designprogram, kan du begynne å være kreativ! Etter at du har lastet opp bildene dine kan du legge til tekst, bakgrunner, Clipart og leke med forskjellige layout i menyen til venstre. Det finnes nesten ingen grenser når du skal lage din personlige veggdekor i medium format.

Bestill din veggdekor i medium størrelse online nå.

Så snart du er ferdig med veggdekoren i medium størrelse, kunne det jo være at du så andre vegger i huset ditt som så litt ensomme ut og som kanskje også kunne trenge litt veggdekor? De er så enkle å lage å bestille på nettet og er perfekte for å gi en helt spesiell touch til hjemmet ditt. Hvis du og familien har flyttet til et nytt sted, eller dere har venner som har blitt gift, er veggdekor i medium størrelse en omtenksom og minneverdig gave.

Vær kreativ

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.