allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobokstørrelser

Fotobokstørrelser

Utforsk alle fotoknudsens fotobokstørrelser, som passer til alt fra å gjenoppleve livets små øyeblikk til å vise frem spektakulære landskapsbilder i stort format. Gå til fotobokprogrammet vårt for å komme i gang og bestille fotoboken din på nett.

  • Lag høykvalitets fotobøker i flere ulike størrelser
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen fotobok

 

Fotobøker for store og små øyeblikk

Vi har et stort utvalg av fotobokstørrelser som passer både til små oppmerksomheter og imponerende album du kan vise frem hjemme. De små fotobøkene våre passer perfekt som små gaver eller til å fylle opp julestrømpen til noen du er glad i. Og de ekstra store bøkene våre kan skape et blikkfang for gjestene dine når de er på besøk hos deg. Du kan starte en serie av fotobøker med familiebilder til bokhyllen din med de mellomstore fotobøkene våre. Og de store fotobøkene våre med layflat-innbinding er perfekte for å vise frem nydelige bilder av imponerende bylandskap.

Velg albumstørrelsen som passer best til dine bilder

Fotobøkene våre starter med det minstre albumet på 10 x 10 cm og går helt opp til store coffee table-bøker på hele 39 x 29 cm. Men uansett hvilken størrelse du velger, kan du tilpasse fotoboken din akkurat slik du vil med det brukervennlige fotobokprogrammet vårt. Du kan laste opp de fineste feriebildene dine eller noen nydelige landskapsbilder, og så eksperimentere med sideoppsett, tekst og bakgrunner. Og hvis du trenger litt hjelp kan Smart Assistenten vår plukke ut de beste bildene dine for deg og organisere dem på bare et øyeblikk.

Du kan også bestille glanset papir til alle fotobokstørrelser

Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven” for å se de ekstra alternativene for fotoboken din. Enten du har valgt en liten eller en ekstra stor bok, kan du velge glanset papir for å gi bildene dine større fargekontrast. Og dersom du har valgt en bok med stivt omslag uten bilde, kan du også velge om du vil ha boken innbundet i lin eller skinn. Det eneste du trenger å gjøre nå er å legge inn bestillingen din og du vil snart få den skreddersydde boken din levert på døren.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4519 reviews
 
Fotobøker

Fine fotobøker. Rask leveranse
Les mer

– Frode Hansen
 
 
Fotobøker

Veldig bra! Kjempegod kvalitet på bilder, og flott innbundet. Er veldig fornøyd og koser meg med fotobøkene jeg har fått. Sliter kanskje litt når jeg må inn å redigere, men finner frem til slutt. Hadde nok noen feil nå, men de finner jeg ikke... Les mer

– Grethe
 
 
Fikk det til på første forsøk

Fikk det til på første forsøk. Er 75 år. Prøvde redigeringsalternativer, men det mislyktes. Kommer til å lage flere fotobøker, dette var morsomt.
Les mer

– Anne Sofie
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.