Medium veggdekor

Vi har et utrolig stort utvalg av muligheter for å tilpasse din veggdekor i medium størrelse. Se vår guide til hvordan du lager veggdekor i medium format og bestemmer overflater og formater med fotoknudsen.

  • Lag stilfull veggdekor i medium format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din medium veggdekor

Medium veggdekor

Veggdekor i medium størrelse er kanskje den mest allsidige produktet i vårt utvalg siden det passer på alle vegger i huset ditt. Uansett om du gjerne vil ha et lerret, aluminiumsplate, eller plexiglass, regner vi medium størrelse som 60×40 cm i stående format og 40×60 i liggende format.

Slik lager du din egen personlige veggdekor i medium format

For å lage en veggdekor i medium format, må du velge den overflaten du helst vil ha, formatet (stående eller liggende) så 60×40 som størrelse. Så snart du har gjort alt dette og klikket deg gjennom fotoknudsens designprogram, kan du begynne å være kreativ! Etter at du har lastet opp bildene dine kan du legge til tekst, bakgrunner, Clipart og leke med forskjellige layout i menyen til venstre. Det finnes nesten ingen grenser når du skal lage din personlige veggdekor i medium format.

Bestill din veggdekor i medium størrelse online nå.

Så snart du er ferdig med veggdekoren i medium størrelse, kunne det jo være at du så andre vegger i huset ditt som så litt ensomme ut og som kanskje også kunne trenge litt veggdekor? De er så enkle å lage å bestille på nettet og er perfekte for å gi en helt spesiell touch til hjemmet ditt. Hvis du og familien har flyttet til et nytt sted, eller dere har venner som har blitt gift, er veggdekor i medium størrelse en omtenksom og minneverdig gave.