Personlige gaver til valentinsdagen

Kjærligheten skal feires, så lag personlige valentinsgaver som treffer rett i hjertet. Her finner du massevis av valentinsgaver som sier "Jeg er glad i deg" på en personlig måte. Hvis du vil vise din bedre halvdel hvor viktig den er for deg, sjekk ut våre kreative gaveideer til valentinsdagen og lag noe helt spesielt.

  • Design valentinsgaver av høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Morsomt og enkelt å lage
Lag personlige gaver nå

Fortell kjærlighetshistorien i en fotobok

Fra den første daten og frem til i dag: Gi en fotobok i valentinsgave. En bok som forteller deres personlige kjærlighetshistorie og som samler alle de fine øyeblikkene på ett sted. Det er en nydelig gave som gleder igjen og igjen og som minner om alt dere har opplevd sammen. Den er enkel å designe: Bare se gjennom våre temabøker og velg et design som passer deg. Legg til dine beste bilder og legg til tekst for å gjøre boken ekstra personlig.

Lag en fotokalender og nyt kjærligheten året gjennom

Med en fotokalender kan dere glede dere over fine opplevelser, måned for måned. Velg et av våre design og fyll kalenderen med dine beste bilder som også kan matche måned eller sesong. Du kan også legge til personlige hendelser og datoer som bursdager eller jubileum. Og så kan du selv velge startdato for kalenderen din – noe som gjør den perfekt som valentinsgave.

En stor kjærlighetserklæring: veggdekor

Hvis du vil gjøre det lille ekstra er veggdekor en perfekt valentinsgave. Velg et nydelig øyblikk dere har delt og som lokker frem smilet hver eneste dag. Velg mellom ulike materialer, størrelser og formater og lag din veggdekor så stor og iøynefallende eller så liten og diskret som du vil. Det tar bare noen få minutter å lage, men gleden over denne unike valentinsgaven vil vare i lang tid.

Het kjærlighet: kopp med bilde

Veien til mannens hjerte går gjennom magen, så hva er vel en bedre måte å uttrykke følelsene dine på, enn med en personlig kopp med bilde? Lag dem med ditt beste bilde eller med en søt tekst og cliparts. Kopper med bilde er perfekte valentinsgaver til par fordi de er så allsidige. Hva med å lage dine egne kopper til "han" og "henne" med forskjellige farger og bilder?