Liggende veggdekor

Uansett om du ser etter et stort kunstverk eller et mindre mer diskre kunstverk, har vårt store utvalg av størrelser og overflater for liggende bilder gjør at du finner akkurat det du leter etter.

  • Lag moderne liggende veggdekor
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din liggende veggdekor

Liggende veggdekor

Når du vurderer hvordan du skal forvandle øyeblikkene dine til veggdekorlerret, plexiglass eller på skumplate, kommer retningen på bildene dine til å være viktig. Liggende bilde henviser til at et bilde er bredere enn det er høyere. Når du lager din liggende veggdekor, har fotoknudsen størrelser fra 30x20cm til 120x80cm. Så uansett hva du trenger – uansett om det er liggende kunst på lerret, på plexiglass eller av våre andre overflater, har vi den riktige størrelsen for deg.

Hvilken størrelse er riktig for den liggende veggdekoren?

fotoknudsen har mange muligheter i høy kvaliteter, og hvilken størrelse du vil ha på det liggende bildet er helt opp til deg. Størrelsen på plassen på veggen din er det som har mest å si for størrelsen, men det er også godt å huske at hvis du har et bilde som har mange detaljer – som en stor gruppe menneskers ansikter, eller tekst som skal leses, kan det være lurt å bestille den liggende kunsten i større størrelse for å sikre at du ser alt riktig.

Slik bestiller du din liggende veggdekor

Når du har valgt størrelsen og overflaten til den liggende veggdekoren, er alt du trenger å klikke deg gjennom fotoknudsens designer og gjøre ferdig ditt fantastiske personlige kunstverk. Hvis du kikker på menyen på venstre side i designeren, kan du legge til tekst, bakgrunner, og forskjellige fotosideoppsett til hver liggende veggdekor og på denne måten får en kollasjeeffekt. All vår veggdekor blir levert med et gratis opphengssystem. Dette gjør det enkelt å henge opp veggdekoren din. Det perfekte personlige øyeblikket for hjemmet ditt eller en gave til venner og familie.